Şimdi Ara

VIVA PINATA 2 - ÇIKTI! GAMESPOT 8.5 Verdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun: Viva Piñata: Trouble in Paradise
    Yapımcı: Rare (Kameo, Banjo Kazooie, Perfect Dark Zero, Conker Live & Reloaded)
    Yayıncı:Micosoft Game Studios
    Platform: Xbox360 Özel
    Çıkış Tarihi: Çıktı!
    Yapımcının Resmi Web Sitesi:www.rareware.com

quote:

Duyuru:İlk oyunu nice site ve dergilerden 90 ve 80'ler toplamış bir oyunun devamı geliyor: Viva Piñata
    Soru: Ula bu oyun nice sitelerde 50-60 puan alan rezalet ötesi oyun değil mi?
    Cevap:Hayır! O oyun başka bir firma tarafından başka bir amaçla yapılan bir oyundu. Bunun gibi strateji-simulasyon değildi.
    İşte ilk oyunun aldığı puanlar BURAYA TIKLA
    Soru: Bunu kim yapıyor peki?
    Cevap: En eski firmalardan Rare yapıyor , bildin mi?
    Soru: Bilemedim neymiş o firma?
    Cevap: Buraya Tıkla ve şu ana kadar yaptığı oyunları gör
    Soru: Vaş! Bu ne ya? Bu firma 10 numaralık kaç oyun üretmiş böyle?
    Cevap: Ben sana demiştim.

Oyun Hakkında Kısa açıklama: Oyunda sıfırdan bir bahçe tasarlıyoruz, tohum ekiyoruz, kulübeler yapıyoruz, hayvanların dikkatini her hayvanın kendi zaaflarını kullanıp bahçeye çekerek böyle bir ekosistem oluşturuyoruz. Çiftleştiriyoruz vs Onlarca farklı hayvan(yani pinata) var. Bazıları geçinemiyor kavga ediyor, bazen bahçeye kargalar geliyor vs. Çok şirin ve her yaştan kişinin bağımlı olabileceği bir oyun. Şahsen Diablocu arkadaşım bir oturdu bir daha kaldıramadım. Yeni oyunda yeni ve farklı hava şartları da baş gösteriyor.

İŞTE YENİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

http://darkzero.co.uk/game-news/first-look-at-new-360-viva-pinata/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 2 Eylül 2008; 21:28:06 >

• Çok zamanınızı alan ama çok da eğlenceli bir oyundu. Bakalım ikincisi nasıl olacak.
  • Güzel bir oyun oynamadım ama öyle gözüküyor..İlk oyunun da amacı bunun gibi miydi veya güzel miydi öyle sorayım en iyisi..??Bi arkadaşa sordum çocuk oyunu demişti ama sizinde fikirlerinizi alırsam süper olur
  • Oyun ileride çok zorlaşıyordu.Level 43 de bıraktım malesef.Birinci oyun kadar keyifli olacağından şüphem yok.
  • AA eksiği var oyunun ya. Fizik motoruda bence iyi işlemiyor. hmmmm O_o

hehehe şaka bi yana eğlenceli bi oyun ama bariz bir ÇOCUK oyunu. arada sırada takılmak için kullanılabilir. ikincisinin de eğlenceli olacağından şüphe yok :) virüsler fln geldiğinde bahceye çok komik oluyordu. kemik fln atıyolardı yanlış hatırlamıyorsam :)
  • bu sıralar bu oyunlar çok arttı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

bu sıralar bu oyunlar çok arttı

Ama bu tür yemekleri ancak ustası pişirince tadından yenmiyor...
    RARE gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Viva Pinata çocuk oyunu degil, çünkü oyunda çok psikopat şeyler var.
    Çocugunu yiyen çiftler, kafasına kürekle vurup öldürülen canlılar filan falan gibi..Görüntü aldatmasın
    Yenisindede Penguenler var demek, hehe, süper valla

Birincisi military pack le gelmişti, kutusu filan çok güzel. Ucuzlamıştır, alıp oynamanızı öneririm
  • @ C.R.U.I.S.E.R

Rare hayranı gördüm seni
  • Şu sıralar XBOX360'da Conker Live And Reloaded oynuyorum gerçekten çok güzel oyundur (XBOX1'de yarısına kadar gelmiştim). Rare firmasının oyunları zaten mükemmel olur. Bi ara bu oyunun ilkini edeneyim bakayım nasıl olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Causeless

Şu sıralar XBOX360'da Conker Live And Reloaded oynuyorum gerçekten çok güzel oyundur (XBOX1'de yarısına kadar gelmiştim). Rare firmasının oyunları zaten mükemmel olur. Bi ara bu oyunun ilkini edeneyim bakayım nasıl olacak.

Nasıl oynuyorsun Xbox360'da?Ben bu dediğin oyunla beraber ilk Halo ve birkaç oyunu daha oynamak istiyorum bir yol göstersenEğer söyleyeceklerin sakıncalı ise PM de atabilirsin
  • Oyun çıktı arkadaşlar. PAL sürümü serbest bölgelidir. (Region Free)
  • 2 kızım var bu oyunu ilkini habire akıllarına geldikçe bana zorla oynatırıyorlardı ,
    ikincisine asılalım bakalım,
    bu arada hangi çocuk bu oyunu oynayabilir bilmiyorum çünkü oyun kolay değil,
    anca veliler oynar çocuklar yandan çakır keyif olur
  • Sims oynayabilenlere çocuk oyuncağı geleceğinden eminim. Bu da hayvanların sims'i
  • Bu bütük oyunumu Ben ciddiyim bebe oyunu sanıyodum.Xbox 360ı olan bebeler oynasın diye Hatta diyodum eve misafir gelse falan küçük çocuklar için hazır indireyim gelince oynarlar falan.Cidden şaşırdım şu an.
  • grafik ve animasyonlar karakterler vb..itibariyle çocuk oyunu görsel açıdan tabii,
    ama oynanış olarak kesinlikle çocuk oyunu değil birde sims'e benzerliği işleyiş itibariyle var ama oynanış olarak sıms'ten çok daha farklı bir oyun.
  • xbox için böyle oyunlar çıkması güzel aslında bazen tutturuyorlar ve çok zevkli oyunlar oluyor...
  • Beyler bayanlar Gamespot oyuna 8.5 verdi. Demekki Mass Effect kadar iyi

http://www.gamespot.com/xbox360/strategy/vivapinatatroubleinparadise/review.html
  • ben oyunu anlamadım1-2 video izleyim anlarım o zaman.
  • Oyun türünde çok güzel ve de çok hoş eğlencelik bir oyun.Şahsen ben çekeceğim bu oyunu.

Sadece resimlere bakıp da oyun çöp diyen zihniyete sesleniyorum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.