Şimdi Ara

Villarreal biraz abarttı: 27-0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İspanyol ekibi, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında yaptığı hazırlık maçında, inanılmaz bir skora imza attı. Ernasto Valverde'nin öğrencileri, Navada'yla oynadıkları hazırlık maçını 27-0 kazanarak, yeni sezona iyi hazırlandıklarının sinyallerini verdiler.

Valverde, her iki yarıda da farklı 11'leri sahaya sürmesine rağmen, takımın performansında bir değişiklik olmadı ve inanılmaz bir skor ortaya çıktı.

Yeni transferlerden Jonathan Pereira'nın 7 golle yıldızlaştığı maçta, Joseba Llorente ve Ruben Marcos 4'er golde kaldılar.

Eski Espanyol hocası Valverde, hangi taktikle daha etkili olduğunu görebilmek adına, ilk yarıda 4-2-3-1, ikinci yarıda ise 4-4-2 dizilişini denedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LostLight

Joseba Llorente ve Ruben Marcos 4'er golde kaldılar.

• Ortalama her 200 sn (yaklasık 3,3 dk) da bir gol atmışlar.

Takım güçsüz olurda bu kadar da mı olur.
  • video?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tecavüz kaçınılmazsa zevk alacaksın
  • Dünya rekoru 31-0'dı yanılmıyorsam futbol ansiklopedisinde görmüştüm Avustralya ile Solomon Adaları arasındamıydı neydi öyle birşeydi .
  • Mahalleden arkadaşlarla çıksaydık yemezdik o kadar be :D
  • Tam video yok ama böyle bir gösterim var;

http://www.youtube.com/watch?v=jOBLZ4CwG6k
  • Zamanında (çok değil 4-5 sene önce) Galatasaray bir takımı 22-0 yenmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Zamanında (çok değil 4-5 sene önce) Galatasaray bir takımı 22-0 yenmişti.

Hatırlıyorum o maçı.Kaleci 45-50 yaşında felandı.Orta sahadan bir gol atmıştık hatta.
  • Olur Olmaz diye bir şey yok ama İnsan bu kadar da mı MAL olur bunlar yerine sahaya 11 tane kazık çaksam hiç değilse top üstüne gelince geri seker bunlar üstüme top gelmesin diye kaçmışlar heralde
  • Hangi takımla oynamışlar ki ?

Edit:Yazıyormuş pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maveran -- 21 Temmuz 2009; 9:47:06 >
  • El insaf be. Hiç bir şey bilmiyorsan koyarsın 11 adamınıdaceza sahanın içine. Kaleyi çevreleyen suralr gibi. Okadar yemezsin.
  • Ben de Sabri'ye çok mu yükleniyorum diye düşünmeye başladım bu videodan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 21 Temmuz 2009; 10:04:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_kesh

Ortalama her 200 sn (yaklasık 3,3 dk) da bir gol atmışlar.

Takım güçsüz olurda bu kadar da mı olur.

HELAL DH DA PROFESÖRLER YAŞIYOMUŞ
  • O RLY? gelir şimdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.