Şimdi Ara

Vindictus EU (CBT) 15 Eylül Başlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
1
Favori
8.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nexon firması tarafından yapılan Vindictus Oyunu Nihayet EU modunda çıkmaya hazırlanıyor.
    Closed Beta Olarak 15 eylül tarihinde çıkacak ve 19 eylüle kadar CBT devam edecek.Sitede Şuan CBT key'leri dağıtılmakta 15 eylülde oyunu indirebileceksiniz.
    Ben EU olmayan server'da ip değiştirerek oynadım görüntü açısından gerçektende güzel fakat ip değiştirdiğim için bağlantı kötüydü pvp'yi deneme şansım olmadı ama videolarda güzel görünüyor.

VİNDİCTUS EU OFFİCAL SİTE: http://vindictus.nexoneu.com

VİNDİCTUS EU ( GAMEPLAY VİDEO )

VİNDİCTUS PVP GÖRÜNTÜSÜ :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordXebat -- 9 Eylül 2011; 14:17:44 >

• Bıkmadınız mı bu oyundan hala.
  • En onemlı sınıfı cıkrmıslar ya oyunun healer sınıfı yok EU da oynamayıd usunuyordum golemı dıkeecktım ne guzel ama kaldırmıslar benım hybrıd healerımı :(
  • key için başvrdm kesin gelicem :D
  • bu oyunu klasik mmorpgler gibi etrafta dolasıp canavar keserek,zindanlara girerek,pet yakalıyarak falan mı oynuyoruz yoksa rakion,league of legends gibi maclara girerek mi oynuyoruz?
  • her ıkı sınıfada gırmıyor bu oyun.. Open map yok bu oyunda onceden hazırlanmıs dungeonlar ve o dungeonlarda yapılacak gorevler var map olarak adlandırabılecegın bır koy var sadece o köyde bazı ıhtıyaclarını gıderebılır gıdıcegın dungeon ve gorevı secmek ıcın tabelalara ulasabılırsın. Bunun dısında Dungeona gırdıgınde solo gırdıysen sadece sen orada olursun party ıle gırdıysen sadece party orada olur hepsı o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 10 Eylül 2011; 21:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

her ıkı sınıfada gırmıyor bu oyun.. Open map yok bu oyunda onceden hazırlanmıs dungeonlar ve o dungeonlarda yapılacak gorevler var map olarak adlandırabılecegın bır koy var sadece o köyde bazı ıhtıyaclarını gıderebılır gıdıcegın dungeon ve gorevı secmek ıcın tabelalara ulasabılırsın. Bunun dısında Dungeona gırdıgınde solo gırdıysen sadece sen orada olursun party ıle gırdıysen sadece party orada olur hepsı o kadar.

Bende 2 tane key aldım oyuna gelicem muhtemelen lann oynarım 3 sınıfı da oynamışlığım var oyun 4 kişi ile çok güzel lagsız oynanabiliyor tabi eğer internetiniz biraz güzel ise özellikle tek başınıza dungeon girdiğinizde lag tam anlamıyla 0 olmaktadır. Neden derseniz oyun sanki online değilmişte normal bir pc oyunu gibi çalışmaktadır ama tabi interneti keserseniz dungeondan dışarı atar. Ama fiona oynadığım en iyi karakterdi. Counter blow skill i ile boss la hp kaybetmeden ws yapmanız mümkün oluyordu Kısacası 15 eylül de beraber oynamak için bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda pvp yok sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

Oyunda pvp yok sanırım?

Pvp kesinlikle var ama bu oyunda belki başlarda olmayabilir NA da olduğu gibi sonradan eklenebilir.

Not: Oyun 15 dakika sonra indirmeye açık olacak.
  • Keylerimizi Client yayınlanınca mı aktif edebileceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 15 Eylül 2011; 7:54:26 >
  • Ana konu burada galiba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sociopath

Keylerimizi Client yayınlanınca mı aktif edebileceğiz?

SAnırım öyle çünkü ne nexoneu da bir bilgi var nede vindictus eu nun sitesi teaser'lıktan çıktı bu arada 20 dakika sonra client geliyor 1 saat gecikme yaşayacaklarını söylediler 35 dakika önce.

Edit:

quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

Ana konu burada galiba??

Vindictus EU nun başka konusu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 15 Eylül 2011; 8:42:10 >

• CBT Ertelenmiş arkadaşlar. Ne zamana kadar ertelendiğini söylemiyorlar..
    https://www.facebook.com/VindictusEurope

Bu arada evet EU client i için başka konu yokmuş.
  • ne gıcık oluyorum su tarıh erteleme ısıne ya
  • Oyun aşırı CBT yanlız. Level sınırı skill sınırı karakter sınırı vs. Herşey var.
  • Her zaman ki gibi hiç şaşırmadım :

Dear Vindictus Fans,

We are sorry to announce that the users of Turkey and Israel are allowed to participate in the Closed-Beta Testing
    only for a limited time of 24 hours, from September 18th 09:00 CET to 19th 09:00 CET, 2011.

The reason is to provide better and stable service for Turkey and Israel users through our network test.
    Thank you for your kind understanding regarding the matter.

- The Vindictus Europe Team -
    http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=468405
  • Bizim saatimizle 13:30 da işlerinin biteceklerini söylüyorlar.
    Lvl 20 olan rastgele 15 şanslı kişiden

İlk 5 e nexon tshirt
    Diğer 10 kişiye 10,000 NX cash verilecektir
  • TERA ve Vinductus.. İyi ki bu iki oyunu beklemedim xD
  • http://vindictus.nexoneu.com/

evet girilebilir durumda artık teaser kaldırıldı!

Edit: İndiriyorum şu anda.

Bir tane daha key var alamayan olduysa verebilirim.

2.event

Bugları hataları bildirmenizi istiyorlar

Rastgele ilk 5 e bug definer title + 10000NX
    sonraki 10 a 10000NX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 15 Eylül 2011; 13:36:57 >
  • Çok şükür ya. Sonunda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.