Bu konuda kesinlikle haklısınız. Daha önce bu konuda yazdım kimse cevap vermemişti. X100 proyu mediamarkt mağazada biraz denedim yanımdaki küçük kızımı portre modunda bir türlü net çekememiştim. Netleme de sorun yaşıyor. Bu büyük problem çocuğu olanlar için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VİVO X200 PRO/X200 PRO MİNİ [ANA KONU] (64,999₺'ya Kupon İndirimi İle Ön Satışa Sunuluyor!) (4. sayfa)
-
-
Vivo x100 pro kullanıyorum Hocam anlık çekim modunu denedinizmi buradan bırakın çocuğu saate 200km hızla giden bir arabayı bile sabit bir şekilde çekebiliyor. Huawei bu modu çok öne çıkarmıştı daha önce pura 70 ultra kullanmıştım bunda bu modun olduğunu bilmeden aldım ve aynısı bu mutlu etti beni.
-
X200 pro mini Çin versiyonda android auto yok bildiğiniz gibi yükleme yapan var mı
Çin versiyonda band20 eksiği dışında eksik görülen ne var kullananlar cevaplarsa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım Honor tarafındaki Falcon Camera denilen sistem de bu şekilde çalışıyor.
Peki normal çekimlerde shutter lag arkadaşların dediği kadar çok mu?
Anlık çekim moduyla çekilen fotoğrafların kalitesi nasıl?
-
Yok Üstad s23 ve s24 ultra da bu sıkıntı vardı Huawei de ve Vivo da sıkıntı yaşamadım.
Anlık çekimi ise pil ile çalıştırdığım bir motorun ucundaki dönen kağıda bir şeyler yazıp çektim sonuç şaşırtıcı derecede iyi bayağı yazı okunuyor. Araba ile hızla giderken gördüğünüz bir şeyi bulanıklık olmadan çekebiliyor.
Zoom ve makrolar gayet başarılı müsait bir zamanda örnek paylaşırım.
Bu cihazda dâhilii dac var Vivo x200 pro Samsung da Huawei de yok. Kablolu kulaklık kullananlar için benim gibi basit bir çevirici ile ses alabiliyorsunuz. Samsung ve Huawei de dac yoksa type c çeviriciden ses alamıyorsunuz.
Bu arada dış sesi Samsung dan ve Huawei den kötü biraz daha yüksek olmasını beklerdim. Bu cihaza yakışmamış
Genel olarak global versiyona göre tüm cihazlardaki fark işletim sistemi, eSIM, band20, android auto.
-
X200 pro’yu resmi satışa çıkınca almayı düşünüyorum internette araştırma yaparken soğuk havada kamerayı kullanırken buğu yaptına dair yorumlar okudum. Cihazı kullananlar varsa bilgi verebilir misiniz buğu sorunu var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swaarthy -- 31 Aralık 2024; 0:34:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vivo Instagram çok yakında paylaşımı yaptı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aslında çok ucuz değil Rusya ve Honkong'a göre, aradaki farkla uçak bileti alınır
Kayıt buna da çıkar muhtemelen x100 pro mtk işlemcilere çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 2 Ocak 2025; 2:21:1 >
Haklısınız, Rus sitesinde ki daha uygun.
Acaba oralar dan sipariş mümkün müdür, tanıdık vs olmadan, sanki Türkiye'de ki alışveriş sitesinden alır gibi?
Biraz zor gibi zannımca ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm. -- 2 Ocak 2025; 2:17:26 >
Aslında oraya da Honkong'dan geliyor ordaki yerel pazarda daha ucuza bulunabilir, tabiki de, oradan birine sipariş geçebilirsiniz veya ozon'un teslimat noktaları var.
11.11 indirimlerinde 59k rubleye kadar düşmüştü 256 versiyon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Ocak 2025; 15:48:2 >
Anlaşıldı, o zaman ya biz gidip alacağız ya da giden olursa ona aldıracağız :)
X200 proyu ön satışa açacakmış vivo. Umarım fiyatı uygun olur. S25 u lansmanı yapılacak,malum. Fiyatı ondan yüksek olmamalı, şansı kalmaz.
-
Evet, yoksa ne Samsung ne Vivo diyeceğim ikisini de almayıp, gidip İphone alacağım
Fiyat uygun olmaz samsung'un yerel fiyatlandırması ile baş edemezler.
Muhtemelen s25u ile benzer fiyat bandında satılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Ocak 2025; 15:50:38 >
X100 Pro normal fiyatının üstüne an azından 8-10K koyarlar bence aksi şaşırtır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907X100 Pro normal fiyatının üstüne an azından 8-10K koyarlar bence aksi şaşırtır.
Dediğiniz gibi gelirse alınır hocam, İnşallah öyle bir fiyatlandırma ile gelir.
-
Yurtdışı 1 TB'lık X200 pro'yu 4 gündür kullanıyorum. Cin versiyonu ve Origin os yüklü. Tecrübeme göre cihazın artı ve eksiklerini yazayım.
Artıları
1-Kamera performansı muazzam. Özellikle video çekimi benim önemliydi. 4k 60 fps ve dolby vision ile hem tüm kameralarda kayıt alması çok güzel. (ön kamera dahil) Videoların akıcılığı, kalitesi gerçekten çok güzel.
2-Telefon ciddi manada çok akıcı. Arayüz, uygulamalara giriş vs sorunsuz şekilde pürüzsüz.
3-Performans konusunda söz söylemeye gerek yok, işlemcisi cidden çok iyi.
4-Fotoğraf kalitesi (S23 u ve magic 6 pro kullandım) S23 u dan kat kat iyi, 6 pro ile sanki aynı gibi. Portre kısmında ikisinden de iyi. Zoom konusunda da ikisinden iyi. Anlık çekim yapmak güzel, özellikle çocuklu ya da evcil hayvan sahibi kişiler için ideal bir özellik.
5-Telefonun elde tutuşu görece S23 ultra dan daha iyi, magic 6 pro ile neredeyse aynı. Ancak kamera alanının ağırlığı ve çıkıntısı hissediliyor.
6-Ekran kaliteli, magic 6 pro kadar parlak değil ama yeterli.
7-Hızlı şarj gerçekten hızlı. Gece şarja takma, sabah işe giderken 20 dakika şarjda dursun kafi gelir. (extrem kullananlar hariç)
8-Album kısmında bulunan yapay zeka özelliklerini beğendim. Öge kaldırma, resim editleme gibi oyuncakları güzel.
9-Oyuncular için game optimizasyon gibi bir özelliği var, işe yarıyor.
Eksileri
1-Çin sürümü olduğu için dil maalesef İngilizce. Ama Change Languages isimli uygulama ile uygulamaların Türkçe olması sağlanabiliyor. Ayrıca Google asistan ile ekran çevirisi yaparak ben bu sorunu aştım.
2-Cihazı daha 4 gündür kullanıyorum ama şimdilik 6000 MAH pil gibi durmuyor. Magic 6 pro efsane pil ömrüne sahipti. Hele 1 hafta geçsin, hala kurcalıyorum cihazı. Ne olduğu o zaman belli olur.
3-Hoparlörler... Bu cihaza yakışmıyor. S23 u bile bundan daha iyi hoparlöre sahip. Magic 6 Pro ise efsane.
4-Kamera çıkıntısı baya fazla, o yüzden masada düz durmuyor. Ama sağa sola sallanma gibi durumu da yok. Kamera kısmı yukarı egimli ama sabit.
5-Çin sürüm olduğu için band 20 desteklemiyor. Yani volte kullanamıyoruz. Arama yaparken 4g den H bağlantısında geçiyor. Ama İnternet kullanımını bu durum engellemiyor.
Bir de Android auto desteği yoktu, bu beni çok üzmüştü. Bir güncelleme geldi dün ve artık Android auto çalışıyor. Şimdilik aklımdakileri bunlar. Sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam, kayıt yaptırdınız mı veya yapmayı düşünüyor musunuz nasıl kullanıyorsunuz, tavsiyeniz var mı bu durum için?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X