Şimdi Ara

Ehliyet teorik sınavında kaldım (soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teorik sınavında motordan kaldım. Bir sonraki teorik sınav 16 Temmuz'da ve bu sınav için ödeme zamanı geldi.. Fakat.. Sürücü kursum bana 120 TL ödeyeceksin diyor ama ATM'den sınav ücreti yatırırsam 60 TL . Aradım onları bu durumu anlattım neden 120 TL ödeyeyim ki 60 TL zaten sınav ücretini ödeyerek tekrar katılabiliyorum diyorum. Onlar da ödemen lazım ceza ücreti falan diyorlar ama telefon aniden kapanıyor (bence kendileri kapatıyorlar) bilmiyorum ön yargılı olmamalıyım ama iki sefer aradım iki sefer de böyle oldu bilgi verip pat diye kapatıyor.

Size sormak istiyorum, sizce sınav ücretini ödemem yeterli midir yoksa sınav ücreti + 50 TL de sürücü kursuna ödemem mi lazım. Bana öyle dediler eğer ATM'den sınav ücreti ödersem onlara da 50 TL ödemeliymişim. Ben dersleri aldım gitmeme gerek kalmıyor ne ücretidir anlamadım vermek istemiyorum ben de.. Fakir falan değilim ama lüzumsuz harcama yapmak istemiyorum. Kazık işi mi sizce bu?

• git atm den yatır, tabiki para koparmaya çalışıyolar.
  • Sadece sınav ücretinin yatırılması yeterli diye biliyorum ama yinede bi araştır istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını 2 sene önce arkadaşıma yapmışlardı o vermedi bir problem olmadı,para koparmaya çalışıyorlar.

• hocam nasıl kaldınya koca dayılar falan bile geçiyor senin bi sınav tecrübende vardır optik falan doldurmayı biliyorsundur şaşırdım valla kalmak çok zor o sınavdan istemesen bile geçersin o derece hiç çalışmana bile gerek yo kzaten bilindik şeyler soruyorlar bidaki sınava çıkmış soruları çözde gir faydası olur başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

hocam nasıl kaldınya koca dayılar falan bile geçiyor senin bi sınav tecrübende vardır optik falan doldurmayı biliyorsundur şaşırdım valla kalmak çok zor o sınavdan istemesen bile geçersin o derece hiç çalışmana bile gerek yo kzaten bilindik şeyler soruyorlar bidaki sınava çıkmış soruları çözde gir faydası olur başarılar

Eskiden kolaydı belki bilmiyorum ama şimdi daha da zorlaştırmışlar. 50 sorudan 35'i doğru olmak zorunda. Sorular daha zorlaşmış olabilir ben aslında zeki bir insanım diyebilirim. Yazılım yazarım, Web ve grafik tasarlarım, 3 boyutlu çizim yaparım, sistem ve ağ eğitimi aldım, çok iyi derecede ingilizcem var ama işte bu sınava takıldım maalesef.
  • Onlara kim kimi koparıyor raconmu kesiyoruz burda de onlar anlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı için
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La o sinavdan nasil kalinir. Bende girdim bu sene 30 dk cikmis sorulara baktim 84 aldim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.