Şimdi Ara

vize ödevini nasıl yapacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoca 5 farklı kaynaktan birinin biyografısını yazın yollayın dedi,5 farklı kaynağı derleyip kendim yorumlayıp öyle mi yazacağım yoksa kopyala yapıştır yapsam oluyor mu ?

• ne diyon olum 5 farklı kaynaktan birinin biyografisini yaz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ne diyon olum 5 farklı kaynaktan birinin biyografisini yaz işte
    gereksiz yapma uçan tekmeyi yapıştırdığım gibi ölürsün.
  • Hocanın yazdığını atsana direk, senin mesajından beş kaynağı tarayıp sonra yazmak anlamı çıkıyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007

gereksiz yapma uçan tekmeyi yapıştırdığım gibi ölürsün.

Alıntıları Göster
    hoca ne diyor? 5'in 1'i diyor. sen diyorsun ki 5 ini de. yav birini işte biriniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • Benim anladığım atıyorum Emanuel Emenike'nin hayatını beş ayrı kaynaktan okuyup hepsini özet geçeceksin. İstersen hepsinden ikişer cümle kopyala yapıştır işte altına da kaynaklarını yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Benim anladığım atıyorum Emanuel Emenike'nin hayatını beş ayrı kaynaktan okuyup hepsini özet geçeceksin. İstersen hepsinden ikişer cümle kopyala yapıştır işte altına da kaynaklarını yaz
    Emanuel emenike olduğunu nereden anladın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kopyala yapıştır olmaz kendi cümlelerinle yazacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

kopyala yapıştır olmaz kendi cümlelerinle yazacaksın
    Kendi cümlelerimle nasıl yazabilirim ki biyografiyi.
  • Hocanın tam olarak ne yazdığını buraya yazar mısın?
  • 5 farklı kaynaktan biyografi yazmak ne demek la anlamadım ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

5 farklı kaynaktan biyografi yazmak ne demek la anlamadım ben
    farklı siteler veya kaynak ne varsa hepsini okuyup bir yazı haline getireceğim işte neyini anlamadın.Soru şu copy paste yapsam oluyor mu olmuyorsa hoca anlar mı.
  • Olayı anladım hocam.Soruna gelirsek bunların turnitin diye bir programı var bu programın databasesinde kaynak kitaplar bulunuyor.Daha çok tezleri analiz etmede kullanılıyor ama sizin odevinizde de bunu yaparlar.%25 olması lazım tam hatırlamıyorum bi sınır var o sınıra kadar alıntı yapabiliyorsun.Yani alıntılar ekleyebilirsin ama tamamen copy paste yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

Olayı anladım hocam.Soruna gelirsek bunların turnitin diye bir programı var bu programın databasesinde kaynak kitaplar bulunuyor.Daha çok tezleri analiz etmede kullanılıyor ama sizin odevinizde de bunu yaparlar.%25 olması lazım tam hatırlamıyorum bi sınır var o sınıra kadar alıntı yapabiliyorsun.Yani alıntılar ekleyebilirsin ama tamamen copy paste yapamazsın.
    Peki kendim yazarsam cümleyi geniş zaman mı geçmiş zaman olarak mı yazmayalım.
  • Bence arastiracaginiz kişiye bağlı bence.Atıyorum bı yazarsa kitaplarını,dönemlerini ödülü vs varsa ödüllerini yazarım ama birinci ağızdan değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.