Şimdi Ara

Vistada mp3 ve video yürütme hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Vista Home Premium kullanıyorum,

Sistemim:
    - Asus P4P800s-x
    - Pentium 4 3.0.GHz
    - 1024 MB DDR RAM
    - NVIDIA Geforce FX 5200

Mp3 ve video dosyaları düzgün bir şekilde yürütülürken bir süre sonra tıkanma oluyor mp3 ler çalmıyor, video dosyaları başlıyor ilerlemiyor (ya da hiç başlamıyor) bütün playerları denedim, kodekleri yükledim, bilgisayarı yeniden başlatınca ya da oturumu kapatıp açınca sorun kendiliğinden halloluyor, ama bir süre sonra tekrar kalıyor.

Bunlar olurken başka herhangi bir programda sorun yaşanmıyor, kilitlenme donma olmuyor, sadece mp3 ve video dosyalarını yürütürken oluyor.

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir, yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Bendede bazen takılmalar oluyordu mp3 dinlerken ses kartını güncelledim sorun kalmamıştı güncellerştirmelerin açıkmı ?
  • Evet güncelleştirmeler açık, dediğiniz gibi sorun ses sürücüsünden kaynaklanıyor olabilir, ses kartım on board (analog devices, sound max AD1888, AC'97), ve bu anakart (p4p800s-x) için resmi vista ses sürücüsü bulunmuyor ya da ben bulamadım. vista otomatik tanıdı ancak 5.1 kullanamıyorum, soundmax control panel de yükleyemiyorum haliyle. Bunun bir çözümü var mı acaba? Ya da haricen bir ses kartı alsam işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doralak -- 27 Ağustos 2007; 1:50:51 >
  • Dediğin gibi bendede ekran kartının driveri yok vista tanıdı ama özelliklerini kullanamıyorum. 5.1 kullanıyorsun daha iyi performans için haricen bi ses kartı iyi olur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.