Şimdi Ara

Vites kutusu problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2006 mdel peugeot partner 1.9 kullanıcısıyız.Şimdi bugün geçen bir olayı anlatıyorum.Alışveriş yapmaya gitmiştik dönüşte bir yerde durmamız gerekti aracı durdurduk.Tekrar çalıştırdık ama bu sefer vites geçmedi vites hep boşta gibi sanki vites kutusundan çıkmış gibi diyebilirim.Daha sonra eve bir şekilde yarım debriyaj felan getirdik ama vites kolu joystik gibi dönüyor adeta nedendir acaba bilen arkadaşlar yardım lütfen

• yokmu arkadaşlar bir bileniniz
  • Vites kolunu kırmış olabilir misiniz hemşehrim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Vites kolunu kırmış olabilir misiniz hemşehrim?

sanmıyorum yani herhangi bir ses felan gelmedi ve gayet normal ve sakin şekilde kullandık aracı stop ettiğimizde vites kutusu joystick gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Vites kolunu kırmış olabilir misiniz hemşehrim?

sanmıyorum yani herhangi bir ses felan gelmedi ve gayet normal ve sakin şekilde kullandık aracı stop ettiğimizde vites kutusu joystick gibiydi

İşyerimdeki dolabın kapağı dolap kilidi açıkken, herhangi bir zorlama olmaksızın kulbu hafifçe çektiğimde elimde kalmıştı kulp. Hiç ses falan çıkartmadan. Zamanla çatlamış, en sonunda da pes etmiş. Sizin vites kolu da öyle olabilir mi?
  • Vite halatlariniz sorun cikartmis gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarim debriyaj nasil geldiniz anlamadim. Vites geçtiyse yarim degil tam debriyaj gelseydiniz, geçmediyse de yarim da olsa çeyrek debriyajda olsa gitmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vites Değiştirme Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Otomatik vites sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Arkadaşlar merhaba 2006 mdel peugeot partner 1.9 kullanıcısıyız.Şimdi bugün geçen bir olayı anlatıyorum.Alışveriş yapmaya gitmiştik dönüşte bir yerde durmamız gerekti aracı durdurduk.Tekrar çalıştırdık ama bu sefer vites geçmedi vites hep boşta gibi sanki vites kutusundan çıkmış gibi diyebilirim.Daha sonra eve bir şekilde yarım debriyaj felan getirdik ama vites kolu joystik gibi dönüyor adeta nedendir acaba bilen arkadaşlar yardım lütfen

Vites çatalı kırılmış veya yerinden çıkmıştır arkadaşım.
  • peki masraflımıdır bu halat yada çatal kırılması veya yerinden çıkması bilginiz varmı?
  • Vites bileziği bozulmuştur, yukarıda arkadaş çatal demiş o parça, genelde vites geçişleri yerlerini belirleyen plâstik bir parçadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Vites bileziği bozulmuştur, yukarıda arkadaş çatal demiş o parça, genelde vites geçişleri yerlerini belirleyen plâstik bir parçadır.

hocam tam anlamadık yani ne olduğunu bu parçalar pahalımıdır sonuçta yaptırıcazda şu sıralar vergi borçlarını ödediğimiz bir dönem üst üste gelir ya hani herşey o şekilde oldu acaba ne kadar masraf çıkar ?
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım parça fiyatlarına çatal ise 30-68 Tl arası imiş parça, bir de işçilik alırlar artık.

• Benim başıma gelmişti 2 ay önce. Vites halatları kopmuştu.
    Toplamda 500-600 TL gibi bir rakama değiştirdim.
  • teşekkürler umarım çataldır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.