Bildirim
VLC mi, K-Lite codec pack mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
vlc son sürüm harika.. -
Bilgisayarıma K-Lite'dan başka codec yüklemedim, ve kaç senelik PC kullanıcısıyım açamadığı format yok. Çok fazla sistem kaynağıda harcamıyor. Kesinlikle "K-Lite Mega Codec Pack".
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rowle -- 4 Ekim 2008; 23:08:10 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Thugster
Bilgisayarıma K-Lite'dan başka codec yüklemedim, ve kaç senelik PC kullanıcısıyım açamadığı format yok. Çok fazla sistem kaynağıda harcamıyor. Kesinlikle "K-Lite Mega Codec Pack".
Sağol dostum. Ben de K-Lice'cıydım, bi' ara format attıktan sonra VLC'yi yükledim. Ama şimdi geri döndüm K-Lite'a... -
"gom player" . altyazı konusunda gom dan iyisini göremedim ben.
kendi codecleri güzel.+ bir de klite codec pack kurarsın açamadığı codecler için -
K-lite Mega Pack - Lots of stuff seçeneği + Ac3 boost yaptıktan sonra unutun bütün codec muhabbetlerini gitsin.. BS player'ı da kurun. Gerisi hikaye.. -
Benim yıllardır kullandığım K-Lite Mega Codec Pack. Herkese tavsiye ediyorum. Kendi içinde bütünleşik halde gelen Media Player Classic ile açamadığı format yok. Bazen altyazılı filmlerde ise BS Player kullanıyorum. Ve şu ana kadar hiçbirinde sorun yaşamadım. Belirlediğin kriterlere göre (Düşük sistem gereksinimi ve bol format desteği) K-Lite Mega Codec Pack kullanmanı tavsiye ediyorum. Hatta linkini de vereyim.
K-Lite Mega Codec Pack:http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4666&s=95
-
quote:
Orjinalden alıntı: alpaslanbek
K-lite Mega Pack - Lots of stuff seçeneği + Ac3 boost yaptıktan sonra unutun bütün codec muhabbetlerini gitsin.. BS player'ı da kurun. Gerisi hikaye..
alpaslanbek kardeş bu ayarları nereden yapıyorsunuz.? -
Kur KMPlayer'ı codec falan yüklemeye gerek kalmaz.
-
K-Lite+ BSplayer -
K-Lite Mega Codec + Media Player Home Cinema -
K-Lite Mega Codec Pack + WMP -
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
K-Lite+ BSplayer
-
K-Lite Mega Codec Pack + Quicktime Alternative + GOM Player
Yarım,tamamlanmamış ya da bozuk videolar için ise VLC Player -
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
K-Lite+ BSplayer
+Quicktime Alternative +real player alternative -
K-lite+MV2player -
Vlc kullanıyodum bi ara ama filmde ileri sarınca izlenmicek kadar karelenme oluyodu.Son sürümde biçok hata giderilmiş.
Vlc rulez -
K-Lite + Gom Player
Gom harika bir program özellikle alt yazılı filmlerde mükemmel ötesi.Çok seviyorum ya ben bunu -
VLC tek başına herşeye yetiyor orjinal dvd ler divx ler flv ne istersen sorunsuz bi şekilde son sürümüyle rahatlıkla izliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: hasan_hzl
Kur KMPlayer'ı codec falan yüklemeye gerek kalmaz.
kesinlikle katılıyorum. kmplayer hepsini ezer bu konuda. k-lite le izleyemediğim tüm filmleri açıyor.
Benzer içerikler
- televizyonda youtube tam ekran olmuyor
- excel yaş hesaplama
- adisyon takip programı ücretsiz full
- dav dosyası nasıl açılır
- realtek audio console
- dark web giriş
- ses programı
- konum nasıl atılır
- klavye kısayolları
- remote nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X