Şimdi Ara

Vınn / Vodem / Wifi Jet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben KYK yurdunda kalıyorum internet son derece yavaş derslerimin bazıları internetten bu yüzden bende Operatörlerin Vınn / Vodem / Wifi Jet olanaklarını araştırdım sizin tavsiyelerinizi istiyorum yüksek kotalı veya sınırsız max 70 lira civarı bir kampanyası varmıdır bu 3 operatörün teşekkürler

• Kyk allah belasını versin o kadar net konuşuyorum. Sözde öğrenciyiz bizlere internet lazım ama ben araştırma yapıp video dahi izleyemiyorum aynı konudan bende muzdaribim bakalım mesaj burda dursun yardımcı olan çıkar belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çansipor17 Ç kullanıcısına yanıt
    Devlet kuruluşları ve bazı şirketlerde aslında birazda işten anlamadıklarından ve maliyetleri düşürmek adına en düşük kapasiteli internet aboneliği alıyorlar.

Bu aboneliğe de insanlar birden bire aynı anda yüklenince internet daha da yavaşlıyor..

Ben kendi adıma telefonumu modem gibi kullanıyorum, aylık internet kullanım kapasitem 50 GB civarında..

Operatörler Türkiye'nin tamamında %100 bağlantıyı garantileyemedikleri için belli bir operatöre takıLMayın

Ben General Mobile GM5 PLus Dual Sim kullanıyorum, bulunduğum bölgede hangi operatör en iyi sinyali veriyorsa onu kullanıyorum..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Hangi paketlerden yararlanıyorsunuz? Yaptığınız kombinasyonu merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuşmalan K kullanıcısına yanıt
    Konuşma hatlarımdan

Turkcell’de pLantinum 15 GB tarife pakedindeyim, tarifemdeki internet paketi yani 15GB bittiğinde alabildiğim en yüksek kapasiteli internet 5 GB

Turkcell paketimdeki internet paketleri bittiğinde cihazda hücresel veri ayarını Türk Telekom’a geçiriyorum.

Türk Telekom hattıma 4 GB internetLi koNuşMa tarife paketini kullanıyorum, bu hattımda da internet bittiğinde en fazla (=maximum) 10GB ek internet paketi alıyorum.

Bu hatlarım GM5 Plus dual sim cihazda olduğu için sim kart çıkartıp diğer sim kartı takmakLa uğraşMIYorum.

Bu hatlarımda internet paketleri bittiğinde Vodafone Red 15 tarife paketi olan iPhone cihazımı kullanıyorum.

Bu arada şunu da söyleyeyim;
    O anda hangi operatörün sinyali güçlü ve en yüksek hızı veriyorsa o hattan interneti kullanıyorum.

2 telefon cihazında 3 hat kullandığım için şimdiye kadar hiç bir operatörden Vınn Wi-Fi cihazı aLMaDım.

Hiç bir operatör Türkiye’nin tamamında %100 sinyal garantisi ve sürekLi internet bağlantısı sağlayamadığı için böyle davranıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 14 Ekim 2017; 13:50:57 >

Çift hat üzeri kombinasyon mantıklı oldukça.Bilgi için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sizin durum biraz karışıkmış hocam Peki ne kadara mâl oluyor ?
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Karışık gibi geLSe de en optimum hali bu,

Sistemi oturtunca hiçte karışık geLMiYor.

Tek yapman gereken TaKiPTe kaLmaN..

Hani İngilizce'de "Follow me" derLer ya onu gibi işte..

Veya Twitter'da bir şeyi takip etmek gibi de düşünebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 15 Ekim 2017; 16:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Karışık gibi geLSe de en optimum hali bu,

Sistemi oturtunca hiçte karışık geLMiYor.

Tek yapman gereken TaKiPTe kaLmaN..

Hani İngilizce'de "Follow me" derLer ya onu gibi işte..

Veya Twitter'da bir şeyi takip etmek gibi de düşünebilirsin..

Maliyeti ne kadar peki ?
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir bütçe ayarlamak için operatörlerin internet paketlerini ve tarifelerini incelemek en doğrusu olur..

Senin internet ihtiyacınla benimki farklı olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/4-5g-evde-vinnwifi-kampanyasi

2 yıl taahhüt mü olurmuş pff

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.