Dostlar 1 senedir northon 360 kullanıyorum hep dizüstünde hemde masaüstünde ikisinide baya yavaşlatıyor açılma süresi vs çok uzun sürüyor bana önerebilceğiniz pc yi yavaşlatmayan ve kaliteli program önerirseniz sevinirim
Bu arada lisansı 2 pc dede çalışması lazım
Avast anti virüs yazılımını tavsiye ederm. Bilgisayarı hiç kasmadığına ve güvenli bir yazılım olduğuna emin olabilirsin Bu arada ben yazılımı tabiki lisanssız ve üç bilgisayarda kullanıyorum bu yüzden diğer sorduğun soru hakkında malumatım yok
quote:
Orjinalden alıntı: SACRED REICH
Avast anti virüs yazılımını tavsiye ederm. Bilgisayarı hiç kasmadığına ve güvenli bir yazılım olduğuna emin olabilirsin Bu arada ben yazılımı tabiki lisanssız ve üç bilgisayarda kullanıyorum bu yüzden diğer sorduğun soru hakkında malumatım yok
avast tan bi kere kazık yedim güvenmiyorum pek onlıne işlemler felan yapıyorum sakata alamam bu işi
Nod32 yada bitdefender tavsiye ederim.
Ben avira öneriyorum.Eskiden kaspersky kullanırdım.Ama avira hem hızlı hemde virüs bulma başarısı kasperskyden daha iyi .Kaspersky sildikten sonra 8-10 virüs buldu avira.
Kaspersky bu işde bilinen en iyi anti virüslerden biridir belkide en iyisi ama şunuda unutma tek antivirüs + spyware programı kullanmak her zaman daha mantıklıdır kasperskyin yanına bide ad-aware yeni sürümünü kur artık çalışan her işlemi kontrol eden bir eklentisi var 2 siyle bir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsin.