Şimdi Ara

Vınn Hattınızı iPhone'a Takıp İnternete Girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce paylaşılmış yada biliniyor ise şimdiden özür diliyorum.

Bunu 5dk önce keşfettim ve sizlerle paylaşıyorum.

iPhonede yaptıgım için detaylı olarak onda anlatıcam.

Vınn data hattını cihaza takip pinimizi giriyoruz sonra:

Settings/general/network/Cellular Data Network Burada Apn adında bi boşluk var orada internet yazar onu mgb yaparak Vınn data hattı ile telefondan internete girebilirsiniz.

Yani herşey apn ile ilgili diğer telefonlarda apn yi editleyebiliyorsanız sadece mgb yazmanız yeterli

Üstteki Uzantının Türkçe'si ; Ayarlar/Genel/Ağ/Hücresel veri ağı

Teşekkürler./

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c52 -- 10 Ocak 2013; 23:44:12 >

• kilitli iphonelarda oluyor mu bu?
  • iphoneyide vınn niyetine kullana biliriz laptoplarda

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

http://forum.donanimhaber.com/m_45551814/mpage_1/f_/key_druen//tm.htm#45749027

bunumu demek istedin?

Hayır arkadasım onla alakalı deil bu söylediğim vınn mobil modem de Data hattı olur ve bu data hattını telefona taktığında internete giremezsiniz ben o data hattıyla telefondan nete girmeyi anlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: airlach

kilitli iphonelarda oluyor mu bu?

Onu bilmiyorum fakat turkcellden aldıysan Vınn data hattıda turkcell oldugundan çalışabilir.

Herşey sim kart ile alakalı.
  • Bu yenibirsey degilki zaten vardi, sebekeye tanimlatirsan tam tersi de oluyor MicroSim i modeme takabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işime yaradı teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c52

quote:

bunumu demek istedin?

Hayır arkadasım onla alakalı deil bu söylediğim vınn mobil modem de Data hattı olur ve bu data hattını telefona taktığında internete giremezsiniz ben o data hattıyla telefondan nete girmeyi anlattım.

Data hattini telefona takinca internete girebilirsin.
    Bos bi konu olmus.
    Vinn data hattinin normal hattan farki yok sadece sesli aramalara kapali.
    Sms gonderip alabilir internete girebilirsin.
    iphone icin ozel bi durum degil.
    Vinn ilk ciktigindan beri yapiyorum bunu.
    Keske sen de internette arastirsaydin, ufo goren masum koylu gibi olmazdin :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 25 Nisan 2012; 9:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Bu yenibirsey degilki zaten vardi, sebekeye tanimlatirsan tam tersi de oluyor MicroSim i modeme takabilirsin.

Dediginizde haklisiniz.
    Vinn modemi kullanirken mobile partner programini kullanirsaniz butun operatorlerin sim kartlarini takip arama yapabilir sms alip gonderebilir internete girebilirsiniz.
    Hatta 3G uzerinden goruntulu gorusme yapiyorum ben webcam kullanarak.
    :))
    Mobile partner ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: airlach

kilitli iphonelarda oluyor mu bu?

Normal sim kart kullanimindam farki yok bu islemin. ipod olan kilitli iphone u kullanamazsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

quote:

bunumu demek istedin?

Bos bi konu olmus.

konuyu ihtiyacim dogrultusunda googleda aratarak buldum, ama sunu soyleyeyim asil sizin soylediginiz yanlis bilgi, su an yeni aldigim vinn ile birlikte gelen hat iphoneda internet baglantisi vermiyordu, mgb yazinca durum duzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGLARRR -- 8 Haziran 2012; 1:35:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CAGLARRR

quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

quote:

bunumu demek istedin?

Bos bi konu olmus.

konuyu ihtiyacim dogrultusunda googleda aratarak buldum, ama sunu soyleyeyim asil sizin soylediginiz yanlis bilgi, su an yeni aldigim vinn ile birlikte gelen hat iphoneda internet baglantisi vermiyordu, mgb yazinca durum duzeldi.

hattı iphone a taktıktan sonra ağ ve internet ayarlarını sıfırla deseydiniz zaten internete girerdi. ekstra ayara gerek yok.
    ki zaten ben iphone a takınca ekstra ayar gözükmüyor. bu şekilde yapıyorum.

• Sifirlama ile de olabilir onu denemedim ama zaten ayarlari sifirlamayi da pek dusunmem baska ayarlar da gidebilir korkusu ile, ben mgp olarak degistirdim ve sorunum cozuldu, gerektiginde apn ayarlarina internet yazar eskisine dondururum. Bos konu demissin de benim isime yaradi, haksizlik etmeyelim konuyu acan arkadasa tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAGLARRR

Sifirlama ile de olabilir onu denemedim ama zaten ayarlari sifirlamayi da pek dusunmem baska ayarlar da gidebilir korkusu ile, ben mgp olarak degistirdim ve sorunum cozuldu, gerektiginde apn ayarlarina internet yazar eskisine dondururum. Bos konu demissin de benim isime yaradi, haksizlik etmeyelim konuyu acan arkadasa tesekkurler.

aynen ben de aynı şekilde girememiştim interneti silip ilk mesajda yazılanı girdim şuan girebiliyorum. Sanırım farukdanış beyin tezini çürüttük :))
  • vınn hattını telefonda kullandığımız zaman ek bir ücret ödüyormuyuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.