Şimdi Ara

vitaminden anlayin gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sayın doktorum bana b12 takviyesi ilaç yazdı eve gelince de 250 mg b1 vitamini veyahut 1mg b12 vitamini günlük ihtiyacimizin kaçta kaçını tamamliyor ki değerlerimizi artırıyor diye merak içine daldım ancak hiç bir sekilde cevabımı alamadım artık evde olduğum içinde doktora soramiyorum bu yüzden size kaldım değerleri DH Halkı. Evet konuyu YKS Bölümünde açtım çünkü bir tek burda takılıyorum farkli nerde açabileceğimi bilemedim yani toxiclemeden lütfen sessizce ayrıl.

Benexol b12 ilacı
    Içeriği
    b1 /b2 / b12 vitaminleri
    250/250/1 mg
    250"mg b1=günlük değerin %22725
    " "b6=" " %17850
    1mg b12=" " %40000ini karşiliyor
    Bu yüksek sayıları görünce YUH OHA oldum.
    Merak daha fazla artdı...
    Cevapsız kalan sorular daha da artdı...

Anlamlandıramadığım şey neden günlük değerinin bilmem kaçta kaç katının üstünde doz hazırlıyorlar?Günlük dozun %100 halinde hazırlasalar yetmeyecek mi?
    Benim anladığım 100% halinde o vitamin değeri artmıyor sabit kalıyo %500 halinde de hiç etki etmiyor kadar az artırıyor ama %40000 binde cok fazla geliyor bana?
    Vücut hepsini emiyor ve kullaniyor diyecem ama sonra aklima fazlazsinin idrardan atıldığı geliyor ancak madem bu cok fazla ve idrarla atilacak o
    zaman az doz halinde piyasaya sun?

Ayrıca karaciğer miğeri falan yorar diye de 1 ay bunu kullanıp bitirip 1 ay ara verip baska bir markanin b12 takviyesine almak var çünkü bulunduğum değer 330larda ve profesörler 800 altında olmamasını dikkat ederiz diyor hastalarinda yani yolum uzun arastirmadan etmeden yanlış hareketlerde bulunmak istemiyorum.

her neyse.

Türk ve Alman kaynaklarindan bolça tarama yaptım ama Türk kaynakları gram bilgi vermiyor.
    Her zamanki gibi Andik Gundik Haber siteleri çıkıyor.

Alman Kaynaklari ise--Bu vitamin markalarin hazirladikları doza kimse karışmıyormuş kisaca denetim yeterli değilmiş ve milyarlarca kazanç elde eden bu markaların,sektörün parasının keyfini sürdüruyor yani takan yok diyor.
    Avrupa ülkelerin dışından da ilaç getirmek yasakmış zaten bla bla yani gram beni aydinlatmiyor.

Türk piyasasi içerisindeki andik gundik markalarin ortalama değerleri de bu civarda oluyor.
    vitamin değelerin günlük değeri %700 olunca da coğul kişiden olumsuz yorum bombardımanları geliyor içeriği cok az diye ve dislike atılíyor ürüne.
    neye göre az dediğini bir bilsem...

Biri beynime ışık tutarsa cok minnettar kalıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alamankurdu -- 7 Haziran 2021; 15:46:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tsk ederim öneri için

• Doktorum banada B12 yazdı değerler 3 ayda fulleniyormus (benim B12 180 civarında)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    iyi bir zayiflama ilaci bilen?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.