Şimdi Ara

vision u8850 navigasyon ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben telefonumu yeni aldım. hepsiburadadan kvk garantili. androidi ve akıllı telefonları pek bilmediğimden bir kaç sorum olacak. yardımcı olursanız sevinirim. şimdi navigasyonu tam olarak çalıştıramıyorum. yani içinde yüklü gelen harita özelliğine tıklayınca internet yokken yerimi bulamıyordu ilk açılışta. neyse kablosuz bağlantı ile bugün denedim ve yerimi buldu ama interneti kapayıp bir konumdan diğer konuma yol tarifi alacam mesela gel gelelim istediğim yeri haritada açamıyorum. yani çözülmüyor bekleyince netleşiyor ya detaylanmıyor bende. neden acaba? örneğin istanbuldan izmire yol tarifi alacam ama haritadan konumu seçmek için açıyorum bir yerden sonra netleşmiyor. bu nedendir? yada ne yapmam gerek. haritayı komple yüklemiyor mu kendisi? internet mi olması lazım sürekli? yardımcı olursanız sevinirim.

• kimse yokmu navigasyonu tarif edebilecek
  • arkadaşlar kimse bilmiyormu? sorum çok basit. hepsiburada dan aldığım cihazımın navigasyon ayarlarını nasıl yapabilirim. internet yokken harita tam açılmıyor. ve navigasyona girince resimdeki gibi uyarı alıyorum. ne yapmam lazım. androidi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?

vision u8850 navigasyon ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devran_ilaçlama -- 26 Eylül 2013; 11:43:55 >
  • kardeşim orada da yazdığı gibi türkiyede kullanılamayan bir özellik navigasyon için ayrıca program indirmen gerekiyor benim tavsiyem sygic
    http://www.****larindir.com/sygic-gps-navigation-13-2-0-turkce-ses-tts-full-surum-indir.html buradan indirebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    GPS Loading Sorunu (navitech)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.