Şimdi Ara

Felsefe sınavında girdiğim risk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
12
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hocalar bu gün felsefe sınavım vardı çalışmamıştım 8 sorudan birkaçını cevapladım.Nasıl olduysa bir cesaret geldi kağıdın altına şu şekil bir metin yazdım..

-Kağıdımı okumuş iseniz çalışmadığımı fark etmişsinizdir hocam.
    -Bence her insan kendi ideolojisi ve fikirini yaratıp kendi benimsediği şekilde yaşamalı.İster toplum ile beraber yaşayıp sistemin kölesi olsun , ister soyutlanıp özgür bir biçimde kendi yaşantısını oluştursun.Düşüncelerini yazmamızı istediğiniz bu filozofların ne yaptığı toplumun uydurduğu genel kültür saçmalığından başka bir fayda sağlamayacak bana.Sizden istediğim ne not , ne övgü nede hakaret sadece doğru olduğunu düşündüğünüz davranışı yazın.

%50/%50 riskdeyim ya 0 basacak yada 80-100 verecek risk budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishZombie -- 8 Aralık 2013; 16:44:45 >

• Bisey yapmayacak yaptigin 2 soruyla kalacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he diyip basicak sifiri

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

Bisey yapmayacak yaptigin 2 soruyla kalacaksin

Hayırlısı hocam.Çok öküz tiplerin olduğu bir sınıftayım böyle bir değişiklik yaptım bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishZombie

quote:

Hayırlısı hocam.Çok öküz tiplerin olduğu bir sınıftayım böyle bir değişiklik yaptım bakalım ne olacak

Iyi yaptin hocam 0 vermez bence her zaman risk almak gerek bazi seylerden fedakarlik edip iyi yapmissin bencede ama su gorusune katilmiyorum

Her insan naparsa yapsin herhangi bir sistemin kolesi olacaktir sen basbakan bile olsan baska devletlerin baskisi hep omuzunda olacaktir

• Çalışmamış bir de üstüne boş beleş herifim diye imza atmış resmen.
  • Bizimde Felsefe hocasının sevdiği bir adam vardı Bruni mi neydi .

ilk sınavda 65 mi ne almıştım ikinci sınavda çoğu soruyu yaptım altına da Bruni'nin hayatından önemli şeyler yazmıştım Felsefem 5 gelmişti . Gerçi 2 .sınavdan da 90 civarı bir şey almıştım heralde kanaati de iyi verdi hoca sğaolsun .

Ancak şunu da demek isterim keşke yüzüne söyleseydim o zaman görüşlerinin çoğuna katılmıyorum bazen ATATÜRK'e laf attığı oluyordu o zamanlarda keşke kalkıp 2 cümle etseydim ama lise deki özgüvensizliğim işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip :D sonucu yaz .D
  • quote:

quote:

quote:

Iyi yaptin hocam 0 vermez bence her zaman risk almak gerek bazi seylerden fedakarlik edip iyi yapmissin bencede ama su gorusune katilmiyorum

Her insan naparsa yapsin herhangi bir sistemin kolesi olacaktir sen basbakan bile olsan baska devletlerin baskisi hep omuzunda olacaktir

Maddi olarak ve ya ün-şöhret olarak düşünmeyin.Eğer bu insanlar bir insanın yanında çalışmak için 16 sene boyunca gecesini gündüzüne katıp çalışıp edip okulu bitirdikten sonrada aynı iekilde işe geç kalma yok şunu yapma evi geçindir şu kadar para al şeklinde yaşıyorsa.Bu hayat toplumun hayatıdır.

Ben şuan sokakta yatıyor olsaydım tamamen soyutlanmış olurdum.Eğer insanlar heryere evler binalar yapıp asfaltlar dökmeseydi toprakda birşeyler yetiştirip onları yiyor olabilirdim.Şuan o imkanı elinden alınmış bir insan olarak , diğer varlıkların yaşam alanlarını yok eden bi toplumla yaşıyorum , Ha çoğu kişinin umrundamı hayır onlar yaşantıları boyunca sap yaşayıp sap ölüyorlar zaten ne bir sorgulama ne birşey.

Örnek:Alttaki şahıs

quote:

Orijinalden alıntı: boor

Çalışmamış bir de üstüne boş beleş herifim diye imza atmış resmen.

• Bende aynisini yaptim. Normalde 60 almisim ama hoca zamanimi caldin diye 50 verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

bi benzerini sosyal-psikoloji vizesinde yaptım risk budur aynı kafadanız hocam

Sonuç ne olmuştu ?
  • Buraya yazıyorum yaptığın 2 soruyla 20 alacan yazdıklarının hiçbir faydası olmayacak

• Sonucu merak ettim

• quote:

Evet hocalar bu gün felsefe sınavım vardı çalışmamıştım 8 sorudan 2 tanesini cevapladım onlarda doğrumu değilmi bilmiyorum.Nasıl olduysa bir cesaret geldi kağıdın altına şu şekil bir metin yazdım..

-Bence her insan kendi ideolojisi ve fikirini yaratıp kendi benimsediği şekilde yaşamalı.İster toplum ile beraber yaşayıp sistemin kölesi olsun , ister soyutlanıp özgür bir biçimde kendi yaşantısını oluştursun.Düşüncelerini yazmamızı istediğiniz bu filozofların ne yaptığı toplumun uydurduğu genel kültür saçmalığından başka bir fayda sağlamayacak bana.Sizden istediğim ne not , ne övgü nede hakaret sadece doğru olduğunu düşündüğünüz davranışı yazın.

0 ı alacaksın evlat

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Sonucu merak ettim

1.90 boylu arkadaşlar heves kırmak için 0 alacan 0 alacan diyip duruyor.Zaten amacım not almak değil.Bunu kağıttada belirtmiştim sadece kendi düşüncemi ortaya koydum.Bir düşünceye sahipler diye başkalarının isimlerini ve düşüncelerini neden ezberlemek zorunda kalayım?O zama nbenimde bir düşüncem bir ideolojim var o zaman bütün herkes bunuda ezberlesin yada benide rahat bıraksınlar

Konu rezerve , haftaya bu gün sonuçlar açıklanırsa paylaşacağım kesinlikle.

• Yazılı sonuçları okununca senin salak yazını sınıfta okuyup herkesin önünde seni rezil edecek :D
  • quote:

Evet hocalar bu gün felsefe sınavım vardı çalışmamıştım 8 sorudan 2 tanesini cevapladım onlarda doğrumu değilmi bilmiyorum.Nasıl olduysa bir cesaret geldi kağıdın altına şu şekil bir metin yazdım..

Sırf samimiyetinden dolayı 95 verirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocaya not istemediğini söylemişsin yani 0-20 puan arasında alman gerekiyor, ama burada 80-100 gelebilir diye belirtmişsin

Hoca yazını doğru bulursa Özellikle not istemediğini bildiği için 20 puanını da kırabilir.

• Umrumda olmayan varlıkların karşısında rezillik duygusu yaşayacağımımı sandın

@Sana Kalkan Bir Şey Var : Eyvallah hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

Hocaya not istemediğini söylemişsin yani 0-20 puan arasında alman gerekiyor, ama burada 80-100 gelebilir diye belirtmişsin

Hoca yazını doğru bulursa Özellikle not istemediğini bildiği için 20 puanını da kırabilir.

Hoca o tür bir hoca değil.Kişisel düşünceye önem veren bir insan.Evet gerçekten not istemedim amacım not olsaydı çalışırdım zaten.Ama aslında bir nevi testde denilebilir insanlar kendi düşüncesini ortaya çıkarmaktan , başkalarına sunmaktan o kadar korkuyor ki...Ben sundum bakalım ne olacak nottan çok hocanın tepkisi merak konum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishZombie -- 27 Kasım 2013; 23:47:45 >

• Sinifta okumaz inşallah.
    Komik değil ama lise ortami bellidir hherşeye ggülerler.

Neyse sonucu merak ediyorum takibe aldim :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.