Şimdi Ara

vizeyle uğraşmadan yurtdışında legal yaşama yolu AÇIKLIYORUM (Norveç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
7
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyenin *kötü* ekonomisinden bıkmış keşke norveçte bk olsam diyen gençlere mükemmel hizmet. norveçte bk değil insan olabilme şansını açıklıyorum

norveçe bağlı svalbard adası vize istemiyor hatta oturum ve çalışma izni bile yok sadece gidip kalacak yer ve iş ayarlamak kalıyor bundan sonrası tamamen legal başvuru yok kabul edilmeme şansı yok vizeyle uğraşmadan yurtdışında legal yaşama yolu AÇIKLIYORUM (Norveç) 

vizeyle uğraşmadan yurtdışında legal yaşama yolu AÇIKLIYORUM (Norveç)tr.wikipedia.org
    Svalbard'ın vize politikası - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Svalbard'%C4%B1n_vize_politikas%C4%B1

gerçekten bıkan bu fırsatı kaçırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 4 Mayıs 2022; 17:9:39 >

• dötü yiyen önden gitsin. ateşi yaksın

vizeyle uğraşmadan yurtdışında legal yaşama yolu AÇIKLIYORUM (Norveç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye harici her yerde rahatca yaşayabilirsiniz.. Kasmayın.. Biraz kafanız çalışsın yeter. Atatürkün '' Türk milleti çalışkandır '' sözü boş değil.. Biz çalışkan bir milletiz. Bir çok ülke gezdim bizim kadar çalışan bir millet görmedim. Dolayısıyla bu çalışkanlık ile her zaman her ülkede rahatca yaşayabilirsiniz.

Hocam bu iş düşünülür ama tak diye değil. Belki çalışılır 1 sene falan sonra neden olmasın. Delikanlı adamsanız. Böyle akrabalar gibi uyuz değilseniz. Ben sizinle bu yola çıkarım. Gazamız mübarek olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

1,57 Türk Lirası

gitmeye değer mi?

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepkazanan -- 6 Mayıs 2022; 13:29:55 >
  • Hocam ben gelirim ciddiyim de biraz zaman lazım sıkıntı olur mu bir de şeyi merak ediyorum burda bir süre kalıp norveç vatandaşlığı alabiliyor muyuz sonrasında herhangi bir ülkeye girişte kolaylık sağlar mı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K????? K?? -- 6 Mayıs 2022; 13:48:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepkazanan kullanıcısına yanıt

Çok pahalıymış. alternatif bir yol bulmak lazım.. vizesiz bir ülkeden bu adaya uçak kaldıran bir ülke bulmak ve bir de onun biletlerine bakma gerekiyor

beyler ilginiz için teşekkürler ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi birbirimize destek oluruz. öncelikle vatandaşlık konusu muamma normalde verilmiyor zaten avrupa vatandaşlığı almak o ülkeye bağlı adada yaşamayı bırak başkentinde yaşayıp çalışsan bile imkansıza yakın zorlukta. ama örneği var "Geçmişte, anakara Norveç için vize verilmesini reddeden göçmenler Longyearbyen'e taşındılar, orada yedi yıl yaşadılar ve Norveç vatandaşlığına layık görüldüler." tabi bunu örnek alarak vatandaş olurum diye düşünmemek lazım

önceden kalın giysi hazırlamak gerekir kar botu su geçirmez içi dolgulu kürklü kaban kayak pantulu vs. onun haricinde kalacak yer bulmak sıkıntı başta biriyle paylaşımlı bi odada veya hostelde kalıp fırsat çıktığında eve geçilebilir. iş konusu kolay bi becerisi olan kendi işini de yapabilir izlediğim videoda bi kadın gidip yerleşmiş ve manikürcülük diğer bi kadın terzilik yapmış gelen para orda yaşamaya yetiyor çok pahalı bir yer değil norveç standartlarında.

oraya gitme konusunda biletler yukardaki arkadaşın attığı kadar pahalı değil turizm sezonunda bile 4400 tlye bilet bulmak mümkün checked in bagajım da olsun aktarmada kendiliğinden geçsin derseniz sas bileti 7k civarında gidiş dönüş bile 15k ediyor  

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Hocam insandan çok kutup ayısı var diyorlarmış bir korktum

hocam pısırık mısın emin ol orası burdan daha güvenlidir orda kutup ayısının seni yeme olasılığı burda gezerken bi afgan tarafından bıçaklanma ihtimalinden azdır bence. orda herkes şehirde yaşıyor bütün evler küçük 1 alanda birleşmiş şehirden çok uzaklaşmadığın sürece bişey olmaz olsa da herkesin tüfeği var oraya gittiğinde alıyosun.

Hocam bilmiyorum ki ben nüfusun 3k olduğunu görünce bir düşündüm 1.5k kız var en iyi ihtimalle artı soğuk vatandaşlık alıp diğer ülkelere vınlama şansım olursa dayanılabilir ama diğer türlü bilmiyorum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.