Şimdi Ara

Vizyon mavi sedan focus alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir bayiinin elinde var..Fiyatı makul ama renk beni düşündürüyor..Eski deniz mavi denen gibi tatlı açık bir mavi renk...Aslında benim favori rengim ancak Cmax, heçbek focus, Kuga veya fiesta gibi arabalara yakışıyor mesela heçbek olsa hiç düşünmezdim..Fakat sedanda nasıl durur acaba..Arabayı aydınlıkta görmedim...Mesela makyajsız kasada tonik mavi diye bir renk vardı sedana yakışıyordu. Bu ondan parlak daha canlı bir renk...

ddeiğim gibi mesela Kugada iyi duruyor...

Ne dersiniz bu renk sedan focus alınır mı?

• Son zamanlarda otomobil üreticileri araç renklerine ve jant, ışık paketi vs gibi dış eklentilere çok daha fazla önem vermeye başladı

Bence oldukça hoş bir renk ve açık bir renk olduğundan temizlik, yazın aracın pişmemesi gibi avantajlarıda var

Hoş durmuş araçtada alırnır bence
    Attığım mesajlara cevap istiyorsanız Pm atınız
  • bence de hoş özellikle TDCI ise ve fiyatı uygun ise hiç kaçırılmamalı

Bugün satılmazsa yarın gündüz gözüyle görüp karar vereceğim muhtemelen...

Orjinalden alıntı: x-rayted

hayır hayır 115lik benzinli, jantları klasik çok kollu titanium jantları ve 2008 model o yüzden fiyatı makul

Bugün satılmazsa yarın gündüz gözüyle görüp karar vereceğim muhtemelen...

TDCI c-maxten sonra sizi biraz üzebilir ancak sollamalarda,rampalarda gerçi önemli olan içinize sinmesi,dediğiniz gibi fiyatı da uygun olduğundan ciddi anlamda düşünülebilir.
    Daha Fazla Göster
  • senin kafana yattıysa al kesinlikle.ama araçtaki renk umarım metaliktir
  • Cunmartesi gittim baktım bayiinin elinde kalan sedan HB dizel benzinli farketmez tek 2008miş. Bu da satılır zaten diye rahattılar. Açık açık da söylediler rengi beğenilmediği için satılmadı ama elbet bir alan olur bu fiyata dediler. Makinem yanımda olmadığı için resim çekemedim. Kugadaki kadar parlak canlı değil yine eski deniz mavi kadar parlak değil ama yine de alınabilir...Yalnız benim arabanın fiyatını öldürdüler.. Bir de işle ilgili öngörülemeyen bir sıkıntı oluştu borca girmek istemedim. O yüzden alma kararını vermedim. Biraz bakınıcam belki alırım belki almam şimdilik bilmiyorum..

Liste fiyatı 38.500 olan titanium metalik boya 115lik benzinli focus 2008 olunca ford 3000 indirim yapmış 35500a gelmiş..bayii de 1000 falan iniyor 34500a veriyor. benim cmaxi 23000e saydıkları için almadım..25000 verseler belki alırdım..

Orjinalden alıntı: x-rayted

Cunmartesi gittim baktım bayiinin elinde kalan sedan HB dizel benzinli farketmez tek 2008miş. Bu da satılır zaten diye rahattılar. Açık açık da söylediler rengi beğenilmediği için satılmadı ama elbet bir alan olur bu fiyata dediler. Makinem yanımda olmadığı için resim çekemedim. Kugadaki kadar parlak canlı değil yine eski deniz mavi kadar parlak değil ama yine de alınabilir...Yalnız benim arabanın fiyatını öldürdüler.. Bir de işle ilgili öngörülemeyen bir sıkıntı oluştu borca girmek istemedim. O yüzden alma kararını vermedim. Biraz bakınıcam belki alırım belki almam şimdilik bilmiyorum..

Liste fiyatı 38.500 olan titanium metalik boya 115lik benzinli focus 2008 olunca ford 3000 indirim yapmış 35500a gelmiş..bayii de 1000 falan iniyor 34500a veriyor. benim cmaxi 23000e saydıkları için almadım..25000 verseler belki alırdım..

Aracınızı dışarıdan satmayı deneyin isterseniz. Kısmetinizde vardır belki istediğiniz fiyata satarsınız hem de 2 günde. Kısmetinizde varsa o aracı alırsınız belki...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.