Şimdi Ara

Visa Kartını Kaydedenlere 300 TL Üzerinde Kullanılabilecek 50 TL İndirim Tanımlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
7.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.parafcard.com.tr
    Visa ile Kart Kayıt Kampanyası
    https://www.parafcard.com.tr/21568-visa_ile_kart_kayit_kampanyasi

01-30 Nisan 2020 tarihleri arasında (bu tarihler dahil) Hepsiburada’da Visa kartıyla alışveriş yaparak kartını ilk kez kaydeden müşteriler, 16-31 Mayıs 2020 (bu tarihler dahil) tarihleri arasında yapacakları 300 TL ve üzeri alışverişlerde kullanabilecekleri 50 TL indirim kazanacaklardır.
    Kampanya, 01-30 Nisan 2020 tarihleri arasında Visa kartının ilk kez kaydedilmesi halinde geçerlidir.
    Daha önce herhangi bir Visa kartı kayıt edilmişse kampanyadan faydalanılamamaktadır.
    Visa kartı ile alışveriş yapılıp ilk kez kart kaydedildikten sonra 16-31 Mayıs 2020 tarihleri arasında geçerli 50 TL değerindeki indirim, altın, cep telefonu ve taşınabilir bilgisayar hariç 300 TL ve üzeri alışverişlerde Visa kartları ile yapılan ödemelerde geçerli olacaktır.
    50 TL değerindeki indirimin yansıması için ödemenin Visa ile yapılması gerekmektedir.
    Altın, cep telefonu ve taşınabilir bilgisayar hariç 300 TL ve üzeri sepet oluşturulduğunda , Visa kart bilgileri girildikten sonra 50 TL indirim ödeme adımında sipariş özeti sayfasında otomatik düşecektir.
    Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılmasına rağmen fatura adresi, ticari unvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Hepsiburada kazanılacak olan indirimi haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.
    Her bir üye hesabından yalnızca ilk kez kaydettiği Visa kayıtlı kartı ile 1 kez kampanyadan yararlanılabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şu konunun başlıklarını düzgün yazsanız olmuyor mu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahtekar satıcılar gibi başlık açmışsın

• Benim merak ettiğim mevcut kullanıcı iken sanalkart açsak yer mi acaba? Deneyen var mı?

• mastercard neden üvey evlat muamelesi görüyor anlamıyorum.
  • Bir önceki ayda bu kampanya vardı kartı kaydettim bu ay alışveriş yapımca 50tl düşmesi gerekiyor ödeme sayfasında ama olmuyor

• Yok yani böyle insanların tıklaması için böyle başlık atanlara kıl oluyorum yanlış anlamayın.300/50 yazmak zormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Visa kartı ile alışveriş yapılıp ilk kez kart kaydedildikten sonra 16-31 Mayıs 2020 tarihleri arasında geçerli 50 TL değerindeki indirim, altın, cep telefonu ve taşınabilir bilgisayar hariç 300 TL ve üzeri alışverişlerde Visa kartları ile yapılan ödemelerde geçerli olacaktır.
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Kampanyayı visa yapıyor da ondan. Muhtemelen indirimi visa ve hb ortak oduyordur.
    Mastercard cimrilik etmesin onlar da kesenin ağzını açsın, bak nasil olur

• Enpara da buna dahil değilmi?
  • Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Enpara Debit VISA, Credit Master logolu... Debit ile olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Standart VISA kampanyasi ile arasinda bir fark yok sanirim, degil mi?

• benim gibi visa kartını kaybedene diye okuyan oldu mu?? :) vay arkadaş cüzdandan çıkarıp kırıp atacaktım yeni kart başvurusu yapıcaktık
  • Benim anlamadığım olay kartımızı kaydedince bunların kazancı ne oluyor ki?

Hemen aklıma şu söz gelir: "Ürüne ücret ödemiyorsanız ürün sizsiniz"
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kayıt olayı nasıl oluyor? Alışverişmi yapmal lazım kartı kaydetmek içim,, Birde tespit ettiğimiz sakınca nedir? 🙋🏻‍♂️

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Alisveris yaparken kartinizi kaydetmeniz gerekiyor.Boylece kupon onumuzdeki ayin 15 inde hesabiniza yukleniyor

• Yine aynı kartı kullanmamız mı gerekiyor 50₺ indirim için?

• Mart ayındaki kampanyaya katılan oldumu şu an 50 tl düşüyormu hesapta

• Ben tüm şartlara göre mart ayında katıldım ama nedense bir türlü 50 tl düşmüyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.