< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcd12341 -- 27 Eylül 2021; 1:54:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcd12341 -- 27 Eylül 2021; 1:54:42 > |
Bi bileti fazla mı görüyorsun kıza ? Dolandırıcılar kimlere düşmüş
|
Adresi iste ukraynaya git kızı al gel. Yada gelme bu ekonomiyle bu ülkeye mi dönülür.
|
10 Eylülde ukraynaya gidiyorum. senin kızı bavula atıp getirebilirim başkanım
|
Bu cabayi anlamiyorum. Kiz ile ciddi dusunmuyorsan ne bu caba ?
Gitmeye para yok , kizi getirmeye para yok . Kizi istiyorsan gidecen kiev'e . Kiza da kiev'e gelmesi icin otobus bileti alican veya bilet parasi yollayacan kendi alacak. Sonra inecegi vakit tren garinda bekleyecen. Iletisim kurarsaniz whatsapptan geliyorum vs vs muhabbeti olur. Gelmezse hayatina devam edersin sokakta birsuru kiz var. Gelirse de dogru olma ihtimali var. Tanisirsiniz. Istanbula bilet alirsin gelirsiniz. Kizin trye girmesi icinde sartlari oku. |
YOU NEED FIND 760 TL ya allah aşkına ofiste kahkaha attım
![]() ![]() ![]() |
Ulan kizi getirip nerede bakcan
![]() Senin derdin sex. Iliski miliski bosuna kizin duygulariyla oynama. Zaten o sana papucunu ters giydirir de yine de yapma ![]() Git görüş kieve gelsin de. Hem gez vs. Otobus parasini karsilarsin. 2 gece sevisirsin tamam |
Benim anlamadığım bu kız fakir ve köyde ise internet ve telefonu nerden buldu ?
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 2 Eylül 2018; 17:59:47 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|