Şimdi Ara

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
633
Cevap
15
Favori
53.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende deli gibi torrent indirirdim, netflixten sonra uğraşmıyorum. Zaten DH forumdaki ortak grup paylaşımı ile aylık 11 liraya falan geliyor 4K Hdr üyelik. Ucuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet banada arkadaşlarım söylemişti gel ortak ol diye mantıklı ama fire stickim yok

bişey dikkatimi çekti 4 köşe keystone olsun hv keystone olsun herhangibirini açtığım an 720 p den 4k ya bütün videolarımda (kodi vlc youtube new pipe ) akıcılık yerlerde donma oluyor kasıyor ama keystone ayarları kapalıyken deli gibi akıcı oluyor. sizdede böylemi (v0.57 versiyon var şuan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigenderdem46

evet banada arkadaşlarım söylemişti gel ortak ol diye mantıklı ama fire stickim yok

bişey dikkatimi çekti 4 köşe keystone olsun hv keystone olsun herhangibirini açtığım an 720 p den 4k ya bütün videolarımda (kodi vlc youtube new pipe ) akıcılık yerlerde donma oluyor kasıyor ama keystone ayarları kapalıyken deli gibi akıcı oluyor. sizdede böylemi (v0.57 versiyon var şuan)
    Evet çok doğru, şu video ile test ettik Frame atlıyor köşe korner açıkken. Viewsonic’e email attım belki düzeltirler ;

https://www.youtube.com/watch?v=FVNO-ehIOdw&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu sizce yazılım ile düzelecek birşey mi tripod aldım (pdx 301) ortada kullanıyorum. hv yada 4 köşe keystone oldumu rahatsız ediyor. uyguladığınız bir çözüm varmı ? bende mail atayım
  • bana attıkları mail " Cihazı mümkün olduğunca düz zemine ve yansıtılan yerin tam karşısında olacak şekilde ayarlamanız gerekir. Çapraz olarak izlediğiniz için cihaz otomatik odak ve çerçeve genişliği ayarladığı için kesmeler donmalar normaldir. "

• Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi

M2 deki Fps atlamaları 4 Köşe korner düzeltme yapıldıktan sonra oluşan ve yeni yazılımla düzeltilecek diye bilgi aldığım bir konudur. Yani 4 köşe ayarı yapmayınca görüntüler daha akıcı ve atlama yapmaz. Konu ile ilgili Viewsonic’ten yeni güncelleme gelmesini bekliyoruz.

• 4 köşede iken fps atlaması yazılımla düzeltilebilir bir şey ise harika bir haber bu. videonuzu izledim m2 daha güzel geldi ama m2 cihazım olduğu için taraflı bakmış olabilirim siz çıplak gözle testini yaptınız x10 4k ile m2 arasındaki yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigenderdem46 -- 28 Eylül 2020; 12:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigenderdem46

4 köşede iken fps atlaması yazılımla düzeltilebilir bir şey ise harika bir haber bu. videonuzu izledim m2 daha güzel geldi ama m2 cihazım olduğu için taraflı bakmış olabilirim siz çıplak gözle testini yaptınız x10 4k ile m2 arasındaki yorumunuz nedir?
    Perdeye 20 cm yaklaşıp bakmadıktan sonra aradaki Farkı görmek 2-3 metreden bence imkansız.

X10 da renkler biraz daha doğal tabi, ama bol ayar yapma şansıda var iki cihazda birçok ayar var. Renk sıcaklığı vs.

X10 cihazını perdeye konumlandırmak çok zorluyor. Köşe Düzeltme olmadan insanı kanser ediyor.

Hani salon / perde / ortam müsait olacak, cebinde para derdi olmayacaksa, tepeye sabitle X10 u elleme hiç desen tercih edilebilir. Ama aşırı pahallı.

• M2 den bir resim

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    m2 nin fiyatlar uçmuş ve doğru düzgün bulunmuyor sanırım hocam. önerebileceğiniz bir yer var mı?
  • Fiyatların uçması biraz da dövizle ilgili olabilir. En son 6800 civarına satıldı diye biliyorum bu da uygun bir fiyat. 8-9 diyenler oldu ama ben bu fiyata satış görmedim. Ara ara geliyor gelince tükeniyor anında. Sürekli takipte olman gerek

• Seroloz S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam şu anda 10 bin altı bir fiyat göremedim :(

optoma hd29h ve Viewsonic M2 arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

teşekkürler hocam şu anda 10 bin altı bir fiyat göremedim :(

optoma hd29h ve Viewsonic M2 arasında bir kıyaslama yapabilir misiniz?
    Oyun ağırlıklı ise Optoma
    Sinema ağırlıklı ise M2
  • Arkadaşlar M2 cihazımı satmayı düşünüyorum, vatandan almıştım, garantili, az kullanılmış. ilgilenen arkadaşlar özelden yazabilir.

• Merhaba,

Viewsonic X10-4K ile Benq W2700 (ABD’de HT3550) arasında kaldım ve bu noktadan sonra kullanıcı geri bildirimlerine göre karar vereceğim.

Viewsonic Smart özellikleri nedeniyle ilgimi çekiyordu ama Benq’i de TV Box ile kullanarak bu durumu çözebilirim diye düşünüyorum. Ses konusunda Viewsonic bir adım önde gibi görünüyor. Onun dışında Benq’in daha iyi bir görüntü verdiğini okudum her karşılaştırmada.

Kıymetli görüşlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: motdecle

Merhaba,

Viewsonic X10-4K ile Benq W2700 (ABD’de HT3550) arasında kaldım ve bu noktadan sonra kullanıcı geri bildirimlerine göre karar vereceğim.

Viewsonic Smart özellikleri nedeniyle ilgimi çekiyordu ama Benq’i de TV Box ile kullanarak bu durumu çözebilirim diye düşünüyorum. Ses konusunda Viewsonic bir adım önde gibi görünüyor. Onun dışında Benq’in daha iyi bir görüntü verdiğini okudum her karşılaştırmada.

Kıymetli görüşlerinizi bekliyorum.

Viewsonic X10-4K kullandım, ama diğerini hiç denemedim. O yüzden yorum / karşılaştırma yapamıyorum mlsf.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Oyun ağırlıklı ise Optoma
    Sinema ağırlıklı ise M2

Alıntıları Göster

Oyun için benq w1210st mi yoksa ptama hd29h mi?

Fikriniz var mı acaba?.

Yeni nesil konsol için alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

Oyun için benq w1210st mi yoksa ptama hd29h mi?

Fikriniz var mı acaba?.

Yeni nesil konsol için alıcam.

Alıntıları Göster

BenQ da 16,67 ms ile baya iddalıymış oyun konusunda. Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi 

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.