Şimdi Ara

Virus taraması sonrası Masaüstü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Virus taraması sonrası XP açılmaz oldu.
    Hoş geldiniz ekranında takılıp kalıyor. Kullanıcı adı çıktı ve bastıktan sonra kişisel ayarlarınız yükleniyor diyor ve direk oturum kapatılıyor moduna geçiyor.

Sizce hangi virus yapmıştır bunu? Bir de formatdan başka bir çözüm var mı?

Teşekkürler

• Güvenli kipten girmeye çalış.
  • Girmiyor
  • gerçekten arkadaşlar ne yapmak lazım araştırmalarıma göre boot virüsü falan birçok birşey öğrendim benimde yeni oldu böyle birşey format atmamam lazım nasıl yapılabilir ki ? ya da formattan önce güvenli kip bile olsa girip birkaç dosyayı yedeklemem lazım...
  • Tarama sırasında sisem dosyaları da silinmiş olabilir!
    Madem format atmadan ulaşman gerek dos ortamında kopyalamayı dene...
  • Dün geceye kadar süren çabalarım sonucunda çok sinirlendim format attım ve kurtuldum iyiki dvd de o dosyaların yedeği vardı hadi hayırlısı...
  • arkadaşlar bu benim de başımda
    daha doğrusu pc yi kullanan arkadaşım ve formattan neyin anlamaz
    internet explorer başlangıç sayfası xxxli bir siteye ayarlanmış ve değiştirmek mümkün olmuyormuş dediğine göre
    ben de AVG antispyware indirttim ama onunla taratınca artık güvenli kipte de normal kipte de windows gezgini açılmıyormuş.
    CTRL_ALT_DELETE den çalıştır ilke her türlü işlemi yaptırıyorum ama explorer gelmiyormuş
    windows|restore|rstrui.exe ile sistem geri yüklemeyi çalıştırmak istedim ama pencere geliyormuş içerik gelmiyormuş. :S
    yardım pls
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukm85

arkadaşlar bu benim de başımda
    daha doğrusu pc yi kullanan arkadaşım ve formattan neyin anlamaz
    internet explorer başlangıç sayfası xxxli bir siteye ayarlanmış ve değiştirmek mümkün olmuyormuş dediğine göre
    ben de AVG antispyware indirttim ama onunla taratınca artık güvenli kipte de normal kipte de windows gezgini açılmıyormuş.
    CTRL_ALT_DELETE den çalıştır ilke her türlü işlemi yaptırıyorum ama explorer gelmiyormuş
    windows|restore|rstrui.exe ile sistem geri yüklemeyi çalıştırmak istedim ama pencere geliyormuş içerik gelmiyormuş. :S
    yardım pls

http://forum.donanimhaber.com/m_22900425/tm.htm

• verdiğin linke baktım ama giden explorerı nasıl kurtarabileceğim yazmıyordu.
    güvenli modda bile explorer (windows gezgini) çalışmıyor. yeni görevden c:\WINDOWS\System32 nin altında hem exe hem de scf dosyalarını çalıştırmayı deniyorum ama olmuyor. XP CDsinden onarmayı denedim olmadı.
    sistem geri yükleme arayüzünü getiremiyorum, kaldı ki geçmişte kurulu bir nokta olduğundan da umudum yok :S
    msn fln tüm programlar çalışıyor. Gözat ile DESKTOP a bile ulaşabiliyorum. şimdi msn den explorer dosyasını gönderip o pc deki ile değiştirmeyi deneyeceğim. Saçma gelebilir ama denize düşen hesabı...
  • cl.bat ( ve sanırım amvo0.dll) diye bir dosya olabilir virus. bendede hoşgeldiniz baya bi uzun suruyor ve hosgeldiniz yazısını gecince sadece masaustunu gorebiliyordum ( bilgisayarım, belgelerim gibi seyler gozukmuyor) .

eger bu virus ise usb bellek soktuysan bilgisayara ona da virus bulaşmış olabilir. lanet bi virus. cok ugrsastım ben... format ile gidiyor ama dedigm gibi eger usb bellege bulasmıs ise ve sen dormattan sonra usb bellegi bilgisyara takarsan (biçimlendirme yapmadan) virus tekrar bilgisayarına giriyor.
  • teşekkürler
    malesef format attırmayınca baş edemedim ben de :(
  • şuan aynı sorun bendede var format atmadan bi kurtarmanın yolu varmıdır. masaüstünde kurtarmam gereken dosyalarım var yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serisonu

şuan aynı sorun bendede var format atmadan bi kurtarmanın yolu varmıdır. masaüstünde kurtarmam gereken dosyalarım var yardım

Masaüstünde dosyalar saklanır mı ya??
    Şifre yoksa ve kişisel dosyaları koru seçeneğini yapmadıysan başka bilgisayarda tüm dosyalarını alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 2 Nisan 2009; 11:28:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alx

quote:

Orjinalden alıntı: serisonu

şuan aynı sorun bendede var format atmadan bi kurtarmanın yolu varmıdır. masaüstünde kurtarmam gereken dosyalarım var yardım

Masaüstünde dosyalar saklanır mı ya??
    Şifre yoksa ve kişisel dosyaları koru seçeneğini yapmadıysan başka bilgisayarda tüm dosyalarını alabilirsin.

format attım gitti. ama hala driver vs halletmiş değilim. 3 4 saattir uğraşıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.