Şimdi Ara

Vitor PEREİRA Fenerbahçe'de (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
3
Favori
5.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

quote:

quote:

Yok efenim neymiş Porto'yu bana da versen şampiyon olurmuşum, yav he he; Fb'nin bu seneki kadrosu gs ve bjk karmasından daha kaliteli olmasına rağmen rezalettik, bazı insanlar hala futbolcularla olur sanıyor bu işi. Gidin Fm oynayın abisi boş yapmayın buralarda

Muslera, Ba, Sneijder, Töre ayarında bir futbolcumuz yok. Çok subjektif bir yorum olmuş.

defans Fb nin her türlü götürür keza ortasaha topal emre ben takımın geneline bakarak yaptım o yorumu

Gs bjk karması demişsin.

Ba
    Sosa-Sneijder-Töre
    Melo-Tolgay
    Opare-Balta-Chedjou-Sabri
    Muslera
    Fener'i havada karada yener bu kadro. Caner, Gökhan ve Egemen dışında üstünlüğü yok Fenerbahçenin.

Hocam yapma Allah aşkına Ba, Sosa nedir ? Sow çok daha kaliteli ayrıca webo var ben bu seneki performanstan değil kaliteden bahsediyorum. Bruno alves yazdığın stoperleri 5 e katlar. Ama bu muhabbetin sonu olmaz diyeyim renkler ve zevkler meselesi :)

Sow gönderilsin diyor Fenerliler. Webo da ilk 11 oynadığı maçlarda yapamıyor. Chedjou ve Alves arasında büyük fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Hayaller Löw, Ancelotti

Gerçekler bu her kimse bu adam.

Hayaller Ibrahimovic, Daniel Alves

Gerçekler Bilal Kısa

Vitor PEREİRA Fenerbahçe'de

• quote:

Orijinalden alıntı: Philanthropist

quote:

Orijinalden alıntı: KOMBO KRALI

portoda basarili olmus.

o kadro ismailin elinde olsa cl yi alirdi

falcaolu hulklu kadroydu o.

he falcao ile hulku alcaksa fener 😀 evet basarili olur.

Bilader seni neden bukadar alakadar etti bu durum? Korku simdiden basladi sanirim

bak hele bak. neymiş korkuyormuşuz.

lig şampiyonu olan biz, ayni yıl duble yapıp Türkiye kupası şampiyonu olan yine biz. ayriyetten 4. Yıldız'ı takan yine biz. 3'e katlanmış olan CL gelirlerini alacak olan biz, Türkiye ligi şampiyonluğundan gelecek olan 100 milyon TL'yi alacak olan yine biziz.

yani şu kanıya nereden vardın cidden merak ediyorum. oturmuş kadrosu olan bir takımla baştan sona yeni kadro kurarak büyük kumar oynayacak olan bir takımdan bahsediyoruz. o işler öyle olsaydı Trabzon'un bu sene lige damgasını vurması gerekirdi. Kaptın ?

•  Vitor PEREİRA Fenerbahçe'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

• quote:

quote:

Yok efenim neymiş Porto'yu bana da versen şampiyon olurmuşum, yav he he; Fb'nin bu seneki kadrosu gs ve bjk karmasından daha kaliteli olmasına rağmen rezalettik, bazı insanlar hala futbolcularla olur sanıyor bu işi. Gidin Fm oynayın abisi boş yapmayın buralarda

Muslera, Ba, Sneijder, Töre ayarında bir futbolcumuz yok. Çok subjektif bir yorum olmuş.

Diego'yu bu kadar öldürmeyin.
  • KOMBO KRALI kullanıcısına yanıt
    hamzanın g.s ye gelmeden önce ne başarısı vardı abdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

hamzanın g.s ye gelmeden önce ne başarısı vardı abdi

akhisarsporu 3 milyon tl ile şampiyon yapti.ilce takimi egedeki tek takim superligdeki.

8 milyon tl lik takim kurdu cikinca krasic fiyatina koca takim ligde tutundu.30 milyonluk takimlar duserken

4 kati butceli takimlari safdisi etti.

he basari anlayisin 200 m portoyu şampiyon yapmakmi.hamza hoca cl de finale cikarirdi o takimi.acik ve net.

tabiki buyuk kariywrli uluslararasi bi hoca degildi.cogu yöneticide inanmadan getirdi belkide. ama bakin bir kriz durumu vardi.suan fenerin öle bir krizi yok zamanida vardi bol bol.neden simdiye kadar adim atmadi aziz e kuklasi şampiyon yapsaydi aynen devam edecekti.şimdi sezon basinda ersuna zico ya aykut hocaya basari onlarin degil benim dedigi laflar bogazina dizildi.

• Terraneo ilk sınavı başarıyla geçti,on numara genç ve başarıya aç bir hoca bulduk sonunda

Bundan sonra önümüz açık Allahın izniyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol görüşün ve yorumlaman çok güzel, fikirlerin güzel bende senin gibi düşünüyorum ha bide işte fm den gelen genç oyuncu özlemim var ama büyük kulupler almaz o yüzden gençelrbirligi gaziantep kasımpasadan umutluyum gelecek sezon ligden çok beklentim var inş. güzel olur
  • Vitor Pereira, Olympiakos ve Porto ile toplam 3 sezonda ligte sadece 3 maç kaybetti.

çok önemli bi istatistik bence.

Hayırlı olsun hepimiz için bize faydalı olur yada olmaz bunu hep birlikte görücez ama bu adama kanım ısındı benim
  • akhisarspor45 A kullanıcısına yanıt
    1.lige cıkarttı sanki ertugrul gibi bursayı lig sampiyonu yaptı. sen porto'ya bakarak konusuyorsun da gs nin kadrosu da 140 milyon euro. başarı türkiye ligi ile özdeşleşmez 3 büyükler için avrupa da ne yaptıgın önemli.hakemler v.s hepsi 3 büyüklere oynar onlardan baskası sampiyon olursa gelirler düşer.madem hamza oglu o kadar iyi teknik direktördü neden kendi evinde arsenaldan 4 yedi. hamza sadece türkiye de sampiyon yaptı o da ismail dallaması yüzünden ersun olsaydı fb de görürdün sen sampiyonu.sanki hamza oglu mourinho gibi taktik adamı. gs yi kurtaran hamza oglunun taktikleri degil bizzat muslera'dır. madem o kadar iyiydi alsaydı kadıköydeki maçı.
  • Şurada abuk subuk konular hakkında tartisanlara söylenecek çok hakaret varda, forum işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olur inşallah

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

defans Fb nin her türlü götürür keza ortasaha topal emre ben takımın geneline bakarak yaptım o yorumu

Gs bjk karması demişsin.

Ba
    Sosa-Sneijder-Töre
    Melo-Tolgay
    Opare-Balta-Chedjou-Sabri
    Muslera
    Fener'i havada karada yener bu kadro. Caner, Gökhan ve Egemen dışında üstünlüğü yok Fenerbahçenin.

Hocam yapma Allah aşkına Ba, Sosa nedir ? Sow çok daha kaliteli ayrıca webo var ben bu seneki performanstan değil kaliteden bahsediyorum. Bruno alves yazdığın stoperleri 5 e katlar. Ama bu muhabbetin sonu olmaz diyeyim renkler ve zevkler meselesi :)

Hocam herhalde dalga geçiyor arkadaş. O kadroda snejder melo ve muslera dışında Fenerden iyi oyuncu yok kesinlikle. Sabri tolgay sosa nedir

• menurefresh
    Mobil
    Dr. Gürkan Kubilay
    Fotomaç
    F.Bahçe'yi coşturur
    Usta spor yorumcusu Dr. Gürkan Kubilay, F.Bahçe'nin yeni hocası Vitor Pereira'yı analiz etti. İşte Portekizli hocanın 14 maddelik analizi…

1) 4-3-3'cüdür. 4-1-2-3 ya da 4-2-3-1'e az da olsa döner. İç sahada gol yememek için her şeyi yapar, dışarıda daha çok yer.

2) Alt sıra takımlarını gol yememek için oynatır ama kafaya oynayan takımlarla çıldırır, hem atar, hem yer.

3) Kısa, çabuk, hücuma sırayla ve hızlı çıkan bekler ister. Caner, Gökhan, Şener ona uyar. Bek isteyeceğini sanmam.

4) Bir kısa çabuk, bir uzun ama biri mutlaka sol ayaklı stoper oynatır. Egemen'i sever, Alves'e ayar verir ama stoper ister.

5) Uzun, doğru pozisyon alan ön libero ister. Mehmet Topal ona uyar ama çabukluk konusunda çatışabilir.

6) Ön liberonun yanına bir kısa, bir uzun oyuncu ister. Ama ikisini de öne hızlı oynatmayı amaçlar. Alper uyabilir ama en az bir adam arar.

7) Hücumda, çabuk ve adam eksilten kenardaki adamlarını sever. F.Bahçe'de bu yapıda adam yok. 2 transfer isteyebilir.
    En büyük handikap tecrübesi

8) Santraforu; yapılı, ceza alanı içinde "atıcı" 'adam ister. Fernandao ona uyar.
    Ama çabukluk antrenmanlarını artırır.

9) Kimseyi işine karıştırmaz, tek amacı şampiyonluktur. İşine karışılırsa kaçar.
    İnatçıdır, uzlaşmacı değildir.

10) Oyuncuyu çok sıkı çalıştırır. Birçok futbolcu onu bu yüzden sevmeyebilir.
    Esnek değildir, çatışabilir.

11) Tecrübesi zor maçlarda sıkıntı yaratabilir.
    Belki de en büyük handikapı bu.

12) Sahanın her yerinde baskı ister. Maç başına F.Bahçe'ye en az 12 faul yaptırtır.
    Bu açıdan Ersun Yanal'a benzer.

13) Her oyuncuyu gol alanına gönderir.
    En az 15 F.Bahçeli oyuncunun golü olsun ister. Duran topta savunmacıları öne atar.

14) Ama unutulmasın!
    Porto'da elinde Hulk, James, J.Martinez, Lucho, Moutinho, Otamendi vardı. Yani kadro önemli. Yani Fenerbahçe'nin işi gerçekten çok…

• Elinde patlar bu adam fenerin

Portoyu ben de sampiyon yaparim rakip yok zaten adamlara

• quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Elinde patlar bu adam fenerin

Portoyu ben de sampiyon yaparim rakip yok zaten adamlara

Size patlamasında
  • Vitor Pereira = 5x Hamza Hamzaoğlu. Fenerbahçe 10 puan fark ile şampiyon olacaktır.

• Aziz'in İsmail Kartal aşkı bitmeyecek.

Hiç yoktan bunu alayımda yüzüne baktığımda sevdiğim aklıma gelir gibi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.