Şimdi Ara

VMan7'ye ne oldu?

5 sn
11
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç hafta önce 1-2 bin izleyicisi vardı adamın, son zamanlarda 200-300lerde. İzlemiyorum fakat merak ettim, bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realizeyes -- 6 Eylül 2012; 11:30:14 >

• Ben izliyorum, hep bildiğim şarkıları çalıyor, seviyorum mağara adamını
  • Daha iyileri varken millet neden onu izlesin ki.Birde şu aralar Curse takımının nerdeyse tüm elemanları Own3D.tv de tüm gün yayındalar yani izleyici kitlesi onlarda.Ne zaman streamde ünlü oyuncular kalmaz o zaman VMan dediğin 1-2k izleyiciye sahip olur.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • çıplak olması biraz itici onun dışında oyunu müzikleri hoşuma gidiyor benim bence sebebi üstsüz olması

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Daha iyileri varken millet neden onu izlesin ki.Birde şu aralar Curse takımının nerdeyse tüm elemanları Own3D.tv de tüm gün yayındalar yani izleyici kitlesi onlarda.Ne zaman streamde ünlü oyuncular kalmaz o zaman VMan dediğin 1-2k izleyiciye sahip olur.

Curse turnuvaya katılamadı ya buradan reklam yapıyorlar.
    KediyeYolGösterenAdam'a Ne Oldu?
    11 yıl önce açıldı
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o değilde guardsman bob tatile falan mı gitti beyler?
  • bikaç gündür ara sıra bakıyorum,sanki eskisi gibi değil artık. oynayamıyor gibi. suçu etrafa atmaya başlamalar vs... rainman de yapıyor bunu ama adam aynı zaman da oynuyor. belki oyunundan dolayı rating kaybetti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.