Şimdi Ara

Vladimir ile Riven'ı durdurma/Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizden nasıl oynamamla ilgili öneri/taktik bekliyorum.Vladimir sevdiğim bir champ.Fakat karşıma iyi bir riven geldimi ister istemez feedliyorum.Gerek o ani hasarı gerek o kalkanı ile dürtüp durması.Safe oynayıp kule altına çekilsem tank çıksam dahil 7 den sonra dürte dürte kule altındada kesmeyi beceriyor.

• Q geldikce at e yi 4 te tut
    q atmak ıcın yaklasınca e-q yap geridönecek hasar yıyınce
    olduda dönmesse 3.qyu attıgı an w ye gec stunu da dodgelarsın
    ultın geldikce kes lowu acıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

Q geldikce at e yi 4 te tut
    q atmak ıcın yaklasınca e-q yap geridönecek hasar yıyınce
    olduda dönmesse 3.qyu attıgı an w ye gec stunu da dodgelarsın
    ultın geldikce kes lowu acıma

Dedi bir low. Edit: diğer lowlarda basmış eksiyi hahahha :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Gallinari -- 17 Haziran 2015; 0:51:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşındaki adam iyi oynuyorsa o direk sihirbiçen rushlar zaten e ile q larını dodgelar sürekli mantıklı baktığımız zaman o lanede ilk 10 dk ölmezsen başarılı sayılırsın
  • Direk başlığa göre yazıyorum

Biliyorsa öyle ya da böyle seni lanede kesecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben vladla rivene ezilmiyorum q ları farm için kullanıyorum adama vurmuyorum kardeş kardeş farm yapıyoruz. 3.q yu w ile dodgelıyacaksın. 10 lvl felan olunca q cd baya düşüyor o zaman ezmeye başlıyordun q spam ile + zhonya şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutuştur var ise o lanede her türlü öleceksin ve kartopu olacak büyük ihtimalle.Ha geride oynarım diyorsan adam lane dondurur ve farmlara yaklaşamazsın keşke farmdaki fark yüksek boyutlara ulastıgında keşke kill vereydim de farm alsaydım diye düşünürsün.Dediğim gibi tutuşturu olan ve heroya hakim bir riven vladı parçalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mid bot baskinlari atarak, ataların buyruğunun üzerine hextech ile düz vuruslarini hasara cevirip can emme miktarini artirarak cevherler de can emme olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 16 Haziran 2015; 19:45:06 >
  • Q skilin animasyonla başlamıyor ki dodgelayabilsin üzerine gidince kalkan açar bekle bitince çakarsın q yu

• can emme itemini alana kadar ve 9 olana kadar takasa girme, ola ki 1-2 kill verirsen moralini bozma vlad lategamede acısını cıkarıyor zaten. her turlu rivenden fazla hasar cıkarırsın toplamdaç
  • Bence voli alin karşısina yetiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: broxx

can emme itemini alana kadar ve 9 olana kadar takasa girme, ola ki 1-2 kill verirsen moralini bozma vlad lategamede acısını cıkarıyor zaten. her turlu rivenden fazla hasar cıkarırsın toplamdaç

kızın adı ne
  • alexis ren
  • eğer 3 q sunu full canla dodge atacam diye w basarsan rivenin o anki kombosundan daha fazla hasar yersin bırak atsın kombosunu sen can çek
  • İlk 10 dakika can yenilemek pek işe yaramıyor çünkü pek can çekemiyorsun.Anca Ataların buyruğunu tamamladıktan sonra birşeyler oluyor.Rivenın cdsi benim kan havuzu cd'min kat ve kat daha az.Bir kombodan kaçıyorsun ikincisine ister istemez yakalanıyorsun çünkü adam uça uça geliyor üstüne.Kalkanı varken kuleden hasar yemiyor zaten senin vurduğun hasarda kalkanını eritmeye kuleden hasar almasına yetmiyor istediği gibi dövüyor kule altında.Farm yapamaz hale geliyorsun böylece iyice geriye düşüyorsun.Yani rivenı lanede dövmek elde değil sanırım.En azından fazla ölmenin önüne geçebileceğim birkaç tavsiye varmı?
  • sadece farm sen late gamede ondan daha güçlüsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: FANTE SENPAI

karşındaki adam iyi oynuyorsa o direk sihirbiçen rushlar zaten e ile q larını dodgelar sürekli mantıklı baktığımız zaman o lanede ilk 10 dk ölmezsen başarılı sayılırsın

Sihiriçen değil miydi o?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

quote:

Orijinalden alıntı: FANTE SENPAI

karşındaki adam iyi oynuyorsa o direk sihirbiçen rushlar zaten e ile q larını dodgelar sürekli mantıklı baktığımız zaman o lanede ilk 10 dk ölmezsen başarılı sayılırsın

Sihiriçen değil miydi o?

Çaktırma olur öyle.
  • Öncelikle oyuna cloth armor + 5 pot ile başlamalısın ve derhal o maceracının bilmem ne bandı mı ne vardı onu yapmalısın. Son vuruşları oto ataklarınla dikkatli yapıp Q larını mümkün oldukça Riven için saklamalısın.
    Riven'ın skillerinin bekleme süresini iyi bilmen ve analiz etmen gerekiyor. Riven minion'a her yaklaştığında Q skilinle cezalandır ve acıma. Q skilini kullandıktan sonra tekrar gelene kadar minion kaçırma pahasına da olsa Riven'a yaklaşma.

Ek olarak runelarını cdr + movement speed karışımı kullanmalısın.
    Yıllardır Vladimir oynuyorum ve yıllardır Riven'lara karşı oynuyorum. Söylediklerimi dikkate alabilirsin.
  • knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    Unutma üstüne yürürse o daha güçlü. Kendi kulenin yakınlarında farm dondur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.