arkadaslar w810i ile 3gb gprs paketi aldım..http://www.vodafone.com.tr/YardimDestek/ayarlar.gprs.php linkindeki ayraları aynen yaptım..bağlantı 10-15 denemeden sonra gerçekleşiyor ve bağlnasa bile 2-3 dk sonra veri akışı duruyor (yani bağlantı var ama gelen giden yok)ping yapıyorum amna o da işe yaramıyor acaba bildiğiniz başka bir ip-dns-proxy adresi varmı vodafone üzerinden..yardımlarınız için teşekkürler..
4440542yi arasan daha iyi olur
valla ben vodafone kullandığım dönemlerde pc suitle hemen bağlanabiliyordum
arkadaşım ayarlarını tekrar gözden geçir ve pc kullanıyorsan kasanın gövdesi ile yer arasına imkanın varsa topraklama çek en küçük parazitlenmede bağlı göründüğü halde hiç bir işlem yapamazsın çık desen cevap vermez bunları yaşadım ben müşteri hizmetleri eskiden berbattı sana tekrar tekrar kurulum yaptırmaktan başka bir işe yaramıyordu şimdi bilemem belki düzelmiştir genelde telsimin gprs i hep sorunluydu kolay gelsin
arkadaslar ben bluetooth uzerinden laptoptan bağlanıyorum..turkcel deyken şsk diye girioyodu..dhcp hatsı deyip duruyor..sabahten beri yeni bağlandım herkese ilgisinden dolayı teşekkur ederm...