Şimdi Ara

## VisionTek Radeon X1950Pro AGP Modelini Duyurdu ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  ## VisionTek Radeon X1950Pro AGP Modelini Duyurdu ##

AMD’nin (Ati) en yeni grafik işlem ünitelerinden biri olan RV570′i yani X1950Pro’yu duyurmasının ardından X1950Pro’nun AGP versiyonu da gün yüzüne çıkmıştı. Özellikle Ati’nin güçlü partnerleri X1950Pro’nun AGP versiyonlarını arka arkaya duyuruyorlar. Bu konuda en iddialı marka olan Sapphire’den sonra VisionTek’de Radeon X1950Pro modelini duyurdu.

Her ne kadar ülkemizde pek bilinmese bile VisionTek özellikle Kuzey Amerika pazarına yönelik Ati’nin en büyük partnerlerinden biri. Ati’nin AGP kullanıclarına sunduğu piyasanın en güçlü AGP çözümü olan X1950Pro’yu kullanan bu kart, oyunlarda yüksek performans vaat ederken ayrıca Blu-Ray ve HD-DVD’ye de tam destek sağlayabiliyor.

Ati Radeon X1950Pro’nun en büyük özelliklerinden biride çok büyük bir ihtimal dahilinde Ati’nin AGP sistemlere yönelik gelmiş geçmiş en hızlı AGP modeli olarak tarihdeki yerini alacak olması. Kısacası AMD’nin(Ati) bundan sonra AGP platformu için yeni bir yüksek performans kart ürwetme planları yok gibi.

Amerika’da piyasaya çıkacak olan kartın özellikleri;

* 575MHz’de çalışan Radeon X1950Pro grafik işlemci
    * Active Fan soğutması
    * Tek slot kaplayan yapı
    * Dual Link DVI x2
    * 256MB GDDR3 Bellek @ 1.38GHz/ 1380MHz
    * 256-bit bellek veri yolu
    * 512-bit ring kontrolcüsü
    * AGP 8x
    * 90nm üretim teknolojisi ile üretilen grafik işlemci
    * Ultra threaded core 3D architecture
    * Avivo teknolojisine destek
    * Shader model 3.0 desteği
    * DUAL DVI-I
    * Component HDTV YPbPr çıkışı
    * S-Video ve Composite Video TV-çıkışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 17 Aralık 2006; 18:42:44 >

• Kart güzelde AGP'ye para yatırmak kötü hemde bunun fiyatı tuzludur

Orjinalden alıntı: F@ruk

Kart güzelde AGP'ye para yatırmak kötü hemde bunun fiyatı tuzludur

+1 hocam
    Bu saatten sonra AGP almak parayı çöpe atmak demektir yazık olur yani(AGP de inadına halen ayakta halen güncelöldürmeye niyetleri yok pek herhalde)

• quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Kart güzelde AGP'ye para yatırmak kötü hemde bunun fiyatı tuzludur

olabilir ama ekran kartı dışında sistemi iyi olanlar için quad core'a geçene kadar beklerken işe yarayabilir
  • yaw neden agpye para yatirilmaz bu saatten sonra deniyor her yerde anlamadim. sizlerin yapabildigi herseyi bizlerde yapabiliyoruz . hem benim anakartim 4x. yani 8x degil.buna ragmen ben oyunlarda bir problem yok!! sizdeki goruntuler bizlerdede mevcut. sizdeki performans bizlerdede mevcut! e o halde mesele nedir?

EDIT: mesajimda ki " siz-biz " ifadesi biraz tuhaf olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalllavi -- 17 Aralık 2006; 20:57:11 >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • kısa bir süre daha aradaki farkı anlamayacaksın ama 2007 yılının ortalarına yada sonuna dogru crysis gibi bir oyunu oynamak istediginde elindeki sistemin işe yaramadıgını anlamış olursun
    quote:

Orjinalden alıntı: kalllavi

yaw neden agpye para yatirilmaz bu saatten sonra deniyor her yerde anlamadim. sizlerin yapabildigi herseyi bizlerde yapabiliyoruz . hem benim anakartim 4x. yani 8x degil.buna ragmen ben oyunlarda bir problem yok!! sizdeki goruntuler bizlerdede mevcut. sizdeki performans bizlerdede mevcut! e o halde mesele nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bu arada türkiyeye ne zaman gelecek bu 1950 ve hangi firma getirecek?

Orjinalden alıntı: teeKin

kısa bir süre daha aradaki farkı anlamayacaksın ama 2007 yılının ortalarına yada sonuna dogru crysis gibi bir oyunu oynamak istediginde elindeki sistemin işe yaramadıgını anlamış olursun
    quote:

Orjinalden alıntı: kalllavi

yaw neden agpye para yatirilmaz bu saatten sonra deniyor her yerde anlamadim. sizlerin yapabildigi herseyi bizlerde yapabiliyoruz . hem benim anakartim 4x. yani 8x degil.buna ragmen ben oyunlarda bir problem yok!! sizdeki goruntuler bizlerdede mevcut. sizdeki performans bizlerdede mevcut! e o halde mesele nedir?

hic sanmiyorum . cunku eger kastin cpu nun cift cekirdek olmamasi vs.. ise zaten yeni nesil ekran kartlari , oyunlarda cpuya dusen yukunun bir kismini kendileri alacak. ayrica ilerde fizik kartlarida on planda olacak. yani cpunun gorevi az olacak. yok kasdettigin agp ile pci-exp in veri aktarim hizi farkiysa , ben o farkin sadece teoride oldugunu biliyorum. mutlaka fark var ama oyle abartilacak bir fark kesinlikle yok. pc dunyasinda hepimiz rastlamisizdir ki teori ile pratik cogu zaman farkli sonuclar verebiliyor. . son olarak sunu soyliyim ,umarim hakli degilsindir cunku bize masrak cikacak demektir 1-2 yila kadar
    yaw ben daha yurt disindan 2x512lik rami 400-500$ a getirtmeyi dusunuyorum

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition

• agp cilerde sanslı he PCI-ex lerle beraber gidiyolar
    AMD Ryzen 5 3600 // G-SKİLL AMD 2x8 16Gb 3200mhz // MSI B450M pro M2. V2 // Xigmatek Aurora 120mm Sıvı Soğutma // Asus Strix GTX980 O.C //Corsair N.W.M.E M.2 480Gb // Thermaltake V200TG // Gamepower 27" 144Hz 1Ms //Corsair K70 Rapidfire Mechanical Keyboard // Logitech G510 // Logitech G230 // Creative Rage Tactic 3D
  • Agp piyasasının canlandığını görmek gerçekten çok hoş zamanı gelmişti bu ürünler piyasaya insin alalım artık
    İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • valla bende agp kullanıyorum ama ölü yatırım olur.bence agp kartları giriş seviyesinde yapmalılar.
  • agp ye para yatırmak elindeki sistemin özelliklerine göre mantıklı da olabilir mantıksızda. eğer ki benim sistemimde 2gb ram 3küsür işlemci varsa, alacağım yüksek performanslı bir agp ekran kartı ile bir iki sene daha oyunlarda istediğim performansı alabilirim. bu yüzden de kalkıp bi daha tüm sistemi yenileme masrafına girmeye gerek yok
    En iyi konsol bile bilgisayarda oynanan oyunun tadını veremez. Yaşasın PC
  • bende benim athlon64e bundan alacam bi de X2 düşürdüm mü işlem tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmemis -- 20 Aralık 2006; 0:31:04 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.