Şimdi Ara

Virüsten kurtulamadım Yantoo | ÇÖzüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma Yantoo diye bişe yüklenmiş internete girdiğimde sürekli sağ alt kısımda uyarı veriyor denetim masasından ve hiç bi şekilde silemiyorum bunu nasıl kaldırırım.virüs taramsı felan yaptım ama hala geçmedi
     Virüsten kurtulamadım Yantoo | ÇÖzüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.R.A.V.E.G.O -- 16 Ağustos 2012; 9:12:05 >

• Eset kullanırsan tabi silmez.

Combofix ile tara + kaspersky kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Eset kullanırsan tabi silmez.

Combofix ile tara + kaspersky kullan

iyide bu eset orjinal kaspersky limitli değilmi
  • Kürek diye bir şey duymadınmı ?

Combofix beleş indir tarat bir kere kesin siler o.
  • Avg antivirus +firewall ücretsiz.yanına malwarebytes koydun mu tadından yenmez..
  • Hocam tahminimce kullandığınız bir program resimdeki URL ye girmeye çalışıyor eset de bunu engelliyor. Yabancı olduğunuz programları Görev Yöneticisi > İşlemler sekmesinden kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

Hocam tahminimce kullandığınız bir program resimdeki URL ye girmeye çalışıyor eset de bunu engelliyor. Yabancı olduğunuz programları Görev Yöneticisi > İşlemler sekmesinden kapatın.

Kapatsa ne olacak ? tekrar açılacak.

Combofix ile benim pc yi taradım full + full güvenlik olmasına rağmen 5 dosya sildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sxe hatası (Çözüldü)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

Hocam tahminimce kullandığınız bir program resimdeki URL ye girmeye çalışıyor eset de bunu engelliyor. Yabancı olduğunuz programları Görev Yöneticisi > İşlemler sekmesinden kapatın.

Kapatsa ne olacak ? tekrar açılacak.

Combofix ile benim pc yi taradım full + full güvenlik olmasına rağmen 5 dosya sildi.

Combofix e bir lafımız yok zaten. Benimde esetin bulmadığı dosyaları combofix sildi. Ben sadece alternatif bir çözüm önerisi sundum.

• Arkadaşlar teşekkürler sorun halledildi. Mozillayı sildim Yantoo yu denetim masasından öyle kaldırdım Tekrar kurdum. Artık çıkmıyo.
  • combofix le taratıp sildikten sonra autorun açan cdler artık açmaz oluyo ona bi çözüm bulan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.