Şimdi Ara

Virüs sorunum var lütfen acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben uzun süredir virüs taraması yapmamıştım,öyle belki varsa birşey çıkar belki diye advanced systemcare 5 le tarıyodum,şöyle bi bakayım derken Trojan.Trace,Trojan.Win32/Vundo,Trojan.Win32/Agent diye dosyalara raslayıp geçiyor birşey yapmadan ne yapmam lazım en son böyle olduğunda internetim gitmişti modemde bi sorun olmamasına rağmen birşey olacak diye korkuyorum yine virüs programı önerebilirmisiniz bunları kaldırabilecek yada Sistem geri yükleme yapsam gidermi? lütfen acil...

Orijinalden alıntı: wsmatik

Arkadaşlar ben uzun süredir virüs taraması yapmamıştım,öyle belki varsa birşey çıkar belki diye advanced systemcare 5 le tarıyodum,şöyle bi bakayım derken Trojan.Trace,Trojan.Win32/Vundo,Trojan.Win32/Agent diye dosyalara raslayıp geçiyor birşey yapmadan ne yapmam lazım en son böyle olduğunda internetim gitmişti modemde bi sorun olmamasına rağmen birşey olacak diye korkuyorum yine virüs programı önerebilirmisiniz bunları kaldırabilecek yada Sistem geri yükleme yapsam gidermi? lütfen acil...

ESET Smart Security 5 kurarak virüs taraması yaptırın..
  • Kaspersky Rescue Cd'yi indir cdye yaz ve cdden çalıştırıp virüs taraması yap daha sonra windows'a superantispyware kur ve birde onunla tarat en son Combofix i indir ve onu kullan kesin çözüm bilgisayarda virüs kalmaz

Combofix yada Kaspersky Virus Removal Tool kullanabilirsin.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.