Şimdi Ara

Vitor Pereira ve Abdulkerim Durmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Belki görmeyenler vardır Dakika 2 den sonra izlemeye başlayın

• üfleyenmağara.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercüman burada santrafor çıkarıp defans alırsan kralsın dedi herhalde
  • Adamın deli deli hareketleri hoşuma gidiyor, skora yatmam söylemleri falan her şey de iyiydi. E niye böyle oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Adamın deli deli hareketleri hoşuma gidiyor, skora yatmam söylemleri falan her şey de iyiydi. E niye böyle oldu?

Sezon bası yükleme yapılmadıgı icin takımın kondısyonu íyi degil,kondisyonu íyi olmayan takım baskılı oynayıp hücum oynayamaz,kondisyonu ekonomik kullanmak zorundayız,bundan dolayı golü atalım gerisíne gerek yok modundayız,her mac da ilk 20 dakika baskılı baslıyoruz zaten ama takım yorulunca mecbur pas futboluna dônüyoruz,kondisyon yüklemesi devre arası yapılacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abdullerimimi oturtsak koltuga

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Adamın deli deli hareketleri hoşuma gidiyor, skora yatmam söylemleri falan her şey de iyiydi. E niye böyle oldu?

Sezon bası yükleme yapılmadıgı icin takımın kondısyonu íyi degil,kondisyonu íyi olmayan takım baskılı oynayıp hücum oynayamaz,kondisyonu ekonomik kullanmak zorundayız,bundan dolayı golü atalım gerisíne gerek yok modundayız,her mac da ilk 20 dakika baskılı baslıyoruz zaten ama takım yorulunca mecbur pas futboluna dônüyoruz,kondisyon yüklemesi devre arası yapılacak

Son 2 gundur savunduğun nokta kondisyon oldu. Peki sana SORARİM şaktari eleyip 4-5 hafta sonra ilk 45 dakikayi bitirdikten sonra ikinci yarı ölüp ölüp dirilen bi takım yaratmak hangi aklın ürünü olabilir acaba ??? Yada bunu bilmeyecek bi hocaya , hoca denir mi ? Yanı şaktari eleyim gerisini boş ver grupta 0 çeksemde ligde 3.-4. Olsamda önemli değil diye mi dusundu yoksa yükleme yapılmayan takımın bu denli kondisyonunun kötü olamayacağını mi düşündü ? İlkini dusunduyse zaten fenerbahcenin büyüklüğünü kavrayamamis derim , ikincisini dusunduyse hocalık tan zerre kadar anlamadığını söylerim ... Başkan ve camia 30 maç bana müsaade etsinler ben daha iyi bir takım yapardım . hem vallaha hem billaha su vitorun yaptığı ( yapamadığı) takımdan daha iyi yapardım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abdül hocayı güzel uyarmış aslında.
  • quote:

quote:

Pardon kardeş kondisyon yüklemek benim görevimdi unutmuşum ben onu.
  • İlk geldiğinde Vitor'u çok sevmiştim be,hayallarimi yıktı vasıfsız.
  • quote:

söylemek kolay uygulamak zor işte. zaten kimin ağzı çok laf yapıyorsa o başarısız oluyor her alanda böyle.
  • quote:

quote:

quote:

Pardon kardeş kondisyon yüklemek benim görevimdi unutmuşum ben onu.

shakhtar maçlarına az bir süre kaldığı ve takım yepyeni olduğu için takıma kondisyon yüklemesi yapılmadı,taktik çalışma yapıldı

devre arasında kondisyon yükleme yapılacak sabredin biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.