Merhaba arkadaşlar,, çok stresli olduğum bir konu var. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Geçenlerde evin önünde duran arabamı eve eşya taşınacak sebebiyle park ettiğim yerinden almamı istediler. İş yerinden çıkamıcak olmamdan ötürü de alamadım. Nakliyecilerle biraz tartıştım telefonda tartıştık.
O sinirle adamlar arabamin tekereni indirmişler, o yetmezmiş gibi de yokuşta park ettiğim arabayı haliyle el freni çekik geri viteste duran arabayı ittirmişler. Sanki ittirerek öne alırız düşüncesi hasıl olmuş. Görenler söyledi.
Bu olaydan sonra arabayı kullandığımda arabanın 1. ve 2. viiteste eskisi gibi hızlanmadığı durum oluştu. Ayrıca özellikle 1 ve 2. viteste arabadan sıkıntılı sesler de geliyor. Son olarak da yokuşta geri geri gidip park etmeye çalıştığımda o kadar gaza basmama rağmen araba geri gidemedi ve stop etti.
Daha önce bir şanzıman sorunu yaşadığımdan şanzımanını çıkma şanzımanla değiştirmiştim. 2 yıldır bir sorun yaşamamıştım ama yine şanzımana bir hasar mı oldu diye de korkmaktayım. Arabam toyota 2004 hatchpack. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.