Şimdi Ara

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
15
Favori
53.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

16 mı. Ben 8 diye gördüm.

Baktım şimdi gerçekten 16 mış. O zaman optoma daha ağır basıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M2 - 125ms diyor teknik özelliklerde fakat bu ms klavye,mouse ve kontrolcüden gelen tepki süresi mi? Eğer öyle ise fazla gibi geldi. X10-4k için ms süresi yazan bir yer bulamadım. M2 için bir sitede 500 lümen yazıldığını gördüm projeksiyondan fazla anlamadığım için viewsonic kelime oyunu yapıp 1200ü atıyorum çıkış yansıyan 500 şeklinde gizlemiş olabilir mi? ^^

Xiaomi smart compact ile m2 arasında sizce hangisi daha iyidir? Fiyat farkı uçurum.Estetik olarak m2 üstün orası kesin fakat görüntü netlik olarak tam çözemedim xiaomi'nin ekran oranı daha fazla(1080p'de netliği bozmadan sağlar mı tartışılır), xiaomi için ms olarak bir bilgiye ulaşamadım.Bilen birileri varsa bilgilendirirse sevinirim ms olarak.

Ayrıca bir sorum daha olacak boyutlarda m2 için son 100inç diyor fakat biz onu daha büyük boyuta çıkarabiliyor muyuz? Örnek olarak 120inç yapabilir miyiz? görüntüyü bozmadan.

@OlguErhan

Edit= En başta videolar ve bilgilendirmeler için teşekkürler.Elinize sağlık.

Oyun videosunu izledim kasıyormuş gibi geldi oyunlar konsoldan mı?(veya pc) yoksa alet hz olarak düşük mü kalıyor?

Edit2 = m1+ giriş gecikmesi bile 35ms ve hoparlör olarak aynı 3w 2x tabi 480p, fiyatı yarı yarıya düşük olmasına rağmen yine de çok pahalı.Ben bu işi çözemedim. Kafamda deli sorular. Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 26 Ekim 2020; 2:43:34 >

• EXios kullanıcısına yanıt
    M2 ve Viewsonic X10 4K cihazlarında mlsf tepki süreleri input lag seviyesi çok iyi değildir. Doğruya doğru bu kavramı tam olarak açıkladığım yer ise bu videoda tam 33 dakika 50. Saniye ye alın ve izleyinhttps://www.youtube.com/watch?v=ArxLlJ-MXQQ&feature=youtu.be daha güzel açıklayamazdım sanırım :)

Lümen olayına asla takılmayın, karanlık ortamda m2 olsun x10 olsun inanılmaz iyi cihazlar. Zaten aydınlıkta izlemek isterseniz Lazer cihaz önerebilirim.

Xiaomi Ms ve renk canlılığı + kontrass anlamında kötü bir cihaz onu hiç ama hiç önermiyorum. Yazık günah verilecek paraya + Servisi yok / yedek parçası yok Türkiye de birşeyi bozuldumu Şakkkk diye kullanıcı hatasını basacaklar benden söylemesi.

M2 yi dew gibi ve genişliği 265’cm perde de bile denendi, en ufak performans kaybı yok. Renklerde solma yok Netlik süper. Efsane makinedir.

M1 biraz oyuncak gibi.

Gene Facebook tan bana yazıp daha detaylı konuşmak isterseniz çekinmeyin lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cevabınız için teşekkür ederim. M2 ve xiaomi arasındaydım aralarında 3k fark var biliyorsunuz az parada değil en azından benim için. :) m1'de sadece hoparlör olarak m2 ile aynı hoparlörü koydukları için şaşırdım üzmedi değil açıkçası aynı seviyede ürün olmadıkları için m2'de m1'den daha kaliteli bir hoparlör beklerdim.

Xiaomi fiyatı olarak daha yakın hissettiyor dediğiniz farklar, evet önemli ama fiyatı da önemli. ^^ Gönül m2 diyor ama fiyatlar xiaomi diyor. Belki hiçbirini alamam. Xiaomi'nin tabi ki servis tarafını da ekleyince işler iyice zora giriyor, gerçi viewsonic servis olarak nasıl onu da bilmiyorum.

Lazerlere tabi ben dikkat etmeden baktığım için lazer mi led mi o farkı bilmiyordum. :)) 4k olanları görmüştüm gayet şık cihazlar, pahalı oldukları için elemiştim. Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi 

Gündüz ciddi fark varsa güzel olur lazer cihaz. M2 seviyesin de ve fiyatlarında güzel compact cihazlar var ise valla süper olur önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 27 Ekim 2020; 15:26:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Cevabınız için teşekkür ederim. M2 ve xiaomi arasındaydım aralarında 3k fark var biliyorsunuz az parada değil en azından benim için. :) m1'de sadece hoparlör olarak m2 ile aynı hoparlörü koydukları için şaşırdım üzmedi değil açıkçası aynı seviyede ürün olmadıkları için m2'de m1'den daha kaliteli bir hoparlör beklerdim.

Xiaomi fiyatı olarak daha yakın hissettiyor dediğiniz farklar, evet önemli ama fiyatı da önemli. ^^ Gönül m2 diyor ama fiyatlar xiaomi diyor. Belki hiçbirini alamam. Xiaomi'nin tabi ki servis tarafını da ekleyince işler iyice zora giriyor, gerçi viewsonic servis olarak nasıl onu da bilmiyorum.

Lazerlere tabi ben dikkat etmeden baktığım için lazer mi led mi o farkı bilmiyordum. :)) 4k olanları görmüştüm gayet şık cihazlar, pahalı oldukları için elemiştim.  

Gündüz ciddi fark varsa güzel olur lazer cihaz. M2 seviyesin de ve fiyatlarında güzel compact cihazlar var ise valla süper olur önerilerinizi bekliyorum.

Facebook varsa yazın bana. https://www.facebook.com/OlguErhan

• Sahibindende üçkağıtçılar yine yüksek fiyattan ürünü affedersiniz iteleme çalışmalarını başlatmışlar. Bu ürün iyi güzel fakat dünyanın sonu bile gelse 7k hele ki 8k kesinlikle etmez, edemez. Aman diyorum. Görüntü kalitesi iyi hoş ama hakkı bu değil onu demeye çalışıyorum. Bilinçsiz projeksiyon tüketicisi artışta hiç değilse bir faydamız dokunsun. Ucuza alıp kullananlar keyfini çıkarabilir pek tabii.

• 8000 lira oldu...Cuma günü 6800 e vatandan aldım şansınızı deneyin

• mulholland dr. kullanıcısına yanıt

Cihaz hep aynı para dolar artıyor 5000 olanlarda 5750 oldu...

• Pahalı almışsınız, dört gün önce online mağazalardan biri 6300 TL'ye satıyordu. İyi günlerde kullanın bu arada.

Ek olarak, ürünlerin 8.50 kurundan ithal edilme şansı "şu an için sıfır, rakamla 0". Dolayısıyla özellikle ikinci el edinecekler fırsatçılara prim vermesin diye yazdım. TL'nin ne denli rezil hale getirildiğinin farkındayız tabii ki fakat benim meramımı anlayan anlamıştır. Şansımı neden deneyeyim onu anlamadım? Asıl satıcılar şanslarını deniyorlar olta atıp, hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulholland dr. -- 4 Kasım 2020; 22:28:20 >
  • Tüh kaziklanmisim on gundur her yerde bakiyirdum.Gozumden kaçmış demekki.

İlaveten bir sorum olacak yaklaşık 2.7 metreden 240x150 görüntü alıyorum caprazdan yansitiyirum bir ayarim yanlış olabilir mi? Perde almadan sormak istedim.

Teşekkürler.
    Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi

• Arkadaşlar sadece pille ne kadar süre gidiyor denemesi için açtım yaklaşık 2,5 saat kullanılıp kutusuna kaldırdığım ViewSonic M2 projeksiyonu satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden irtibata geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cucu76

Arkadaşlar sadece pille ne kadar süre gidiyor denemesi için açtım yaklaşık 2,5 saat kullanılıp kutusuna kaldırdığım ViewSonic M2 projeksiyonu satıyorum ilgilenen arkadaşlar özelden irtibata geçebilir.

%100 referans veririm kendisine, dürüsttür Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi 

• Selamlar ürünü bugun teslim aldım netflix kurabiliyormuyuz uygulamalarda bircok uygulama mevcut ama netflix bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Waitme05

Selamlar ürünü bugun teslim aldım netflix kurabiliyormuyuz uygulamalarda bircok uygulama mevcut ama netflix bulamadım

Xiaomi Mi TV Stick 1080p Android TV Media Player - Dolby DTS - Chromecast

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-tv-stick-1080p-android-tv-media-player-dolby-dts-chromecast-p-HBV00000VGTNC?magaza=Ceptech

Hq-Speed HDMI 90 Derece Erkek Dişi Adaptör Gold

https://www.hepsiburada.com/hq-speed-hdmi-90-derece-erkek-disi-adaptor-gold-p-HBV00000OCUZF?magaza=bis%c4%b1f%c4%b1r

tavsiye ederim. Netflix sertifikası olmadığı için kurabilip açsanız dahi çözünürlük düşük olur. İyi bir tv box yada stick ile desteklemmeli.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Bu 2 ürünü alıp destekleme yapacagım degilmi biraz bilgisizim kusura bakmayın birde başka önerebileceginiz bir ürün varmı

• Waitme05 W kullanıcısına yanıt
    Bilgi alabilmeniz için izleyelim ;

Xgimi H2 Çince vs Global Netflix Full HD

https://www.youtube.com/watch?v=69G7Vu9XCRM&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=0_f88VqKkPg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 12 Kasım 2020; 22:41:54 >

• Konu gariban kalmasın. bu 4 köşe düzeltmede motion olayı için Viewsonic bir şey yapıyormu acep

• Seroloz S kullanıcısına yanıt

Seroloz merhaba, sunum marketten viewsonic m2 'yi 6700 tl ye satın aldım.Büyük ihtimalle yarın elimde olur. Xiaomi powerbank 3 pro yu satın alsam, harbiden min. 2 saat kullanım sağlıyor mu. Tam şarj ile kaç dakika gitti sen de. Ona göre kargo da bedavaya gelsin diye torima sitesinden 2 adet satın alacağım. Birim fiyat 259 tl şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemaltac99 -- 17 Kasım 2020; 22:22:49 >
  • cemaltac99 C kullanıcısına yanıt
    Evet 2 saat 15 dakika ama dikkat bazı siteler type c yollamıyor. Ucu derken boşa gitmesin para

• Dikkat et 20000amper yazmıyor çoğu

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.