Şimdi Ara

ViewSonic VG2230WM 22' monitörün ekranı kapanıp açılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim ViewSonic VG2230WM 22" monitörün ekranı belirli periyodlarda hiç anlamadığım bir sebeple kapanıp geri açılıyor.

bu nedir ? bişiyin koruması filan gibi bişi mi var acaba ?

teşekkürler

• iski almış monitörü
  • No signal
    veya
    Check signal cable gibisinden bir ibare veriyor mu yoksa siyah ekrana dönüp tekrar normal hale mi geliyor?
  • mokoko
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
    No signal
    veya
    Check signal cable gibisinden bir ibare veriyor mu yoksa siyah ekrana dönüp tekrar normal hale mi geliyor?

yazı yok. aynen dediğin gibi siyah ekrana dönüp geri geliyor. 2 sn filan sürüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot
    iski almış monitörü

• DVI kablodan kaynaklanma olasılıgı büyük.Aynısı arkadasımada oluyordu ve sorun DVI kablosundaydı.
    Eğer elinde baska kablo veya analog kablo varsa bir dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 2 Şubat 2007; 8:18:01 >
  • dvd izlerken benimkindede oluyor. Sanirim sistemim guclu olmadigindan (athlon islemci) resmi decode ederken biraz gecikiyor o arada ne oluyorsa goruntu kayboluyor. Dvd izleyemiyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dvi kablosu ya da güç kablosu sorunlu olabilir. bu iki kablonun herbirini değiştirerek tekrar dene. eğer sorun devam ediyorsa o zaman monitörün güç regülatörlerinde arıza söz konusudur; garantiye gönder.
  • Bence de sorun kablolarda olabilir. Eğer sadece oyunlara falan girerken yapıyorsa zaten bu normal bi durum.
  • arkadaşlar benimde aynı sorun var ama benim şöyle aynı şekilde hatta şuan dvı girişinde takılı goolede falan gezerken mousu oynatınca falan görüntü gidip geliyor ama anologtan girşiş yapınca hiç sorun olmuyor yardımlarını bekliyorum
  • konuyu hortlatıyorum
    bugün vatandan 1660 super viewsonic 2458-c-mhd aldım.
    kendi hdmi kablosunu takınca görüntü geliyor. 1 saat arayle siyah ekran oluyor sonra monitör yeniden açılıyor(monitörün kuş resmi geliyor)

kutudan display port çıkmadı. herhangi bir bilgisayarcıdan dp aldım. bu kabloyu takınca hiç görüntü gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.