Şimdi Ara

vista 64 bit ve riva tuner sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben vista ultimate 64 bit kullanıyorum

riva tuner açmam gerektiği zaman daha doğrusu her açılışta F8 le açıp sürücü imzası zorlamayı devre dışı bırak demekten bıktım
    böyle yapmayınca riva tuner çalışmıyor bunu kısa yoldan kapatmanın bi yolu yokmu bilen varsa Allah aşkına söylesin fan açabilmek için pc restart etmem gerekiyor bıktım usandım artık

şunu yap indirdiğin dosyada setupun yanında 35 kb lik bir vista pack var onu tıkla packi yap sonra rivatuneri aç o.c. menusunde değerler gözükmeyecek ama orda sol üst köşede enable seçeneğini tıkla sonra sana reboot detect cancel seçeneği çıkacak çıkmazsa eğer programı kapatırken çıkacak ondan sonra reboot de yeniden başlat değerler gözükecektir artık.
    ayrıca senden imza falanda istemeyecektir. değerlerini gir save ye bas ok de tamamdır. vista açılırken rivatunere izn ver yazısına evet de. eğer demezsen o.c.siz hale döner yine elle ayarlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 30 Nisan 2008; 16:50:39 >

LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
  • Bende kullanıyorum Sp1 yüklü 64 bit vistada, bende de sorun yok şu anda..
    AMD Ryzen 5900X, MSI X570 Prestige, G-Skill 64 Gb DDR4-3600, MSI RTX 2080, Adata SX8200 Pro 1Tb, Corsair 2TB Force MP600 Core, Seagate 3 TB, Bequiet 802, Creative Gigaworks G500, Asus XG32VQ, Corsair HX1000i..
  • hocam pcki yaptım ama bende bişey çıkmıyo giriyorum normal açarak
    yok sürücü yok rivatuner64.sys falan bişey diyo açılmıyo o/c menusu akşam bi 2.09 deneyeceğim
  • hadi hayırlısı kanki
  • arkadaslar bn rıva yı kurdum o/c yapmak ıcın gpu ya ( nvıdıa geforce 8200 m g) fakat costumıze secenegınde tıklamam gereken ekran kartı sımgesı yok o yuzden deger gıremıyorum bunu nasıl halledecegız acaba laptop oldugu ıcın mı engellıyor o secenegı anlamadım yarımcı olursanız sevınırım ıyı geceler
  • mesela bak sımdı usta assasıns c. ve cod waw oynuyorum oyunlar guzel een dusuk ayarlarda agır cekım gıbı oynatıyo kasma tıkanma oyundan atma gıbı bı durum yok sadece slow motıon tarzında oynatıyo yere ve havaya bakınca duzelıyo sadece yanı bu sorunu duzeltmek ıcın ufak bı artıs yapmak ıstıyorm donanımın el verdıgı olcude yardımcı olursanız cok sevınrım cpu 2.1 amd 4800 onu da yukseltebılırsem sanırım sorun ortadan kalkar heralde..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.