Şimdi Ara

Virüs koruması almak istiyorum ama sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben düşündüm taşındım ve virüs koruyucusu almaya karar verdim ve internette biraz araştırma yaptım fakat ilk başta bu şirketlerin kendi sitelerinde pahalıya sattıklarını vatan computerda daha ucuza bulunduğunu fark ettim. Ama kafamda biraz kuruntu var şimdi ben 60-70 ytl para verip aldığımda buna değicekmi yani kaspersky internet security almayı planıyorum hatta tam adı Kaspersky Internet Security Multi Device 2014. 1 yıllık diyor. Bu 1 yıl süre içersinde uptadelerden etinden suyundan yararlanabilirim değil mi ? 1 yıl dediklerine göre yüklediğim andan 1 yıl sonrası demek oluyor değil mi ?
    Kaspersky Internet Security Multi Device 2014
    Buyrun buda linki. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Comodo internet security dene ucretsizdir ve sorun cikarmaz.yillardir kullaniyoruz.

Www.comodo.com
  • İş, proje, ödev, ticari vs. gibi özel amaçlarla bilgisayarı kullanmıyorsanız ücretsiz antivirüslerde yeterlidir. Avira free tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popüler olan antivirüsler

- norton IS
    - Kaspersky IS
    - Bitdefender AP
    - Eset SS
    - Mcafee
    - Panda
    - Trend Micro
    - Gdata
    vs.

Gittigidiyor'dan oldukça ucuza bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

İş, proje, ödev, ticari vs. gibi özel amaçlarla bilgisayarı kullanmıyorsanız ücretsiz antivirüslerde yeterlidir. Avira free tavsiye ederim...

Avira freeyi yıllardır kullanıyorum zaten ama şimdi biraz paraya kıyarak laptop aldım aslında gamebook aldım ve herşeyi orjinal kullanıyorum. Ticari amaçla şöyle var kredi kartlarıyla alakalı işlemler fazla yapılıyor bilgisayarımda ve bazı üniversite projelerimde içerisnde yer alıyor olabilcek herhangi bir sıkıntıda stresten ölmektense biraz para vermeyi yeğeledim bu yüzden :D Şahsen cracklenmiş veya serialleri sunulmuş sözde prolarıda kullanmak istemedim çünkü bence çok büyük yalan onlar yani koca virüs programı şirketi daha kendisinin cracklenmesine izin veriyosa nasıl dışarıdan gelicek virüslere karşı koysun ki ? Bence crackli olan virüs programları kesinlikle işe yaramaz. vs. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertozd2784

quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

İş, proje, ödev, ticari vs. gibi özel amaçlarla bilgisayarı kullanmıyorsanız ücretsiz antivirüslerde yeterlidir. Avira free tavsiye ederim...

Avira freeyi yıllardır kullanıyorum zaten ama şimdi biraz paraya kıyarak laptop aldım aslında gamebook aldım ve herşeyi orjinal kullanıyorum. Ticari amaçla şöyle var kredi kartlarıyla alakalı işlemler fazla yapılıyor bilgisayarımda ve bazı üniversite projelerimde içerisnde yer alıyor olabilcek herhangi bir sıkıntıda stresten ölmektense biraz para vermeyi yeğeledim bu yüzden :D Şahsen cracklenmiş veya serialleri sunulmuş sözde prolarıda kullanmak istemedim çünkü bence çok büyük yalan onlar yani koca virüs programı şirketi daha kendisinin cracklenmesine izin veriyosa nasıl dışarıdan gelicek virüslere karşı koysun ki ? Bence crackli olan virüs programları kesinlikle işe yaramaz. vs. vs.

Öncelikle güzel bir seçim yapmışsın. Eugene Kaspersky denen üstat sağ olsun, Internet Security konusunda aşmıştır. Eski sürümleri gibi kasma problemi de yok. Tavsiye ederim.

İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.