Arkadaşlar visual basicle biraz uğraşıyorum ancak birşey merak ediyorum.Muhakkak görmüşsünüzdür hani format sonrası programlar olur tüm setupları tek bir programda birleştirip o şekilde yayınlıyorlar.İşte vb'de formun içine bu setupları nası gömeriz.Daha doğrusu kodunu bilen yazabilir mi ? Daha önce shell komutlarını denemiştim ama pek olumlu sonuç elde edemedim.
Visual Basic hakkında pek bilgim yok hiç yazmadım, ama C#'ta bu şekilde yapılıyor. İkisinin syntax'ı birbirine yakın olduğundan ve ikisi de Visual Studio ile yazıldığına göre çok fark olacağını zannetmiyorum. Hatta yeri gelmişken Visual Basic'ten C#'a geç derim ben, sen bilirsin tabi
Visual Basic hakkında pek bilgim yok hiç yazmadım, ama C#'ta bu şekilde yapılıyor. İkisinin syntax'ı birbirine yakın olduğundan ve ikisi de Visual Studio ile yazıldığına göre çok fark olacağını zannetmiyorum. Hatta yeri gelmişken Visual Basic'ten C#'a geç derim ben, sen bilirsin tabi