Şimdi Ara

Vitamin.com.tr !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce vitaim.com.tr den aldığım Optimum Nutrition Whey Protein Çilek 4540 Gr ürün üstten hafif yırtılmış ve çok az toz dışarı çıkmış . Neyse dedim sorun değil

Sonra paketi açtım sağına soluna bakarken ne göreyim . Sitesinde son kullanma tarihi 7. ay yazan ürün ocakta bitiyor !!!

Hani dedim adamlar indirim yapmış heralde temmuzda son kullanımı doluyor ondandır diye düşündüm .

E şimdi bu paketin toplamda 150 ye yakın prosiyonu var ama şimdi kullansam yine sonunu yetiştiremem !

Şikayet var sitesinde hemen yazdım ,yarın sağlık bakanlığınada durumu bildireceğim .

Sizce sağlıkla ilgili bir sıkıntı çıkarmı ?

• paketi yırtılmışsa geri iade et.Ne kadara aldın bilmiyorum ama paketi yırtılmış olan ürünleri çok ucuza satmaları lazım %40 civarı indirimle.Eğer o kadar indirim olduysa ve sen bu indirime göre aldıysan bir nebze kabul edilebilir.Fakat ürünün paketinin yırtılmış oldugunu belirtmeleri gerekiyor o durumda bile.Kim bilir o ürün ne kadar süredir öyle paketi açık halde.

Ocakta bitiyorsa hergün 110-120 günün var her gün 1 ölcek içersen biter : ) fakat hergün sırf skt si bitecek diye de ihtiyacın olmayan günler bile protein tozu içmek = gereksiz para masrafı.
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Biraz önce konuştum paketin hassas olduğunu o yüzden normal olduğunu söylediler

Son kullanma tarihi için 3 4 ay sıkıntı olmaz dediler

Paketi açmış bulunduğum için geri alamayacaklarını söyleyip özür dilediler

Ürünün piyasa fiyatı 410TL ben 350 TL ye aldım . Sitedede 7. ay son kullanma tarihi yazıyordu .

Hemende ilanı düzeltip fiyatı normale çekmişler .

Ellerinde 1 tane varmış son kullanma tarihi bitmek üzere olan.

Bi de utanmadan yanlışlık olmuş özür dileriz diyorlar.

Siz siz olun vitamin.com.tr sitesinden uzak durun . Firma bildiğin çakal yalanı söylüyor şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 6 Ekim 2016; 12:55:11 >

• Öyle zaten vitamin.com.tr zamanında başlangıç zamanlarında milletin ayağı alışsın diye bol indirim yaptılar isimlerini duyurdular.Sonra bir daha doğru düzgün indirim gören cennetlik.

Bahaneye bak paket hassasmış.Diğerleri de satıyor bu paketli optimumdan onlarınki hassas değil betondan falan demek ki.Fiyatta öyle ahım şahım indirimli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 6 Ekim 2016; 13:39:09 >
  • Arkadaşlar firmadan gelen son telefonla sorunu kabullenip değişim için kargo yapmamı istediler. Bende hemen gönderdim. Kendilerine buradan teşekkkür ederim.

Şikayetvar linki
  • Ben almadan arar son kullanma tarihini teyit ettiririm herzaman,
    Sevindim hallolmasına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkshine666 D kullanıcısına yanıt
    Haklısın bu bana ders oldu bir daha ilaç tarzı ürünlerde arayıp soracağım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.mmorpg-tr.com
    18 yıl önce açıldı
    Amazon.com.tr Rezaleti
    2 yıl önce açıldı
    https://www.aison.com.tr
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.