Şimdi Ara

Virüs Programı Tavsiyesi ( acil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar 1 senedir northon 360 kullanıyorum hep dizüstünde hemde masaüstünde ikisinide baya yavaşlatıyor açılma süresi vs çok uzun sürüyor bana önerebilceğiniz pc yi yavaşlatmayan ve kaliteli program önerirseniz sevinirim

Bu arada lisansı 2 pc dede çalışması lazım

• Avast anti virüs yazılımını tavsiye ederm. Bilgisayarı hiç kasmadığına ve güvenli bir yazılım olduğuna emin olabilirsin Bu arada ben yazılımı tabiki lisanssız ve üç bilgisayarda kullanıyorum bu yüzden diğer sorduğun soru hakkında malumatım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

Avast anti virüs yazılımını tavsiye ederm. Bilgisayarı hiç kasmadığına ve güvenli bir yazılım olduğuna emin olabilirsin Bu arada ben yazılımı tabiki lisanssız ve üç bilgisayarda kullanıyorum bu yüzden diğer sorduğun soru hakkında malumatım yok

avast tan bi kere kazık yedim güvenmiyorum pek onlıne işlemler felan yapıyorum sakata alamam bu işi
  • Nod32 yada bitdefender tavsiye ederim.
  • Ben avira öneriyorum.Eskiden kaspersky kullanırdım.Ama avira hem hızlı hemde virüs bulma başarısı kasperskyden daha iyi .Kaspersky sildikten sonra 8-10 virüs buldu avira.
  • kaspersky kullanıyorum memnunum öneririm

http://www.kaspersky.com.tr/kaspersky_internet_security.html
  • Kaspersky bu işde bilinen en iyi anti virüslerden biridir belkide en iyisi ama şunuda unutma tek antivirüs + spyware programı kullanmak her zaman daha mantıklıdır kasperskyin yanına bide ad-aware yeni sürümünü kur artık çalışan her işlemi kontrol eden bir eklentisi var 2 siyle bir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky pc özelliklerin güçlü değilse kasma yapabilir arkadasım ben sana NOD32 tavsiye ediyorum...yormaz pc yi
  • Kaspersky
  • Kaspersky ya da şu an memnuniyetle kullandığım Avira öneririm
  • Eset Smart Securty
  • Beyler Ben 3 Senedir Kaspersky Kullanıyorum Nortona Geçmek İstiyorum Fakat Kimse Önermiyor Neden Önermiyorlar?
  • Önermeyen kimmiş? Ben şahsen öneriyorum.Yeni sürümü gayet stabil ve başarılı.Eskisi gibi bilgisayara yük bindirmiyor.Ben gayet beğendim şahsen.
  • Şüphesiz Avira
  • avira alsam 2 tane alıcam birde avira premium mu hangisi tam karar veremedim

2 pc de kullanacağım northonda kafamı karıştırıyor
  • Kesinlikle Kaspersky
  • Kaspersky 6.0
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Önermeyen kimmiş? Ben şahsen öneriyorum.Yeni sürümü gayet stabil ve başarılı.Eskisi gibi bilgisayara yük bindirmiyor.Ben gayet beğendim şahsen.

Yeni Sürüm Derken Norton 360 mı Yoksa 2009mu?
  • 2009 ürünleri.360,2009 a göre ağır çalışıyor.Ama o da gayet güzel.Ben norton 2009 u tavsiye edebilirim.İster IS olarak ister AV olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

2009 ürünleri.360,2009 a göre ağır çalışıyor.Ama o da gayet güzel.Ben norton 2009 u tavsiye edebilirim.İster IS olarak ister AV olarak.

Teşekkürler Hocam Norton İnternet Security 2009 Aldım Hemen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.