Şimdi Ara

Virüs programı yüksek cpu tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Virüs programı yüksek cpu tüketimi

Bu yüksek tüketimden ötürü fan ses çıkarıyor ve bu durum da beni rahatsız ediyor.
    Her zaman bu şekilde olmuyor. Genellikle cpu tüketimi düşük oluyor ama bazen bu rakamlara çıkabiliyor. Bunun nedeni ve çözümü nedir acaba?

• O programı silip eset kurmanı tavsiye ederim.
  • Trend micro bilinçlimi yüklediniz bilmiyorum ama flash player güncellemesinin yan programı olarak da kuruluyor. Netten gelen gideni sürekli kontrol ettiği için kasma yaratabilir.
    Tren microyu kaldırıp Ccleaner ile kayıt defteri temizliği yapın. Pcyi kapatıp açın ve fazla kasmayan bir antivirüs yükleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Trend micro bilinçlimi yüklediniz bilmiyorum ama flash player güncellemesinin yan programı olarak da kuruluyor. Netten gelen gideni sürekli kontrol ettiği için kasma yaratabilir.
    Tren microyu kaldırıp Ccleaner ile kayıt defteri temizliği yapın. Pcyi kapatıp açın ve fazla kasmayan bir antivirüs yükleyin.

Programı yaklaşık iki ay önce Bimeks'ten aldım. Kasper veya Norton alacaktım ama bunu çok tavsiye ettiler. Fiyatı da çok uygundu.
  • Normalde antivirusler disk yiyor işlemci yediği sıralar sadece bilgisayarda tarama yaptığınız zamanlardır. Eğer tarama yapmadığınız halde çok işlemci kullanıyorsa ya işlemciniz 10 yıllık yada program aşırı dandik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Normalde antivirusler disk yiyor işlemci yediği sıralar sadece bilgisayarda tarama yaptığınız zamanlardır. Eğer tarama yapmadığınız halde çok işlemci kullanıyorsa ya işlemciniz 10 yıllık yada program aşırı dandik

Bilgisayar açık olduğu sürece çok fazla işlemci kullanıyor değil. Çok nadir olan bir durum. Benim de anladığım kadarıyla o dönemde tarama yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Il Giurista

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Normalde antivirusler disk yiyor işlemci yediği sıralar sadece bilgisayarda tarama yaptığınız zamanlardır. Eğer tarama yapmadığınız halde çok işlemci kullanıyorsa ya işlemciniz 10 yıllık yada program aşırı dandik

Bilgisayar açık olduğu sürece çok fazla işlemci kullanıyor değil. Çok nadir olan bir durum. Benim de anladığım kadarıyla o dönemde tarama yapıyor.

Antivirus ayarlarından otomatik taramayı kapatmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anti virüs proğramları Birçok zaman işlemci ram ve Hdd den bellibir miktar kullanır.
    Bunların sebebide; Kendini günceller, Disk taraması yapar, Sen internette gezinirken internet sayfasının ve kaynağının güvenilir olup olmadığına bakar, bilgisayara indirilen bir yazılımı tarar, yani diyeceğim tararda tarar güncellerde günceller,
    Şimdi ne yapmalı proğramın gelişmiş ayarlarına girip ince ayarlarını yapmalısın örneğin güncellemeyi herzaman yapmaması gibi, Taramayı kapatmalısın mesela, Yani kendine göre ayarla proğramı.
  • Windows 10 kullanıyorum, hiç virüs programı falan kullanmıyorum... Eğer işletim sisteminiz korsan değilse windowsun güvenlik yazılımları yeterli oluyor bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.