Şimdi Ara

*~*VLC MEDIA PLAYER*~*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu vlc media player ile bir film izlemek istiyorum ancak altyazı nasıl ekleniyor bilmiyorum. Bilen birileri yardım ederse çok sevinirim.

• film izlemek istiyorsanız bsplayer kullanabilirsiniz vlc playerın altyazı ekleme özelliği yok
  • Film bs player da çalışmıyor, ayrıca altyazı ekleme varmış öyle söylemişti tavsiye eden arkadaş emin misiniz olmadığına?
  • vlc de altyazı özelliği var ama hiç kullanmadım ve tavsiye de edilmiyor..çünkü hep sorunlu..diğer taraftan bs playerda izelmemenizin sebebi codeclerin yüklü olmamasıdır..bütün codecleri içeren bir codec paketi yüklerseniz bsplayerda da izleyebilirsiniz...kolay gelsin..
  • kmplayer kullanın. bayılacaksınız. süper program. bsplayer ın adını unutturur cinsten. malesef türkçesi yok ama. ingilizce. ama şiddetle tavsiye ederim. KMPlayer sitesi:http://www.kmplayer.com/forums/index.php

*~*VLC MEDIA PLAYER*~*

direk download için: http://www.kmplayer.com/forums/downloads.php?do=file&id=126

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 21 Ekim 2006; 23:00:50 >

• vlc playerın alt yazı özelliği var,,, open kısmından avi vs açıyosursun orada subtitles var onuda ekliyorsun 2 sini ayni anda açacan yani.. açılmış meyda üzerine alt yazı yüklemz bsplayer da ki gibi.
  • vlc playerın altyazı desteği oludğunu bilmiyordum öğrenmiş olduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz Media Player
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vlc'ye alt yazı eklemek işkencedir.
    bs player'a klite codec yüklemeyi dene bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

vlc'ye alt yazı eklemek işkencedir.
    bs player'a klite codec yüklemeyi dene bence..

• tüm klasörlere sağ tıklayınca hatta çöpe bile sağ tıklayınca, vlc playerda çal gibi saçma bir hede yaptı.
    bunun ilacı var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: armra

tüm klasörlere sağ tıklayınca hatta çöpe bile sağ tıklayınca, vlc playerda çal gibi saçma bir hede yaptı.
    bunun ilacı var mı ?

Kurulum sırasında dosya tiplerinde hepsini seçince öyle oluyor.
    Silip tekrar kurarsanız (eski ayarları da silerek), sadece ses veya görüntü dosyalarını seçin; diğerlerini boşaltın.
  • eyvallah
  • o kadar güzel bir program ve altyazı ekleme şansın yok ne büyük kayıp
  • su pencere boyutunu nasil ayarliyorduk yani gom player daki gibi en son boyutlandirmada acilmasi ici ornegin 1080p bi film acinc ekrandan tasmasin yani
  • vlc player iyi program ancak altyazı sorunları ciddi bir hal aldı artık
  • canlı tv izlemede o kadar iyi değil
  • ben simple tv'yi öneririm tv izlemek isteyenler için
  • bu kadar iyi bir playerda nasıl altyazı kötü olur anlayamıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.