Şimdi Ara

Vindictus EU (CBT) 15 Eylül Başlıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
8.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [T]hree[N]amed

Oyundaki adım ThreeNamed . 9lv Lann kasıyorum . Ama şu lanet battle'dan sonra battle ekranının gelmeme sorunu deli etti beni Bir an önce düzeltmeleri lazım .

battle ekranı gelmeme derken? biraz açılar mısın..

Orijinalden alıntı: Utku-s

quote:

Oyundaki adım ThreeNamed . 9lv Lann kasıyorum . Ama şu lanet battle'dan sonra battle ekranının gelmeme sorunu deli etti beni Bir an önce düzeltmeleri lazım .

Battle bittikden sonra ekran gelmiyor kalıyor öyle çıkamıyorsun battle'dan. Her 2-3 battle'da bi oluyor bu bug.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 29 Eylül 2011; 13:50:27 >

quote:

quote:

Battle bittikden sonra ekran gelmiyor kalıyor öyle çıkamıyorsun battle'dan. Her 2-3 battle2da bi oluyor bu bug.

oyunu mu kapatacaksın yani kurtulmak için, öyleyse kötü olmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Battle bittikden sonra ekran gelmiyor kalıyor öyle çıkamıyorsun battle'dan. Her 2-3 battle2da bi oluyor bu bug.

oyunu mu kapatacaksın yani kurtulmak için, öyleyse kötü olmuş

Battle ekranın gelmemesi sebebi bende ilk bug olarak dusundum ama bana gore bug degil gibi geldi. Neden derseniz Sag kısımda battlede yapmanız veya toplamanız gereken seyleri istiyor. Cunku onları tam yaptıgımızda battle pointide veriyor Ap point ve rank da alıyorsunuz. 1 tanesi bile eksık olsa bıtırmıyor. bir sure sonra cıkmanızı saglıyor. bende cok kaldım oyle ama tam yaptıklarımdan sorunsuz cıktım. yapamadıklarımda aynen o sekıl bekledım. bu bug mı oyunun battle sistemimi bende tam çözemedim.

• http://imageshack.us/photo/my-images/822/vindhata.jpg/

böyle bir hata alıyorum bilgisi olan varmı

Orijinalden alıntı: NeSTeReS

abi ben siteye üye oluyorum e-mail adresime aktivasyon gelmiyor.Aktivasyon gelmediği için giriş de yapamıyorum sebebini bilen var mı yoksa kimseye mi aktivasyon gelmiyor

??

Orijinalden alıntı: cezaaka

http://imageshack.us/photo/my-images/822/vindhata.jpg/

böyle bir hata alıyorum bilgisi olan varmı

Aynı hatayı bende alıyorum, özellikle dungeonların sonunda, skorları gösteren sayfa gelmiyor ve Return Main Page dediğimde alıyorum.

quote:

abi ben siteye üye oluyorum e-mail adresime aktivasyon gelmiyor.Aktivasyon gelmediği için giriş de yapamıyorum sebebini bilen var mı yoksa kimseye mi aktivasyon gelmiyor

??

?
  • vindictusturkiye fan sitesinde takılanlar 2 guild kurmuslar ama gurupların her ıkısıde aslında tanımadıgım oyunculardan olusuyor DH adına sanırım bır guıld kurmamız gerekebılır =) calıstıgım ıcın henuz dogru duzgun oynayamadım 3 5 saat gırebılecek fırsat buldum 17 18 lvl kstım ılk bolumun butun archıvımentlerını tamamladım bp lerı fulledım bıraktım. Bu sabah 8 de ısten cıkıcam 2 gun ıstırahatteyım artık bu 2 gunde 2 ıncı bolumu komple
    bitirip 25 28 lvl sılah vekıyafetımı tamamlar 2 ıncı bolumude bıtırırım sanırım bu zaman zarfında bır ısım lısesı olusuturup bır guıd kuralım dıyorum.,

Oyun ıcı adım Treth genellıkle CH 120 de takılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 30 Eylül 2011; 21:42:47 >

Orijinalden alıntı: Treth

vindictusturkiye fan sitesinde takılanlar 2 guild kurmuslar ama gurupların her ıkısıde aslında tanımadıgım oyunculardan olusuyor DH adına sanırım bır guıld kurmamız gerekebılır =) calıstıgım ıcın henuz dogru duzgun oynayamadım 3 5 saat gırebılecek fırsat buldum 17 18 lvl kstım ılk bolumun butun archıvımentlerını tamamladım bp lerı fulledım bıraktım. Bu sabah 8 de ısten cıkıcam 2 gun ıstırahatteyım artık bu 2 gunde 2 ıncı bolumu komple
    bitirip 25 28 lvl sılah vekıyafetımı tamamlar 2 ıncı bolumude bıtırırım sanırım bu zaman zarfında bır ısım lısesı olusuturup bır guıd kuralım dıyorum.,

Oyun ıcı adım Treth genellıkle CH 120 de takılıyorum.

CaViA ve ben BloodShed guildindeyiz,resmi guilddir kendisi. sizi de bekeriz

• BloodShed guildini ch 120 de goruyorum bazen selam filan verıyorum ama pek konuskan kısıler degıller sırım ya ezık gorup konusmuyorlar yada basak bır sorun var :)

Resmı guıld derken Ulas ın kurdugu guıld saırım vindictusturkiye portalının sahıbının guıldı yanı.

o forumdan kingsofstreeths ın kurucusuna soz verdıgım ıcın gırecek olursam oraya gırerım ama dedıgım gıbı hem bloodshed hemde kingsofstreets ın hem uyelerını hem kurucularını tanımıyorum. O yuzden burada tanıdıgım cok oldugundan belkı buradan bır guıld cıkar dıye dusunmustum.

MSI GT60 2OD 026US Kullanıcısı
    i7 4900MQ/32GB RAM/3x128GB SSD+1TB HDD/4GB GTX780M/15.6" Full HD/Blu-Ray/Win 8/MSI Gaming Aksesuar Paketi

• Çok tek düze geldi.
    Asus TUF GAMING VG259Q 25" 144Hz // BenQ XL2411Z 24" 144Hz
    Steelseries Apex PRO TKL // Razer Deathadder Elite // FiiO E10K DAC/AMP // Sennheiser G4ME ONE
  • Noldu ne zamandır vindictus deyip duruyordunuz pert mi oldu oyun? Forumda hit olmasını bekliyordum konunun.Yoksa yine dungeon sistemli oyunların akıbetine mi uğradı?

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Noldu ne zamandır vindictus deyip duruyordunuz pert mi oldu oyun? Forumda hit olmasını bekliyordum konunun.Yoksa yine dungeon sistemli oyunların akıbetine mi uğradı?

Valla bana göre çok kendini tekrar ediyor gibi geldi ben bıraktım. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz diğer arkadaşlar sevmiş olabilir oyunu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.