Şimdi Ara

Vindictus EU (CBT) 15 Eylül Başlıyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
8.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Just4kiLL guildini kurdum sadece türklere özel samimi bir ortam olacaktır. Arkadaşları bekliyorum.
  • Ben bu oyuna başlamak istiyorum daha doğrusu adam gibi bi online oyun arıyodum bunu gördüm 1hafta olmuş açılala tek sorcağım class olarak Archer varmı yada en çok iş yapan class nedir oyunda? hibrit oynamayı yada full dps oynamayı seviyorum önerebilceiğiniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoiNMeOrDiE

Ben bu oyuna başlamak istiyorum daha doğrusu adam gibi bi online oyun arıyodum bunu gördüm 1hafta olmuş açılala tek sorcağım class olarak Archer varmı yada en çok iş yapan class nedir oyunda? hibrit oynamayı yada full dps oynamayı seviyorum önerebilceiğiniz varmı ?

full dps sanırım spear lann olabilir seri şekilde dönerek etrafa hasar verebilir en çok iş yapan class pek yok herkesin görevi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoiNMeOrDiE

Ben bu oyuna başlamak istiyorum daha doğrusu adam gibi bi online oyun arıyodum bunu gördüm 1hafta olmuş açılala tek sorcağım class olarak Archer varmı yada en çok iş yapan class nedir oyunda? hibrit oynamayı yada full dps oynamayı seviyorum önerebilceiğiniz varmı ?

oyunda sınıf diye bir şey yok kendi isimleri ve yetenekleri olan karakterler var örneğin fiona var kılıc kalkan , lann var çift kılıç çift mızrak , karok var pillar ( bildigin kütük )taşıyor :D , sonra evie var bildiğin wizard ama scythe olayı çok değiştirmiş ( tırpansı birşey ) , sonra kai var okçu kahraman ama o daha amerikan serverinda bile yok yani eu ya gelmesi baya uzun zaman alır oyun gerçektende çok tekdüze aynı dungeonlara girip duruyorsunuz aynı şeyleri yapıyorsunuz zaten dungeon sistemli oyunlar hiç tarzım değildir ama vindictus diye deniyelim dedik ama en fazla 1 hafta oynadım (amerikan serverinda da oynadım sürekli ya aol yada proxy ile girmeye çalışırdık ) oyunu seveni tabikide olabilir zevkler tartışılmaz ama aynı şeyleri yapıyorsun oyunda 1 tane köy gibi bir yer var ordan sürekli dungeonlara gidiyorsun bir süre sonra sıkıyor

• hadi ya o kadar kötümü ben şuan arafı bekliyomda vakit geçsin diye bir oyun arıyom şöyle güzel geçenlerde allods oynuyodum 46 falan yaptım oyun çok sıkıcı herkez bi gemi havalar velet oyunun gmine kadar adamlar habire bi karakteri güclediriyolar meselea binek olayı paralı bineği alıyon ertesi gün görünüşü farklı 2katına satıyolar 3gün sonra yarıya indiriyolar aynı bineği sonra kaldırıyolar resmen milleti salak yerine koyuyorlar + aldığın şeyleri satamıyonda karaktere bağlanma olayı var o kadar saçma oyun görmedim hayatım boyunca :) ünive geçene kadar böyle düzgün bi mmorpg takılayım diyorum .d sonra zaten wow akar ya adamlar 4-4lük oyun yapmışlar .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Bıkmadınız mı bu oyundan hala.

+1

merak etme bu oyunda bi gün aşağılara düşecek

güzel günler göreceğiz güneşli günler

@JoiNMeOrDiE wowdada giydiğin şeyleri satamıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 4 Ekim 2011; 21:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSyndrome

quote:

+1

Sizlere birşey demiyorum oyun stiliniz değilse oynamayın napalım ki sanki düşmanı yapmış da kötü olsun oyun çuvallasın istiyorsunuz anlamış değilim sizi bu oyun YETENEK isteyen bir oyundur her önüne gelen oynayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

quote:

+1

Sizlere birşey demiyorum oyun stiliniz değilse oynamayın napalım ki sanki düşmanı yapmış da kötü olsun oyun çuvallasın istiyorsunuz anlamış değilim sizi bu oyun YETENEK isteyen bir oyundur her önüne gelen oynayamaz.

fps lerde çok yetenek istiyor yetenekliysen fps oyna

Motorsal hareketleri gelişkin insanlar fps oynar

Aytıntıdan hoşlanan zeki insanlar rpg oynar

İkisindede iyiysen istediğini oyna ama hem sistemiyle hem oyuncudan beklentisiyle rpg cilere hitap etmeyen (bana göre) çok kötü bi oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 4 Ekim 2011; 21:31:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1

İkisindede iyiysen istediğini oyna ama hem sistemiyle hem oyuncudan beklentisiyle rpg cilere hitap etmeyen bana göre çok kötü bi oyun

Ben yaratık bana saldırdığında kenara kaçıp sıyrılmak istiyorum sen yaratığın karşısına geçip 1 2 3 909090 4 5 yapmak istiyorsan senin bileceğin iş

• Wowda giydiğin şeyleri satamamak ayrıdır bi oyunda ayriyetten para verip onları satamamak ayrıdır dikkat edelim bu noktaya.s
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

İkisindede iyiysen istediğini oyna ama hem sistemiyle hem oyuncudan beklentisiyle rpg cilere hitap etmeyen bana göre çok kötü bi oyun

Ben yaratık bana saldırdığında kenara kaçıp sıyrılmak istiyorum sen yaratığın karşısına geçip 1 2 3 909090 4 5 yapmak istiyorsan senin bileceğin iş

Rpg de yaratık zorla kesilir eğer wowdaki gibi sürükleyici görevler yoksa

Ben emek veririm emeğimin karşılığını isterim yetenek allah vergisi bi şeydir Yetenek faktörü az yetenekli insanlara haksızlık değilmidir

İtem yapanın kazandığı oyunlara dandik diyosunuz ama reel para kaynaklı olmadıkça bu daha adil bi sistem

Zaten skilleri güzel rpg leride severim skillerle strateji kurucaksak tadından yenmez kısaca satranç gibi

Rpg yi güzel yapan ortamdır çeşitliliktir yapıcak çok şeyinin deneyecek çok mesleğinin deneyecek çok classın olmasıdır

Rpg yi güzel yapan entrikalardır guild atışmalarıdır hem ırk olarak bölünmektir hemde kendi içinde bölünmektir

Rpg savaşlarda nerde durucağını kime saldırıcağını seçmektir pvp si aynı satranç gibidir

mmo sizin için dolu bi kavram ama rpg boş anlaşılıyor

Vindictusda bunları bulabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 4 Ekim 2011; 21:47:25 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Ben emek veririm emeğimin karşılığını isterim yetenek allah vergisi bi şeydir Yetenek faktörü az yetenekli insanlara haksızlık değilmidir

İtem yapanın kazandığı oyunlara dandik diyosunuz ama reel para kaynaklı olmadıkça bu daha adil bi sistem

Zaten skilleri güzel rpg leride severim skillerle strateji kurucaksak tadından yenmez kısaca satranç gibi

Rpg yi güzel yapan ortamdır çeşitliliktir yapıcak çok şeyinin deneyecek çok mesleğinin deneyecek çok classın olmasıdır

Rpg yi güzel yapan entrikalardır guild atışmalarıdır hem ırk olarak bölünmektir hemde kendi içinde bölünmektir

Rpg savaşlarda nerde durucağını kime saldırıcağını seçmektir pvp si aynı satranç gibidir

Wowu bende oynadım ne sürükleyici görev git 5 tane köpek kes vay canına hiç aklıma gelmemişti doğrusu bu ne kadar yaratıcı..
    Sen vindictusta hikayeye bakarak mı gittin geç geç yaparak mı prologue kısmını bile atladığına eminim gelmiş konuşuyorsun yok sürükleyici görevmiş falan filan.
    Ne güzel işte yetenek gerektiğine göre 10 yaşında bebeler doluşamaz oyuna iyi bir şey.
    İtemi bunda genellikle kendin yapıyorsun satın da alabilirsin gidersin toplarsın meteryalleri kendi eşyanı kendin yaparsın eşya da %95 düşmez zindanda (bazı görevler hariç)
    Bu oyun tamamen RolePlay rol yapma içeriyor karakterin pasif özellikleri gelişiyor hep her lwl atladığında zart zurt skill gelmiyor.

Son olarak diyeceğim gidip wow'una devam edebilirsin zaten sizin gibilere uymaz böyle şeyler gidin raid falan yapın yaratığa tıklayıp skilleri sıralamaya başlayın

Ekleme: Bu oyun takım oyunu içerir her karakterin görevi vardır kafana göre oynayamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 4 Ekim 2011; 22:27:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Wowu bende oynadım ne sürükleyici görev git 5 tane köpek kes vay canına hiç aklıma gelmemişti doğrusu bu ne kadar yaratıcı..
    Sen vindictusta hikayeye bakarak mı gittin geç geç yaparak mı prologue kısmını bile atladığına eminim gelmiş konuşuyorsun yok sürükleyici görevmiş falan filan.
    Ne güzel işte yetenek gerektiğine göre 10 yaşında bebeler doluşamaz oyuna iyi bir şey.
    İtemi bunda genellikle kendin yapıyorsun satın da alabilirsin gidersin toplarsın meteryalleri kendi eşyanı kendin yaparsın eşya da %95 düşmez zindanda (bazı görevler hariç)
    Bu oyun tamamen RolePlay rol yapma içeriyor karakterin pasif özellikleri gelişiyor hep her lwl atladığında zart zurt skill gelmiyor.

Son olarak diyeceğim gidip wow'una devam edebilirsin zaten sizin gibilere uymaz böyle şeyler gidin raid falan yapın yaratığa tıklayıp skilleri sıralamaya başlayın

Ekleme: Bu oyun takım oyunu içerir her karakterin görevi vardır kafana göre oynayamazsın

Yetenek faktörü çoluk çocuğu bi oyundan uzaklaştırırmı

Hiç sanmıyorum

mmofps oynayan insanlara bakarsanız genelde çocuk

Ayrıca wow özellikle raidden bashediyosun bosslara öyle tıklayıp 1 2 3 yaparsan yerdesindir stratejisini öğrenmen lazım alışman lazım zamanla oluşan bi yetenek lazım

Wowun ilk görevleri sıkıcıdır ama ilerki görevlerini yaptınmı uçakla sana yük bile taşıtıyor Uçan bi gemiyle slotları bile bombalıyosun ve bir sürü yaratıcı görev var

Ekleme: Beğenmediğin wowda takım oyunudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 4 Ekim 2011; 22:37:53 >

• Evie eklenmiş olup ben de muradıma ermiş bulunuyorum.
  • Sırf şu Evie 'nin golemini merak ettiğim için tekrar indirebilirim.
  • Evie nın golemını henuz goremezsın bosuna ındırme.. Onun ıcın daha vakıt var.

Wow ıle dıger oyunları karsılastırma modası ne zaman sona erecek merak edıyorum bende wow oynuyorum ama aynı zamanda vindictusuda zevk alarak oynuyorum zaten yapıları cok farklı her ıkı oyunu karsılastırmak gereksız.

Vindictus ıcın suanda yapılabılecekler az pvp yapabılırsın ama davet sıstemı ıle. Dungeonlara gırebılır hıkayeyı takıp ederek ( sanmıyorum benden baska bırının gorevlerın hepsını okuyarak gectıgını cogu okumadan "next" tusuna basarak devam edıyor ) oyununu oynayabılırsın.

Mesela ben Vındıctusun craft sıstemını severım sımdıye kadarkı butun esyalarımı kendım craft ettım ozel olarak satın almıyorumda craft edıyorum bır amacın oluyor ve zevklı oluyor.

Vındıctusun ılerı sevıye gorevlerı wow un raıdlerı gıbı taktık ıster gurubunda bır tane ıs bılmez adam olursa gorevı bıtırsen bıle bosa zaman kaybı olur sadece nerde ne kullanacagını bılen adamla oynamak gerekır soyledıgı gıbı pve kısmı bos bır oyun degıldır.

Oyun gelısme asamasındadır bu sekılde kalacak degıldır zamanla eksık yonlerının toparlanacagını dusunuyorum..

En basıt acıdan bakacak olursak oyun cıdden su anda bılınen en akıcı oyunlardan bırıdır. Eskıler bılırler Rısk Your Lıfe ( RYL ) dıye bır oyun vardı bu oyunda onun gıbı fıght ları oldukca hızlı ve keyıflı.

Şu an yenı eklenmıs olan Evie ısımlı karakterde cogu oyunda gormedıgım bır tarzda mage class ıdır. Skılllerı oldukca guzel kesınlıkle oynaması keyıflı bır karakter.

• byeler oyunun grafikleri son ayara getiridm advanced den herşeyi fulledim ama 20-25 fps alıyorum.60 dan aşağı almamam lazım böyle bir oyunda zaten oynadığım diğer oyunlarda daha fazla fps alıyorum bf3 ü bile ultrada 60 fps yi geçirirken bu niye böyle

amd x6 1055t
    4gb 1600 ram
    gtx560 dcıı top
  • oyunu indiriyorum suan oyun hala cb demi ob ye geçiş yapıldımı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fae

oyunu indiriyorum suan oyun hala cb demi ob ye geçiş yapıldımı arkadaşlar ?

Oyunun ob si bitti official olarak başladı
  • obde bitti diyorsun ama 2 karakter eksik onlar ne zaman gelir tahmini olarak?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.