Şimdi Ara

Viewsonic monitör elektrik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Viewsonic VG2230wm model 22 inch monitörüm de elektrik arızası olduğunu tahmin ettiğim garip bir durum oluştu. Monitör fişa takıldığında on/off düğmesinin ışığı yanıyor ve her şey normal görünüyor. Daha sonra bilgisayarı açtığımda ve monitöre görüntü geldiğinde 1-2 saniye içinde tam açmadan kapanıyor ve elektrik gitmiyor. Yani on/off düğmesi ışığı sönüyor. Ardından monitör hiç bir şekilde çalışmıyor, ışığı yanmıyor. Ancak 30-40 dakika sonra yeniden elektrik almaya başlıyor ve aynı şeyler tekrarlanıyor.

Elektronik tamiri pek anlamadığım bir konu olsa da sanırım cihazın kısa devre benzeri bir sorunu var. Bilgili arkadaşlar tahmin yürütebilirlerse çok memnun olurum.

Ayrıca bu sorun için İstanbul'da monitörü götürebileceğim bir yer var mıdır?

• bence monitörde bir donanım arızası var ve çalışmasını engeliyor bekleme modunda problem yok.

Ürünü kendi servisine götürmenizi öneririm

MERSA ELEKTRONIK ve TEKNOLOJIK URUNLER TICARETI A.S.
    Cobancesme Mah. Gencosman Sok. No:14
    YENIBOSNA - BAHCELIEVLER
    Istanbul
    34196
    Turkey

Phone: +90 (0) 454 99 63

ile temas kurun

http://www.viewsoniceurope.com/uk/support/showcalldesk.htm?c=re
  • Mersa elektronik'e monitörümü götürdüm. Monitörü teslim ettikten sonra tamirden sonra biz size kargolayacağız dediler. Çarşamba günü bıraktım ve monitör salı günü elime geçti. Yani pazartesi kargoladıklarını düşünürsek 3 iş gününde halletmişler. Takdir ettim.

Üstelik fatura ya da başka bir belge göstermeme gerek kalmadan garanti kapsamında onarıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi lcd ekran arızası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.