Bildirim
Vista geceleyin kendi kendine yeniden başlıyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aşırı ısınmadan kaynaklı Kapanıyor Reset Atıyor olabilir.
Oda sıcaklığınız Çok Yüksek olmamalı. Cpu Bağlantınızı sıcaklığını Kontrol etmelisiniz. Kasayı Mümkün Oldukça serin Tutmalısınız. -
Bilgisayarımı yeni aldım. E6750 işlemci(34C) 8800gts(54C) ve Feel hurricane kasa.Yan kapakta kocaman bir vantilator var.Yani sogutma sistemi iyi olmasına rağmen(ve de sadece gece oluyor.Flashget ten son tamamlanan dosya saati 02 55 yazıodu.Yani hep o saatlerde oluyor.Sanırım vista kaynaklı bir şey -
kardeş havalar sıcak bu yüzden geceleri ben bile klima çalıştırıyorum.acaba voltaj düşüyor ve o yüzden resetliyor olabilir mi.çünkü ufak bi voltaj düşmesinde bile resetleniyor bilgisayarlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- denetim masası kısayolu
- checking media presence
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- root ne demek
- steam açılmıyor
- bilgisayar hızlandırma
- bios nasıl açılır
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X