Şimdi Ara

Vites geçişinde düşük devirde gelen kısa şakırtı sesi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aracım Renault Megane 4 1.3 tce motor. Sizi de yormamak adına fazla uzatmayacağım aracımda düşük devirdeyken vites geçişi yapıp gaza yüklendiğimde çok kısa şıngır şıngır gibi bir ses geliyor devir yükseldikten sonra kesiliyor, normal vites geçişlerinde bir sorun yok ancak erken vites değiştirdiğim zaman oluyor bu devirle vs. alakalı normal bir durum mudur yoksa bir sorun olabilir mi? Malum bu devirde bir araba almak için servet yatırmak gerekiyor en ufak bir seste bile aklımda binbir türlü soru işareti oluyor😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla eski Opel'imde vardı. Çok sallamadım. Şanzıman takır tukur en son vurmaya başlayınca şanzımanı indirip revizyona verdim. Bilyalar, rulmanlar, yağı, şanzıman kulağı, şanzıman merkezi vs değişince düzeldi. Şanzımancı hangisimi yapınca düzeldi hiçbir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 6 Ağustos 2024; 23:28:18 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.