Şimdi Ara

GPS Loading Sorunu (navitech)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
26.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arabada gps ekranı var, konsola monte şekilde, arabayı aldığımda vardı daha doğrusu. genel olarak konsolda sorun yok ama gps ekranını açtığımda açık veya kapalı alanda yarım saat beklettim gps loading yazan beyaz bir ekran geliyor ve öyle kalıyor. arabanın navicard bölümünde bir hafıza kartı var, içine bakmadım, sorun hafıza kartından olabilir mi bilmiyorum, bu sorunu nasıl çözerim, 15 gündür arabanın gpsini çözemedim.




  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inDash sistemlerde Navigasyon Yazılımı çoğunlukla SD kart üzerinden çalışır; cihaz marka modeli yazın bakalım hangi yazılımı çalıştırıyor?

    Bu kart içindeki yazılımın bozulmuş olma ihtimali var. Kartın farkında olmadan biçimlendirilmiş de olması bu soruna yol açar.

    Geçmiş olsun.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Marka navitech ama model bilmiyorum :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman büyük ihtimal iGO8 çalışıyor olacaktır içinde. Kartı çıkarın, bir bilgisayar yardımıyla içine bakın bakalım dosyalar duruyor mu?
    Mobilenavigator veya NNG isminde klasörler var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum aksam ilk is ona bakacagim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 1 Eylül 2014; 7:39:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı internette bile bulamıyorum, hiç bir destek yok, sorun nerde çözemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliriza81

    cihazı internette bile bulamıyorum, hiç bir destek yok, sorun nerde çözemedim.

    Benim aracımda da benzer bir sorun var. Navigasyon yazılımını içeren sd kartı az önce bilgisayara takarak "naviextras toolbox" adlı yazılımla yedekleme ve güncelleme yaptım. Bu vesileyle aracımdaki yazılımın 2008 yılında güncellenen haritaları içerdiğini farkettim. Yarın tekrar deneyeceğim. Umarım sorun hallolur.
  • ciceron C kullanıcısına yanıt
    Hocam beni onu da yapamadim. B.sayara nasil baglaniyor neyle baglaniyo bu anlamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayara kart okuyucu ile bağladım sd kartı. Naviextras toolbox'u açınca doğrudan bir navigasyon cihazı bilgisayara bağlanmış olarak göründü. O yazılım ile yedekleme ve güncelleme butonlarını kullanarak sorunsuz güncelleştirdim.

    Ayrıca aracı benden önce kullanan arkadaş güncellemeyi yapamayınca sd kartı navitech'in istanbuldaki merkezine gönderdiğini söylemişti. Anlattığına göre navigasyon yazılımını sd karta yükleyip geri göndermişler kargoyla. Ama anladığım kadarıyla 2008 yılındaki yazılımı yüklemişler.

    İnşallah sorunsuz çalışır.
  • Bende bi turlu olmadi ben de karti formatladim. Nolcak simdi :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam navitech ile bir irtibat kurun dilerseniz.

    http://www.navitech.com.tr/contact.asp
  • GPS loading sorununu nasıl gideriyoruz. Cihaz navitech 8100

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Aynı sorun bende de var. İkinci el olarak aldığım Toyota Corolla otomobile ilk sahibi taktırmış. Hatta aldığımda çalıştığını hatırlar gibiyim. Ama şimdi navigasyona geçtiğim zaman "GPS loading" yazısı çıkıyor ve öylece kalıyor. Yazılımı güncelledim değişmedi. Karta format attım değişmedi. Model Navitech Nx215F. KArt takılı değilken de GPS loading yazısı oluyor. Sanki kart ile ilgili bir sıkıntı gibi ama kart için daha ne yapılabilir bilemiyorum.
    Çıkar yol bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
  • bodomy B kullanıcısına yanıt
    Az önce navitech firmasına durumu anlatan bir e-posta yolladım. Sorunu nasıl çözeceğimi anlatan bir doküman ve bir kurulum dosyası gönderdiler. Sorun halledildi.
  • Bu kurulum dosyası ve bilgileri paylaşman mümkün müdür?
    Bendense cihazı göndermemi istediler. İzmirden Indash bir ürünü sökmek takmak ve göndermek kolay değil. taşınabilir bir cihazda bunu yapmak mümkün ama indash zor.
  • ravell R kullanıcısına yanıt
    https://yadi.sk/d/yK7zjjsYJZTVd

    Bu linkten kurulum dosyasını indir. Sizdeki cihaza olur mu bilmiyorum. Dosyayı yükleyemedim. Ama aşağıdaki yolla hallettim:

    1-Cihazı çalıştırınız,cihaz çalışır durumda Navigasyon SD kartını takılı olduğu yuvadan sökünüz,gps loading yazılımı yüklü olan kartı Navigasyon SD kart yuvasına takınız.
    2-Cihazı RESET butonuna basarak resetleyiniz, cihaz kapanacaktır sonra power butonuna basarak acınız,cihaz açıldıktan sonra navigasyon butonuna basınız.
    3-Yükleme işlemi başlayacaktır.(2 versiyon cihazımız olduğu için 1.versiyon cihazımızda system update yazısıyla ekranda belirir ve yükleme işlemi gerçekleştirir,2.versiyon cihazlarımızda siyah ekran olarak yükleme işlemi gerçekleştirir.)
    4-Yükleme işlemi bittikten sonra kalibrasyon işleminin yapılması için ekranda (+) işareti çıkacaktır,(+)işaretini ortasına dokunmatik kalemle dokunarak ekranın 4 köşesini dolaşacaktır,kalibrasyon işlemi bittikten sonra işlemi sonuçlandığını ve 30 saniyeden geriye doğru saymaya başlıcaktır ,sayma işleminin bitmesini beklemeden 25,26 saniyede ekrana 1 kez dokununuz ekranda navitech navigasyon ekran resmini göreceksiniz,daha sonra cihazı tekrar resetleyiniz, cihaz kapalı konumdayken navigasyon yuvasına taktığımız GPS LOADİNG program SD kartını sökünüz.
    5-Cihaz kapalı konumdayken cıhaza ait olan navigasyon kartını takınız power butonuna basarak cihazı çalıştırınız.




  • Bende yaklasik 1 senedir bu sorunla ugrasiyorum bu yorumu bulduguma sevindim simdi deneyip haber verecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz su sikinti var sizin cihazin modeliylr benimkinin modeli farkli siz nasil bu modelinize uygun dosyayi buldunuz bende bulmak istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz.



    BODOMY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abdullah Talha TOSUN

    Yalniz su sikinti var sizin cihazin modeliylr benimkinin modeli farkli siz nasil bu modelinize uygun dosyayi buldunuz bende bulmak istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz.



    BODOMY

    Selam.
    Az önce yönergeleri izleyerek, 2 yıldır "Gps Loading..." mesajı veren cihazımı yeniden işlevsel hale getirdim. Buradaki program cihaz ayırd etmiyor.
    İndirin, ayrı bir sd karta kaydedin cihaza takın,
    Cihaz kendi kendine yüklemeyi yapıyor,
    Kalibrasyon ekranı gelince kalibrasyonu yapın,
    Sonra geri saymaya başladığında ekrana dokunun,
    Cihazı kapatın, kartı çıkartın,
    Kendi navigasyon kartını takın,
    Ve bitti...

    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.