Şimdi Ara

Vize notları :( Pskolojik yardım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite okuyanlar bilir , 1. sınıfı 1.80 ortalama altında geldi ve çapraza düştüm , yani ilk dönem yaptığım ortalama yüksek gelecek ki , 2. dönem 2.sınıfın 2. dönemini okuyayım . Bu sene en az 2.5 ortalama yapmam gerekiyordu . Ve sonuçlar şöyle...

Matematik 35 - Sınıf Ortalaması 45 ---Yükseltmeye almıştım ve notum CB idi

Finansal Muhasebe 20-Sınıf ortalaması 49 --- Yükseltmeye almıştım ve notum DC idi

Sosyal Psikoloji 44-Sınıf ortalaması 54---Yükseltmeye almıştım ve notum DC idi

3 Tane daha ders var onlar açıklanmadı .

Şöyle diyeyim muhasebe hariç diğerleri çok iyi geçmişti ,özellikle matematikten 70 80 bekliyordum . Anlayamıyorum şu lanet olası okulda bir kere hak ettiğim notu alamıyorum , bunun bir yöntemi mi var acaba ? Ve ailemin haberi olmadan sene kaybını halletmem gerekiyor . İçimi rahatlatın lütfen :/

Not : Çalışsaydın yapardın gibi trollemeler lütfen yapmayın . Çok çalıştığıma inanıyorum hala yaptıklarımın arkasındayım fakat notlar düşük geliyor

9 Eylül Üniversitesinde okuyorum .

• hangi hocalar giriyor.bide ismini söylesene ya da baş harfini
  • Süleyman Yükçü , Nurcan Çıraklar , Kaan Yaralıoğlu

Sende mi bizim okuldasın ?
  • Benim de yerlerde. Makine mühendisliğini seçtiğim güne lanet ediyorum. Hocam tek çaresi bilgisayara bağlanmak. Bulun düzgün bir online oyun ve takılın. Ara ara kız arkadaşınızla buluşun. Her sabah aynada "Ben mükemmelim." deyin. Ben böyle yapıyorum. Bir nebze kendime geliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekler aklınıza gelmiyor mu ? Hal böyle iken babamın yüzüne bakamıyorum ki suçum yok deli gibi çalışıyorum yükseltmeye aldığım dersler rezalet ötesi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Süleyman Yükçü , Nurcan Çıraklar , Kaan Yaralıoğlu

aynı okulda o hocalar bize girmedi sınavlardan önce gerekli fotokopileri al ordaki sorulara filan bak genelde çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Süleyman Yükçü , Nurcan Çıraklar , Kaan Yaralıoğlu

aynı okulda o hocalar bize girmedi sınavlardan önce gerekli fotokopileri al ordaki sorulara filan bak genelde çıkıyor

O fotokopileri aldım hocam . Kendimden eminim fakat yüksek not gelmiyor sorun orada sanki hocalar bana takmış durumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.