Şimdi Ara

VIVA LINES | OTOBÜS YOLCULUĞU İLE İLGİLİ TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VIVA LINES | OTOBÜS YOLCULUĞU İLE İLGİLİ TÜM BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN

TANITIM YAZISI

"Otobüs yolculuklarına dair bildiğiniz ne varsa hepsini unutun. Otobüs seyahatlerine uçaklardan daha konforlu, üstelik daha pratik bir hizmet anlayışı getiren VIVA Lines ile artık mesafeler keyfe dönüşüyor.
    Yeni kurulan otobüs şirketimizin adı VIVA Lines. Önümüzdeki günlerde - haftalarda bu ismi sıkça duymaya hazırlıklı olun. Çünkü karayolu seyahatlerine yepyeni bir vizyon getiren VIVA Lines, misafirlerinin konforunu çok önemsiyor. VIVA Lines’in konuklarına sunduğu ayrıcalıklar sayesinde yolculuklar sıkıntı verici olmaktan çıkıyor. Sevdiklerinize kavuştuğunuz o güzel anlar, tatillerinizin en güzel saatleri çok daha önce, otobüslerimize adım attığınız andan itibaren başlıyor."

TANITIM GÖSTERİMİ

VIVALINES HABERLERDE

GÖRSELLER

Diğer otobüs firmalarıyla aynı fiyatlarda hizmet verdiklerini söylüyorlar. Şimdilik yalnızca İstanbul - Ankara yolculukları yapılıyor. Umarım Türkiye'nin her yerine giderler ve fiyatları uçuk yapmazlar. O zaman bu firmayı kimse tutamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlashan -- 20 Şubat 2017; 3:12:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

VIVA LINES: Otobüs Yolculuğu ile İlgili Tüm Bildiklerinizi Unutun

VIVA LINES, otobüs yolculuğuna devrim getiren yenilikçi bir ulaşım şirketidir. Geleneksel otobüs anlayışınızı yıkmaya hazırlanın.

VIVA LINES ile seyahat, bir angaryadan keyifli bir deneyime dönüşüyor. Lüks ve konforlu otobüslerimiz, yolculuğunuzu birinci sınıf bir yolculuğa dönüştürüyor. Her koltukta kişisel eğlence sistemleri, rahatlatıcı koltuklar ve ücretsiz Wi-Fi erişimi gibi en son olanaklara erişiminiz olacak.

VIVA LINES ile otobüs yolculuğu artık sıkıcı ve rahatsız edici değil. Geniş oturma alanları, ayarlanabilir sırtlıklar ve ayak dayamalarıyla rahatça uzanabilir ve yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz.

Ayrıca, VIVA LINES ile bağlantıda kalmak çok kolay. Ücretsiz Wi-Fi ile sosyal medyada gezinabilir, e-postalarınızı kontrol edebilir veya sevdiklerinizle iletişim kurabilirsiniz. Kişisel eğlence sistemlerimiz, film izleyerek, oyun oynayarak veya müzik dinleyerek zaman geçirmenize olanak tanır.

VIVA LINES, sadece rahat ve keyifli bir yolculuk sunmakla kalmaz, aynı zamanda güvenli ve güvenilir bir deneyim sağlar. Deneyimli sürücülerimiz ve son teknoloji güvenlik özellikleriyle yolculuğunuzun her anında güvendesiniz.

Otobüs yolculuğu ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun ve VIVA LINES'ın devrim niteliğindeki hizmetleriyle tanışın. Konforlu, keyifli ve güvenilir yolculuklar için bugün VIVA LINES'ı tercih edin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • -Deneme mesajı- Forum çöktü mü yine
  • rezervetation
  • Trabzon/Bursa Bursa/Trabzon yaparsanız bir koltuğunuza kombine almak isterim,tabii dediğiniz kadar konforlu iseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok abartı duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Çok abartı duruyor

O keko muavinlerin suratsızlıklarını görmektense güler yüzlü muavinler (bayan/erkek) görmek isterim. Genelleme yapmıyorum kimileri çok iyi denk geliyor sohbet kuruyoruz hatta. Ancak çoğu suratsız, sanki namusuyla parasını kazanmıyor da bedavaya bana hizmet ediyor.

Uzun yollar yorucu koşullar biz de biliyoruz. Ancak bu firmada muavinlerin tümü bayan olursa, bakın görün kadınlar muavinlik nasıl yapılırmış gösterirler.
  • unuttum zaten uçak varken niye otobüse biniyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tis Autumn -- 20 Şubat 2017; 4:45:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul Ankara arası 100 den aşağı fiyat sunacaklarını tahmin etmiyorum. Ve videoda gösterdikleri şeyleri ek fiyatlı olarak ekstra yaparlarsa büyük sıkıntı.

• 59 ve 65 liraymış biletler. Evden alma hizmeti 10 TL diğer her şey ücretsizmiş.

Yakında zam yaparlar.

• Otobusun hayirli olsun

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    Memleket Trabzon değilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörCan

Memleket Trabzon değilmi ?

Hayır Bursa

• quote:

Çok abartı duruyor

Fakesin ama doğru dedin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Çok abartı duruyor

Fakesin ama doğru dedin.

Senin fakesin demen öyle olduğu anlamına gelmiyor herhangi bir şey ispatlamak zorunda değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Trabzon/Bursa Bursa/Trabzon yaparsanız bir koltuğunuza kombine almak isterim,tabii dediğiniz kadar konforlu iseniz.

Bunu firmanın kendisine iletirseniz size geri dönüş yapabilirler hocam :)
  • Mükemmel duruyor bence. Tanıtım videosu çok iyi hazırlanmış. Fiyat oldukça uygun bana kalırsa fakat şöyle bir durum var yolculukta sadece otobüsün kaliteli olması yetmiyor. Yolcuların da kaliteli olması lazım. (Yer kavgaları, gürültü vb.) Bunun için de fiyatında biraz yükselmesi gerekiyor ki muhtemelen zamanla yükselecektir ilk başta müşterinin ayağı alışsın diye uygun fiyatlı yapmışlardır zamanla 100 tl yi aşar diye düşünüyorum. Umarım başarılı bir firma olur. İstanbul-Ankara hattı kullanabileceğim bir hat değil lakin kullanabileceğim bir sefer açarsalar mutlaka denemek istediğim bir firma.
  • quote:

quote:

quote:

Çok abartı duruyor

Fakesin ama doğru dedin.

Senin fakesin demen öyle olduğu anlamına gelmiyor herhangi bir şey ispatlamak zorunda değilim

Yapmayawwww.d.d

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

quote:

Trabzon/Bursa Bursa/Trabzon yaparsanız bir koltuğunuza kombine almak isterim,tabii dediğiniz kadar konforlu iseniz.

Benbsizi firma yetkilisi sandım

O zaman bir ara arayıp bilgi alırım.

• quote:

quote:

quote:

Çok abartı duruyor

Fakesin ama doğru dedin.

Değilsin çünkü biliyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

quote:

Benbsizi firma yetkilisi sandım

O zaman bir ara arayıp bilgi alırım.

Öyle yapın hocam zira benim firma ile hiçbir ilgim yok internette gördüm burada paylaşmak istedim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.