< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (20. sayfa)

-
-
Arkadaslar aptoide tvnin en son surumunu yukledim icinden puhu tv uygulamasi cikmadi kendi aptoide uygulamasindan yukledim puhu tvyi oda acmiyor yardimci olurmusunuz nasil yukliycem puhu tvyi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puhu tvnin apksini bulup flash bellekten ekledim arkadaslar ancak cozunurluk olarak 720 pyi desteklemekte 1080 p olarak desteklememekte sebebini biliyormusunuz?
Merhaba keystone sorunu için güncelleme geldi mi görüntüde nasıl bir sorun vardı ?
Merhabalar... M2 yi iki gündür kullanıyorum. Renkler çok iyi yalnız video izlerken film vs. Sanki akıcılık konusunda tepkime süresinden dolayı bir problem var. Akıcılık hızlı videolarda çok az kesiklikler var. (TYPE-C ipad, type-C MacBook Pro ve hdmi Apple TV denemelerim oldu) Geçmişte LG Pf 1500 kullanmış birisi olarak Pf 1500 den çok canlı renkler ancak tepkime süresi konusunda filmlerde sağlıklı bir akış yok gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FtahaMerhabalar... M2 yi iki gündür kullanıyorum. Renkler çok iyi yalnız video izlerken film vs. Sanki akıcılık konusunda tepkime süresinden dolayı bir problem var. Akıcılık hızlı videolarda çok az kesiklikler var. (TYPE-C ipad, type-C MacBook Pro ve hdmi Apple TV denemelerim oldu) Geçmişte LG Pf 1500 kullanmış birisi olarak Pf 1500 den çok canlı renkler ancak tepkime süresi konusunda filmlerde sağlıklı bir akış yok gibi.
4 köşe korner kullanınca akıcılık gidiyor, güncelleme bekliyoruz düzelmesi için 4 köşe kullanmayın.
Çok teşekkürler
HV Keystone ve 4 köşe ikisini de kapatmam mı gerekli.
çünkü test ettiğimde hv keystone açık ama 4 köşe ayarı kapalıydı
şimdi ikisini de kapattım gayet iyi sonuç altım tekrardan teşekkür ederim. Umarım güncelleme kısa sürede gelir ve sorun çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ftaha -- 23 Kasım 2020; 22:40:43 > -
Rica ederim, diklemesine yapılan ayarda sorun olmuyor.
https://www.youtube.com/watch?v=FVNO-ehIOdw&feature=youtu.be
Keystone açık / kapalı fark bu videoda çok net anlaşılır. Yağ gibi akar köşe korner kapalı iken.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu köşe olayını bir ben çözemedim. Gerçi çok ufak bir ayar yapıyorum. Gözlerimin aldıladığı birşey yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cihaz bugün elime ulaştı. Beklentimin çok altında kaldı açıkçası. Bence öncelikle parlaklık yetersiz. Sahneler çok karanlık kalıyor. Ayrıca 4k fire stick ile amazon primeda uhd video açmaya kalkınca hdmi çıkışının uygun olmadığıyla ilgili uyarı verip çözünürlüğü 1080p hdr düşürüyor. kısaca amazon ve netflixte 4k yayın almak mümkün olmuyor. Mac i bağlayıp tarayıcıdan Blutv den Ercüment Çözer izleyeyim dedim. karanlık sahne bolca var. Lümen düşük olunca iyice iç kararttı ve söküp tekrar epson ef-100 cihazımı bağladım.
Aynen öyle yap :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ozzyzeus
Cihaz bugün elime ulaştı. Beklentimin çok altında kaldı açıkçası. Bence öncelikle parlaklık yetersiz. Sahneler çok karanlık kalıyor. Ayrıca 4k fire stick ile amazon primeda uhd video açmaya kalkınca hdmi çıkışının uygun olmadığıyla ilgili uyarı verip çözünürlüğü 1080p hdr düşürüyor. kısaca amazon ve netflixte 4k yayın almak mümkün olmuyor. Mac i bağlayıp tarayıcıdan Blutv den Ercüment Çözer izleyeyim dedim. karanlık sahne bolca var. Lümen düşük olunca iyice iç kararttı ve söküp tekrar epson ef-100 cihazımı bağladım.- M2 Asla Karanlık Değildir
- İnsanların içini Karartmaz
- Parlaklık Fazla Fazla Yeterlidir
- Siz Ortamı güzelce karartın, Işıkları kapatın.
- Gündüz İzlemeyin ( Işıkta gündüzde izlenmez )
- Beklentilerin üstünde bir cihazdır.
- Sahnelerde Kontrass ve Siyah Dengesi güzeldir, Farklı Renk modlarını deneyiniz.
- AmaZon Fire Stick ile HDR görüntüleri açabilirsiniz, gayet başarılıdır.
- Netflix’te haliyle 4K alamazsınız cihaz 1080P dir. Epsonda da alamazsınız ve gerçek 4K olmayan hiç bir cihazda 4K alamazsınız.
- İşin gerçeği bir aparatla Netflix’i kandırıp 4K alabilirsiniz ama görüntüde değişen hiçbirşey olmaz - Bizzat denedim. Projeksiyon markası farketmez, projeksiyonun gerçek 4K olması gerekir.
- M2 nin HDR başarısı gayet güzeldir. Evimde 2 amazon Stick / miboxS / Nvdia Shied Pro cihazlarında test edilmiştir.
- Tarayıcıdan Mac aktarması yaptığınız için belki kalite düşmüştür fakat kaliteli içerik / Netflix / Amazon Prime gibi platformlarda Cam gibi müthiş netlik + Parlaklık alırsınız.
- Kaliteli bir Tv Box bağlayıp onun içine kurduğunuz orj Blue Tv uygulamasını kullanmanızı önermekteyim.
- M2 Lümen düşük değildir, karşılaştırma yaptığınız cihaz hem Lazer hem 2000 lümendir. Aşırı güçlü ışıkla film izlemek gözlerinizi yorar.
- Bende de Epson Lazer var ( M2 de var ) Epson lazerde lamba - Işık ayarım hep %60 tadır.
- Epson Lazer Aydınlık / Işıklı ortamda izleme yapmak için iyidir ama M2 nin sinema keyfide başkadır.
Sabahın 5 inde üşenmedim, video çektim Yükledim yaw
Ayrıca Epson Lazer Cihazım Modifiyelidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 25 Kasım 2020; 5:27:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- M2 Asla Karanlık Değildir
-
Olgu Hocam öncelikle iki cihazı karşılaştırmadım. Karşılaştırsam aynı görüntüyü iki cihazla çekip buraya yüklerdim. Çözünürlük dışında 2000 lümeniyle zaten ezerdi Epson. Cümleme bu cihazın beni hayal kırıklığına uğrattığıyla başladım. Ayrıca tüm deneyimim gece karanlık ortamda oldu. Hala bu konuda ısrarcıyım bu cihaz samsung tvler gibi canlı renkler verse de görüntü karanlık kalıyor. Aynı sahneleri daha düşük çözünürlüklü cihazda daha keyifli izledim açıkçası. Bunu paylaşmak karşılaştırma değildir. Bu arada Epson’u da sizin önerinizle aldım. Zaten bir sıkıntı yok bu konuda. 4k konusuna gelirsek bu cihazın özelliklerinde 4k upscale var. Ama bunu netflixte ve amazon prime videoda yapmıyor. Büyük ihtimalle bu platformlar izin vermiyor. Oysaki taşınabilir hdd üzerindeki aynı filmi 1080p bluray ve 4k şeklinde açabiliyor. Ve görüntü kalitesinde fark var. Sonuca gelirsek hala bence diyorum bu cihazın lümeni biraz daha yüksek olsaydı tadından yenmezdi ama şu haliyle benim oturma odamda 1. projeksiyon olamadı. @OlguErhan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyzeus -- 25 Kasım 2020; 6:3:39 >
-
Zevkler ve Renkler Asla tartışılmaz, saygı duyarım -
Gönül isterdi ki 27000 verip tabiki 4k lazer alabilmeyi 😀😀😀
Bu arada yazdıklarımdan hiçkimse gidip onu değil şunu alsını çıkartmasın cihaz renk ve çözünürlükleri arasında tabiki fark var. İncelemelere iyice göz atın videolar bol ve detaylı. @OlguErhan hocamın videolar oldukça detaylı. Teşekkürler 👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyzeus -- 25 Kasım 2020; 6:16:45 >
Yakında 4K olmasada ( Ev için 4K bence cidden gereksiz şu an için 150” ekran yapmıyorsak ) Epson Lazer 2 cihaz gelecek 1080P ve fiyatlar 9,9 bin/ 13 bin gibi. İnş bi inceleme çekerim -
Evet yabancı sitelerde haberine rastladım merakla bekliyor olsam da 1 ayda bu kadar projeksiyon yeter evde delmedik yer kalmadı. Hanım kapının önüne koyacak 😁 @OlguErhan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyzeus -- 25 Kasım 2020; 6:27:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: FtahaÇok teşekkürler
HV Keystone ve 4 köşe ikisini de kapatmam mı gerekli.
çünkü test ettiğimde hv keystone açık ama 4 köşe ayarı kapalıydı
şimdi ikisini de kapattım gayet iyi sonuç altım tekrardan teşekkür ederim. Umarım güncelleme kısa sürede gelir ve sorun çözülür.
-
Selamlar arkadaşlar,
Müşterimizin gönderdiği videoyu paylaşıyorum, playstation 4 de kullandığınız da atlama yaptığını söyledi. Yorum sizlerin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: NaqoyqatsiSelamlar arkadaşlar,
Müşterimizin gönderdiği videoyu paylaşıyorum, playstation 4 de kullandığınız da atlama yaptığını söyledi. Yorum sizlerin..
4 köşe korner kapatınca atlama düzelmesi lazım, tabi ayrıca bu cihaz oyun konusunda Input lag değeri yüksek bir makine.
ps oynamak için Akıcı / oyun projeksiyonu almalı müşteriniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X