Şimdi Ara

Vize sınavında okul numaramı yanlış girdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, vize sınavında imza kağıdında "Sıra No." yazan yere okul numaramı yazmam gerekiyormuş fakat ben 2 sınavda sıranın üzerinde yazan numarayı yazdım. Bu ne gibi sonuçlar doğurabilir bilgisi olan var mı? Bunu düzeltmek için nasıl bir işlem yapabilirim? Eğer düzeltemiyorsam sonucu ne olur gibi birçok soru var kafamda. Bilen arkadaşlar aydınlatabilirse gerçekten çok sevinirim. Teşekkürler.

• Hocayla konusucaksin hemen,eğer hoca kılsa iplemez vize girmedi kabul edilir.kalirsin yanı dersden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerden biri bölüm müdürümüzün ve kendisine facebook üzerinden mesaj attım. Cevap bekliyorum, diğer hocayla ise yarın okulda görüşebilirsem kendisine durumu anlatmaya çalışacağım. 2 ders de bölüm dersi ve yüksek kredileri var. Umarım kalmam. Sonucu bilgilendirme amaçlı buradan paylaşacağım, başka arkadaşların başına gelirse bilgilendirme olur. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar yıllar sonra okula başlamış olmanın verdiği heyecanla konuyu tamamlamayı unutmuşum :) Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa diye sonucu yazayım buraya.

Bölüm başkanımızın yanına gittim ve durumu anlattım. Hiç sıkıntı çıkarmadan çok olumlu bir şekilde karşıladı ve sıkıntı olmayacağını söyledi. Gerçekten de hiçbir sıkıntı olmadı. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.