Şimdi Ara

VINN kullanan varmı yada başka bir mobil modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırma yaptım fakat tam olarak aradığım cevabı bulamadım. Bu vınn da kotayı aşarsak ne kadar gelir. 1. Milyar bile gelebilirmiş öyle duydum korktum.
    Şimdi sorum şu vınn kullanan arkadaşlar nasıl vınn. 7.2mbit diye duymuştum doğrumu. Hiç kotayı aştınız mı ?

• upload'ın da download gibi kotaya girdiğini okumuştum. hayvanımsı kullanımda 1000 tl gelme olasığılığı yüksek.

edit
    vınn değilde telefonu modem olarak kullanarak laptoptan bağlanıyodum istanbul - sakarya yolunda. vınnla aynı şey olsa gerek.

gayet iyiydi bağlantı çatır çatır geziyodum dhde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 15 Şubat 2010; 14:17:33 >
  • walla nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bursa-nilüfer de bi tanıdığın vınn ı denedim rezil bir bağlantı gelio. google ı açarken can çekişiyor o kadar diyeyim. galiba her şehirde her yerinde iyi bağlantı sağlanamıyor. ona göre al
  • burcunu öğrenebilir miyim?
  • kotaya upload + download dahil..
    aptal internet explorer ile siteleri gezersen çok çabuk dolar kotan..
    firefox kullan reklamları flashları herşeyi engelle ..o zaman baya idare ediyor..

kardeş ben vodafone aldım..turkceli bilmiyorum ama bunlarda fautra 100 tl oldu mu ah yazık deyip durduruyor ücretlendirmeyi...(çok büyük LÜTUF canım (!) )

turkceli bilmiyorum sınır varmı yokmu...

1 gb=50 tl vodafone da turkcelde de aynı olabilir....avea da 100 tl imiş : DDDD

bak birde nalet olası truva atlarından biri bulaşırsa bilgisayarına varya..sürekli upload yapıpı kotanın ..... anladın işte.. .d

o yüzden sürekli takip et kotanı...valla hayatın kayar...bu şerefsizlerin acıması yok.

hızı 7.2 mbt

ama kotalı işte 1 gbit olsa nolcak ya
  • Biraz önce aldım hızı gayet iyi hemen açıyorlar. İstanbul/Z.Burnunda oturuyorum googlede falan can çekişmiyor.

TT Wifi yıda sordum 500 mb kota varmış birde wifi bölgelerinde çekiyormuş
  • 3G,benim için resmen hayal kırıklığı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 15 Şubat 2010; 20:55:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Biraz önce aldım hızı gayet iyi hemen açıyorlar. İstanbul/Z.Burnunda oturuyorum googlede falan can çekişmiyor.

hayatının hatasını yaptın bende kullanıyorum almaz olaydım o lanet şeyi, kota upload+download olarak hesaplanıyor ve 4gb kota en fazla bi hafta dayanıyor,kotayı aştığın her 1 gb için vınnda 50tl ekstra ödüyosun , vınndaki yanan mavi ışık bazen yeşil yanıyor ve ozaman google'a girerse şükret.
    ayrıca kotanı sürekli takip et ama vınnın programında gösterilen kota herzaman gerçeği göstermiyor.Hızı iyidir güzeldir ama download yapamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor,ttnete şükrettiğim günler oldu.
    2 yıl kullanmak mecburi birde aldığında kurtuluşunda olmuyo illah sokucaz diyorlar yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

3G,benim için resmen hayal kırıklığı oldu.

Ben de 3G den çok şey bekliyordum. Ancak çok pahalı ve avantajlı değil. Görüntülü konuşma servisinide kullanan var mıdır bilmem.
  • bol resimli sayfalar geziyorsanız mp3 indirip video izlemeden program vs indirmeden rahat edemiyorsanız aman haaaaa aman..uzak durun 3g den...kafeden girin daha iyi yeminle...

kotayı aşıcam korkusuyla sürekli diken üstünde zevki kalmıyor netin...
  • sınırsız bi tarifesi yok mu bunun? bu şekilde hiçbi tadı olmaz..
  • peki bu sadece dizüstüler içinmi yoksa masaüstü bilgisayarlarada takılıyormu bu vınnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid
    peki bu sadece dizüstüler içinmi yoksa masaüstü bilgisayarlarada takılıyormu bu vınnnn

butun bılgısyarlara oluyor arkadasım
  • sınırsız tarife vodafone da var ama sanırım aylık 150 tl ye geliyor...

maksat hizmet değil geçirmek işte...türkiyenin ticaret ahlakı mantığı bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiCKeD.

quote:

Orijinalden alıntı: Wizzyy

Biraz önce aldım hızı gayet iyi hemen açıyorlar. İstanbul/Z.Burnunda oturuyorum googlede falan can çekişmiyor.

hayatının hatasını yaptın bende kullanıyorum almaz olaydım o lanet şeyi, kota upload+download olarak hesaplanıyor ve 4gb kota en fazla bi hafta dayanıyor,kotayı aştığın her 1 gb için vınnda 50tl ekstra ödüyosun , vınndaki yanan mavi ışık bazen yeşil yanıyor ve ozaman google'a girerse şükret.
    ayrıca kotanı sürekli takip et ama vınnın programında gösterilen kota herzaman gerçeği göstermiyor.Hızı iyidir güzeldir ama download yapamadıktan sonra bi anlamı kalmıyor,ttnete şükrettiğim günler oldu.
    2 yıl kullanmak mecburi birde aldığında kurtuluşunda olmuyo illah sokucaz diyorlar yani.

Senşn ne kadarr oldu alalı

• vodafone - sınırsız tarife günlük 5TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.