Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2 monitör seçeneği arasında kaldım. birisi tabiiki ViewSonic 28" olan. Diğeri ise 24" ASUS MK 241H modeli. Bu Modeli Özellikle FULL HD 1080p olmasından dolayı düşünüyorum. View le fiyatları aynı. Bu arada ViewSonic için FULL HD 1080p yazılmış konu başlığında ama bildiğim kadarı ile 1080i olması lazım. buda bizim bildiğimiz gerçek FULL HD özelliği değil! gerçi önümüzdeki 5yıl pek bi işe yaramayacak gibi(en azından pc monitörü olarak) Tavsiyeleriniz nedir acaba? Bazen bende Samsung T260 düşünmüyor değilim? bu 3model arasında bi seçim yaparsak? bende pc yi evde, oyun ve internet ağırlıklı kullanıyorum. gereği olurmu bilmiyorum ama ekran kartım: ATI Radeon X1300xt. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
    Bu arada yazıyı başından beri okuyorum. şuan 5.sayfasnın ortalarındayım ama ekranı bikaç gün içinde almayı düşünüyorum, o yüzden hemen sormak zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Qzey -- 23 Eylül 2008; 4:20:27 >

• dostum yanlış biliyorsun,
    viewsonic in kendi sitesine bile hiç bakmadın mı şu başlıkta o kadar mesajın yarısına yakınında full olduğu yazıyor hiç mi okumadın , 1080p Full HD dir..nokta..

quote:

Orjinalden alıntı: By_Qzey

bende 2 monitör seçeneği arasında kaldım. birisi tabiiki ViewSonic 28" olan. Diğeri ise 24" ASUS MK 241H modeli. Bu Modeli Özellikle FULL HD 1080p olmasından dolayı düşünüyorum. View le fiyatları aynı. Bu arada ViewSonic için FULL HD 1080p yazılmış konu başlığında ama bildiğim kadarı ile 1080i olması lazım. buda bizim bildiğimiz gerçek FULL HD özelliği değil! gerçi önümüzdeki 5yıl pek bi işe yaramayacak gibi(en azından pc monitörü olarak) Tavsiyeleriniz nedir acaba? Bazen bende Samsung T260 düşünmüyor değilim? bu 3model arasında bi seçim yaparsak? bende pc yi evde, oyun ve internet ağırlıklı kullanıyorum. gereği olurmu bilmiyorum ama ekran kartım: ATI Radeon X1300xt. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
    Bu arada yazıyı başından beri okuyorum. şuan 5.sayfasnın ortalarındayım ama ekranı bikaç gün içinde almayı düşünüyorum, o yüzden hemen sormak zorunda kaldım.

• Benim yardım istediğim konu bu değildi, benim sorduğum şey viewsonicin FULL HD olup olmadığı değil! sitesini çok araştırdım ama dünyadaki herkes bu konuları ince ayrıntıları ile bilmek durumunda değil. viewsonic de diğer bütün markalar gibi gözle görünür şekilde yazsaydı FULL HD diye şöyle renkli renkli anlardık ama asıl sorunum için yardımcı olmanızı diliyorum arkadaşlar. Özellikle Thai-Fun. Sen benden çok daha bilgilisin. bu 3 ekrandan hangisini tercih etmeliyim dersin? kullanım amaçlarımı yazmıştım.. tekrar teşekkürler.
  • Dostum,
    Ben senin yerinde olsam SAMSUNG T260HD alırdım,
    bi kere 24 inç az gelir emin ol,
    28 lik view bu samsunga göre sadece boyut olarak önde ama 2 adet hdmı ve tv tuneri büyük kolaylık.

26 inç olmasından korkma yetersiz kalmaz, benim aldığım zaman t260hd nin adı yoktu artık eskimeye başladı benim 28 bile,
    hatta laf aramızda satmayı düşünmüyor değilim uygun fiyata..

quote:

Benim yardım istediğim konu bu değildi, benim sorduğum şey viewsonicin FULL HD olup olmadığı değil! sitesini çok araştırdım ama dünyadaki herkes bu konuları ince ayrıntıları ile bilmek durumunda değil. viewsonic de diğer bütün markalar gibi gözle görünür şekilde yazsaydı FULL HD diye şöyle renkli renkli anlardık ama asıl sorunum için yardımcı olmanızı diliyorum arkadaşlar. Özellikle Thai-Fun. Sen benden çok daha bilgilisin. bu 3 ekrandan hangisini tercih etmeliyim dersin? kullanım amaçlarımı yazmıştım.. tekrar teşekkürler.

• Herkese selamlar

Sitede başlıklar çok fazla ve karışık,spesifikte hiç bir şey yok!

1-Daha öncede bu sitede birkaç defa yazdım>>bugün kullandığımız yada şuanda satılmakta olan paneller;"classic" olmuştur,ama classis
    olsada "OUT" olmuşlardır! out.....

2-Sizlere FULLHD/1080p diye "palavra" atılmaktadır,örneğin 24" ve üstü için!!!

A-FULLHD/1080p kabul edilmiş bir protokoldür>>>bunun karşılığı ise>>1920X1080pixeldir,iyide sizin paneliniz 1920X1200pixeldir!!!(24" ve üstünde)

B-FULLHD de Format 16;9 dur,sizdeki ise 16;10 dur

3-Çoğu insan bu yüzden böyle bir panel alıpta bunu HDMI üzerinden bağlayınca;1920X1080p destekli HDMI kablo,doğal olarak 1920X1200pixel paneli
    dolduramıyor(Native pixelde)!!! boşluk kalıyor demeniz bundan dolayıdır!
    Böyle panel kullananlar varsa mükünse DVI2DVI tercih etsinler yüksek pixel değerli panellere görüntüyü doğru olarak oturtmak için!
    --------------------------------------------------------------------------------------

Kısaca FULLHD diye gazlanan paneller böyle değildir!

Gelelim yeni nesil panellere yani adam gibi doğru olan FULLHD 1080p lere>>>

-1920X1080pixel
    -16;9 Format

Şimdi soru şu olacak>>böyle panel varmı peki??? evet vardır+

Dünyada ilk defa native FullHD paneli "AUO" üretmiştir,şuanda yoğun olarak üretim devam ediyor ve ilk olarak,böyle panel sahip
    Monitör "BENQ" dan gelecektir ve takip eden zamanda da diğer üreticiler modülleri AUO dan alarak kendi markalarında bunları
    kullanacaklardır!

İşte gerçek FULLHD paneller,daha doğrusu Monitörler bunlardır,ben bir ara BenQ TR yi arayarak,bunların ne zaman geleceğini
    sorduğumda,KASIM ayında geleceğini söylemişlerdi!

Bu arada dikkat edeceğiniz bazı hususlar vardır,şöyleki bu yeni nesil monitörlerin(BenQ dan gelecek olanlarında) FULLHD serili
    modellerinin bazılarında sadece VGA giriş vardır,bunları almayınız,uyanık olunuz,herifler hala ısrarla VGA kullanıyorlar,hem FULLHD panel
    yapıyorlar hemde VGA kullanıyorlar,ancak diğer serilerinde ya VGA/DVI veya VGA/DVI/HDMIv1.3 seçenekli olabiliyor+

BenQ dan gördüğüm kadarıyla böyle3 seri gelecektir E,T,M serisi olmak üzere+

AUO nun bu yeni nesil panellerinden biz şimdilik 21,5" ve 24" ebatlı olanları bulacağız,ben 21,5" olanı alacağım(pixel-pitch 0,248mm dir bunda)
    24" olanında ise pixel-pitch 0,277mm dir

"Yeşil" üründür!
    28W güç çekiyor!

21,5" olanında RT 5ms(ON-OFF) tur!!!!
    -----------------------------------------------------
    Geçen sene acele ettim HP22" aldım,bana göre beş para etmez bu paneller HP dahil!!boşuna bu saatten sonra para vermeyin böyle dandik panellere,
    bende uyarması,en azından bizim gibi alan aldı ama almayanlar bir kaç ay daha beklesinler !!!
    Zaten bende gelir gelmez alacağım bu paneli

Kaldıki bunların dot.pixel ölçüleri küçük olduğu için,özellikle 22" ve üstü eski nesil panel kullananlar için,Desktop uygulamaları harika olacaktır
    1080i/p uygulamalarıda tam olacaktır+

Selamlar

• albani arkadaşın söyledikleri okuyunca mantıklı geliyor. Ama!.. Thai-Fun bu yazının başlarında yine birisi bu tip bi yazı yazdığında şunu söylemişti "yenisini beklersek, beklediğimiz geldiğinde daha yenisi çıkıcak, onuda beklemek gerekicek!" düşünün ki, düne kadar herkes EN FAZLA 24" kullanıyordu. ne oldu? şimdi 26", 28" kullanıyoruz. şimdi 16:10 yerine 16:9 FULL HD olsun BEN-Q olsun diyoruz. onlarında gelicek olanları 24" - oda dedikleri tarihte gelirse. ki hiç zannetmiyorum. yeni yıldan sonraya sarkar bence enaz. e sonra onlar gelince alıcaz yada almıcaz, 26" 28"leri duyurulucak. onu bekle bunu bekle derken işin sonu gelmicek. bence 2saattlik bi film serederken ekranın yukarsından ve aşşasından 1er parmaklık bi boşluk bu kadar süre beklemeye değmez. Hee panel değişicek derseniz, o zamanda ona göre fiyatı olucaktır bence?.. T260 almayı düşünüyorum sanırım.
  • Sn.by_Qzey

Bu konuda yeterince bilgin vede araştırma yapmadığın için,düz mantıkla bu söylediklerin makul gibi gözüksede,durum
    senin dediğin gibi değildir!

-Teknoloji üretenler,her ay bir ürün çıkarmıyorlar!
    -Senin gördüğün çoğu "yeni" denen şeyin,bu teknolojide adı "cosmetic" değişikliklerdir!

Kaldıki teknoloji üretenler,sadece bugünü değil,bu çıkardakları ürünü ne kadar daha fazla süre satarızda;para kazanırız hesabı yapıyorlar!

Yoksa bunların elinde daha çıkmayı bekleyen bir alay ürün vardır,sadece yeni çıktığı için "yeni" deniyor aslında neredeyse tamamı eskidir!
    Özellikle Monitör işinde.......

Ama AUO nun yaptığı gerçek yeni bir teknolojidir,kaldıki bunu Sharp bile üretemedi henüz!
    üstelik bütün TFT-LCD üreticileri Sharp ın üretim-teknolojileri Lisanslarını kullandıkları halde,şimdilik tek
    başaran "AUO"Taiwan olmuştur

Şimdi AUO bu panelleri(daha doğru teknik tanımıyla "Modülleri")bir çok üreticiye satacaktır,ama BenQ dan ilk gelmesi ise,
    BenQ ve AUO aynı Grubun içinde olduklarından dolayıdır++

Senin almak istediğin paneller ise hem eski nesil,sadece kasa fiyakalı oluyor!!!diğer tüm özellikler aynıdır,yani "cosmetic"
    değişikliklerdir kısaca!
    Üstelik şimdiki panellerin fiyatları giderek düşmektedir!
    Merak etme,bugün almazsan,yarın daha ucuza alırsın!

Sonuç olarak o yukarıda yazdıklarının bu yeni panel işiyle ve gelecek noktasıyla alakası yoktur,ama sen istersen yinede al tabi,
    benimki sadece bilgi vermek ve panel teknolojisinin nereye geldiği ve yeni nesil panelin ne olduğu v.s v.s.......

Selamlar

• senin söylediklerin tabiikide doğru. ama şunuda unutmamak lazım, biz nekadar akıllı olursak olalım, bu firmalar hepimizden daha akıllı arkadaşlar. yani bugün 24"full hd monitör yapabilen bi markanın, 26 yada 28" full hd monitör piyasaya sürmesi ne kadar zor olabilir ki? ama yapmıyorlar adamlar. yavaş yavaş, -ki uzun yıllar ürün satabilsinler. dünya bu taktiğin üzerine kuruludur. cep telefonları en bariz örnekleridir! örneğin Rolls-Royce firması bi zaman arabalarının bütün aşınabilen parçalarını saf altından yaparak bu tür arızalara son vermeyi düşünmüş fakat bu fikirden vaz geçmiştir. (arabayı yapıp sattıktan sonra hiç bi sevris,tamir vs yapılmaz ise batarız mantığı ile) tabiiki imkanım olsa bende TN Panel değil, daha kaliteli bi panel monitörüm olsun isterim ama bu bahsettiğin Full Hd küçük ekranların fiyatları hakkında bi bilgimiz varmı? sonuçta panel değişiyor ve Tn Panel harici en ucuz panel bugün 1500-2000YTL den ucuz değil. kaldıki şimdi yeni teknoloji diye bize fiyattan kesin giydirirler diye düşünüyorum:) yani tabiiki teknoloji çok güzel bişey ama tahminimce fiyatları çok yüksek olucaktır. bu söylediklerim kendi şahsımın düşünceleridir tabiiki, şimdilik TN panelin bikaç yıl boyunca bana yeteceğini düşünüyorum ve şuanda gerçekten çok iyi fiyatlardalar. ama bu bilgileri öğrenmemiz iyi oldu. gerçi BEN-Q nun bu modelleri tanıttığını duymuştuk bakalım geldiklerinde nasıl fiyat,performansları olucak?.

• Sayın albani;

Paneller hakkında yazdıklarınıza tamamen katılıyorum,
    Ancak bence bir noktayı kaçırıyorsunuz, dünyada ve Türkiyede ki monitör müşterisi artık bu ürünlere tek yönlü bakmıyor.
    Yani ben mesela 1920 x 1200 viewsonic kullanıyorum ve DVI to HDMI kablo ile kullanıyorum ve pc de zaten sorunum yok desktop tam oturuyor.
    Film izlerken ise üstte ve altta kalan boşluklar beni tüh gerçek full hd kullanmıyorum diye rahatsız etmiyor hatta altyazılarda daha da iyi oluyor.
    Aslında gerçek Full hd (sizin deyiminizle) panellerden daha fazla piksel içeriyor bu 16 : 10 paneller. Ama 1920 x 1080 den fazla native çözünürlüğü olan panel
    Full HD değildir, oranı tutmaz derseniz 16: 9 veya 16: 10 olmanın Full HD ile alakası yoktur derim..

Gelelim farklı kullanıcı ihtiyaçlarına,
    sizin bakış açınız ile sanki tüm kullanıcılar; ah bir 16 : 9 lcd ler gelse de değiştirsek bu eski paneller çekilmiyor demekteler,

Bence yanlış katılmıyorum, bazı kullanıcılar (mesela sadece film seyreden veya sadece PS3 te 16 :9 oyun oynayan vs. ille de 16:9 oran isteyen) varsa da o kadar çok değil.
    Yani tam 16: 9 panellerin bu özelliği o kadar da öldüm bittim değil.
    Ayrıca şu da var aynı çözünürlüğe sahip olarak panel ebadını düşürürseniz elbette piksellerin sıklığı artar ve görüntü keskinleşir. ama bu da müthiş birşey değil ki,
    ben Minik ekranlı MP4 player ım için filmleri convert edip o ebatta seyredince ne kadar da keskinleşti görüntü diyorum, gayet normal.

Bugün artık 17 inçte bile 1920 x 1200 lcd ekranlı notebooklar var buna göre bu kadar küçük ebatta bu çözünürlük akıl almaz bişey olmalı,
    o notebooklarda kullandıkları ekranlar ile lcd tv veya monitör yapsalar düşünün nasıl olur.

Uzun lafın kısası, elbetteki yeni nesiller daima daha iyi, kaliteli vs olacaktır ama her yeni özelliğe de her kullanıcının ihtiyacı olmayabilir bunu unutmamak gerek..

gelecek yeni paneller ile ilgili bilgilere teşekkür ederim, ben ilk defa geçengün bir sony notebook gördüm tam 16 : 9 formatlı ekranı olan bana biraz fazla uzun geldi mesela.
    Bakalım TV ve LCD monitörlerde ne derecede tercih edilecek bunlar göreceğiz..

• Sn.Thai

-Sen zaten tercihinide ve bu olayın nerede olduğunu yazmışsın kendince,zaten sana göre bu yeni nesil panellerede hiç ihtiyaç yok,ama benim var!
    bu elbette bir tercih meselesidir,ama geldiği zaman ne kadar çok tercih edileceğini göreceksin!

-Bu yeni modülü bütün üreticiler bu arada üretmek istiyor,ama o kadar kolay değil!
    Ancak yakın bir gelecekte bunu bir şekilde aşacaklar,olmadı AUO dan Lisans kiralayacaklardır,her zaman olduğu üzere

-Kaldıki bu yeni nesil paneller,yine belli bir süre sonra süper monitörlere doğru gidecektir!
    Dünyada müthiş bir gelişmiş monitör talebi vardır,özellikle Gamer lar için,dolayısıyla monitör pazarı yada LCD Monitör olayı o kadar büyük
    bir pastaki,bunu bilen Ana LCD TV üreticileri bu işede el attılar 32" de FULLHD yaparak,ama bunda kimse bugüne kadar çok fazla
    başarı elde edemedi,tek istisna Sharp GP1(USA version)oldu 32" ile ve bu TV,daha doğrusu MultiDisplay unit bugün USA da yok satıyor,
    tek başına bu bile orada LCD monitör işini adeta vurdu,ardından bütün üreticiler 32" FULLHD çıkarıyorlar ama başarılı fazla olamadılar
    bu arada onlarada 32" modülleri genelde AUO satıyor

Ama AUO malın büyüğünü götürmek için,en iyisini kendine sakladı!
    Hatta bu AUO dünyada bir ilk gerçekleştirerek,NATIVE 5.000;1 LCD paneli bile üretti! Samsung S-LCD(S-PVA) da max.değer 2200/2500;1dir!!
    Sharp ta 2400;1 dir+

Kısaca AUO nun bu paneli müthiş tutulacaktır,çünkü talep FULLHD nin tam olması,kaldıki 16;9 büyük talep içindedir(olayı ben global
    pazardan izleyerek aktarıyorum,Türkiye de böyle olmaz v.s başka şeylerdir!)
    Fiyat olarak bana bildirilen(BenQ/TR den) oldukça makul bir rakamdı,ancak o fiyat sadece VGA girişi olan içindi,sanırım DVI/HDMI portlu
    olanlar ise biraz daha pahalı olabilir,ama bana $ 300/350 gibi rakam verdiler VGA lı için>>$ 400 olarak bekliyorum 21'5" olanı ben,
    umarım bu rakamlar doğrudur

Gelelim pixel-pitch ölçüsüne,bu bile başlıbaşına bir yeniliktir!

Selamlar

• Peki Thai-Fun dostum, bu Samsung T260 modeli 1080p Full HD özelliği taşıyormu? Samsung internet sitesinde hiç biyerde böyle bi ibare göremedim. diğer bütün özellikleri harika. senin bu konuda bi bilgin var mı acaba? Full HD özelliği yoksa, acaba viewsonic mi tercih edilmeli? ondada DVI girişi yok ama bilemiyorum bence Full HD olmamasından iyidir.. HDMI da işimizi görür. (İşallah t260 da Full HD vardır)
  • Bende Pro serisi 26 inç ViewSonic VP2650wb ile aranıza katılmış bulunuyorum gerçekten çok güzel bir monitor 1150 ytl ye aldım.......

http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/proseries/VP2650wb/
  • quote:

Peki Thai-Fun dostum, bu Samsung T260 modeli 1080p Full HD özelliği taşıyormu? Samsung internet sitesinde hiç biyerde böyle bi ibare göremedim. diğer bütün özellikleri harika. senin bu konuda bi bilgin var mı acaba? Full HD özelliği yoksa, acaba viewsonic mi tercih edilmeli? ondada DVI girişi yok ama bilemiyorum bence Full HD olmamasından iyidir.. HDMI da işimizi görür. (İşallah t260 da Full HD vardır)

1900*1200 çözünürlük full hd dir zaten.26 inç her monitorun doğal çözünürlüğü 1900*1200 dir merak etmeyin....
  • tamam, 1200 olduğuna göre Full Hd ama şu 1080p - 1080i durumları var bide. benim aklımı bunlar karıştırıyor. Full Hd demek tam olarak çözünürlük dikeyde 1080 ise FULL HD mi demek oluyor acaba? şu 1080p 1080i olayınıda tam anlayamadık bi türlü:(
  • dostum birde 1080p progressive sinyali işleyebilmesi demektir ki, yapar emin olabilirsin..
  • Herkese ama Herkese özelliklede Thai-Fun dostuma çok teşekkür ederim. Bugün (25 Eylül 08 Perşembe) itibari ile Samsung T260 almış bulunuyorum. İnanılmazda memnunum.
    Dün bikaç yeri aradım ve alırken pixel denemesi yapabilirmiyiz diye sordum, biçok yer hayır diyor biliyorsunuzki. sonunda kadıköy EXA bilgisayarı aradım ve "İlke Hanımla" görüştüm, "evet" dedi yaparız. elimizde 1 adet var ayıralım mı? dedim ayırın, yarın gelip alıcam. bugünde almaya gittim ekranı, tam fatura yazılıyorduki birisiyle konuşup tekrar masaya geldi "ilke hanım" ve gevelemeye başladı. pixel testi yapamıyoruza getirdi lafı, ama getirmek için baya bişeyler sıktı. "yok efendim işte bunlar FULL HD olduğu için pixel testi yapılamıyor, sadece çalışıp çalışmadığını test edebiliyoruz" (FULL HD olmasıyla ne alakaysa) dedimki, "bakın ben avrupa yakasından buraya, sırf siz test yaparız dediniz diye geldim, yoksa benim yarım saat uzağımda avrupa yakasından da alırdım bu ekranı zaten. telefonda sordum size. ayrıca dün bana 944YTL fiyat verdiniz, şimdi 955 YTL diyorsunuz" (neymiş kur oynamış, ulan yumurtamı bu, günlükmü alıp satıyorsunuzda kura göre fiyat yükseliyor? kur düşünce fiyatlar düşmüyor ama..?) baktım vıdı vıdı vızıldanıyorlar, dedim şimdi arıza çıkartmiim burda. "neyse dedim kalsın almıyorum ben" 1.000 YTL para verip ekran alıcam ama test yapmıcam, yok dedim almam. o kadar para veriyorum! çıktım dolaşmaya başladım, hiç biyerde yoktu, EKSEN bilgisayara gelicekmiş ama onlarda test yapamayız dedi (ama derken müşteriyi kandırmaya yönelik cevaplar veriyorlar DİKKAT!) tam avrupa yakasından oraya boş yere gittiğimi düşünürken küçük gibi görünen biyere girip şansımı denemek istedim ve VAR dediler TEKNOCITY - TECHNOPC "Saygun İnce" bey çok yardımcı oldu. 1 adet ve başkası tarafından ayırılmış olan Samsun T260ı, ayırtan kişiyi arayıp sordu, almıyacağının teyidini alıp bana satmayı başardı. Faturamı aldım ve direk teknik servise gidip testini yaptık. hatta teknik servistekilerde ekrana bayıldılar:) Monitörümü aldım ve yoluma gittim.
    Yalnız bu arada testte eğer pixel sorunu çıksaydı nasıl bi yardımda bulunurlardı, iyimi olurdu, kötümü olurdu bilemiyorum. sonuçta fatura kesilmiş ama onlar çamur yaparsa ben daha çok yapardım orda. fakat çıkmadı ve herşey güzeldi. Teşekkürler Thai-Fun Teşekkürler TEKNOCITY

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

ben xbox bağladım HDMı dan ancak 480 p gordu bunu baska yasayan varmı ?

ona gore alın

Merhaba, bende de aynı monitör, xbox 360 elite pal ve iki ürünle gelen hdmi kablolar var.
    Aynı sorunu malesef ben de yaşıyorum.
    Bu konuda bir gelişme varmı? Yabacı sitelerde farklı kablolar kullanınca düzeldiği söyleniyor.
    Bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler..

http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?p=9226531

"It's overall good. HDMI port doesnt work well with the Xbox 360's HDMI coord. but bought a 1.3B from online and it works like a charm"
    http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824116084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbahar2000 -- 26 Eylül 2008; 14:28:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

istanbul şirinevlerde art sistem var benim yıllardan beri komple sistem olsun pc parçası olsun sürekli alış veriş yaptığım kaliteli bir yer oradan aldım piyasa değeri şu anda 1220 ytl peşin oradan 1150 ytl ye aldım ama baya bir uğraştım fiyat kırmak için çok ta kıramadık gerçi ama olsun yarın alıcam monitörü ve 2 haftaya kadar da x-box 360 alıcam daha sonraki deneyimlerimi burda paylaşırım. :) benim de canımı sıkan konu nokta ağırlığı baya yüksek gibi monitöre yakından bakınca belli olur ama ben 2 metre uzaktan bakacağım için sorun olmaz umarım

ben xbox bağladım HDMı dan ancak 480 p gordu bunu baska yasayan varmı ?

ona gore alın

Merhaba nofear72

Bende de aynı monitör, xbox 360 elite pal ve iki ürünle gelen hdmi kablolar var.
    Aynı sorunu malesef ben de yaşıyorum.
    Bu konuda bir gelişme varmı? Yabacı sitelerde farklı kablolar kullanınca düzeldiği söyleniyor.
    Bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler..

• dostum senin adına çok sevindim çok çok hayırlısı olsun,
    Aslında İlke hanımı tanırım çok iyidir, ama işte bazen yönetim elemanının önüne geçiyor, ben benim viewsonic i İlke hanımdan almıştım piksel kontrolü istememiştim..

şimdi bize birkaç resim gönder t260 başlığına. sahiden çok güzel monitör güle güle kullan..

quote:

Herkese ama Herkese özelliklede Thai-Fun dostuma çok teşekkür ederim. Bugün (25 Eylül 08 Perşembe) itibari ile Samsung T260 almış bulunuyorum. İnanılmazda memnunum.
    Dün bikaç yeri aradım ve alırken pixel denemesi yapabilirmiyiz diye sordum, biçok yer hayır diyor biliyorsunuzki. sonunda kadıköy EXA bilgisayarı aradım ve "İlke Hanımla" görüştüm, "evet" dedi yaparız. elimizde 1 adet var ayıralım mı? dedim ayırın, yarın gelip alıcam. bugünde almaya gittim ekranı, tam fatura yazılıyorduki birisiyle konuşup tekrar masaya geldi "ilke hanım" ve gevelemeye başladı. pixel testi yapamıyoruza getirdi lafı, ama getirmek için baya bişeyler sıktı. "yok efendim işte bunlar FULL HD olduğu için pixel testi yapılamıyor, sadece çalışıp çalışmadığını test edebiliyoruz" (FULL HD olmasıyla ne alakaysa) dedimki, "bakın ben avrupa yakasından buraya, sırf siz test yaparız dediniz diye geldim, yoksa benim yarım saat uzağımda avrupa yakasından da alırdım bu ekranı zaten. telefonda sordum size. ayrıca dün bana 944YTL fiyat verdiniz, şimdi 955 YTL diyorsunuz" (neymiş kur oynamış, ulan yumurtamı bu, günlükmü alıp satıyorsunuzda kura göre fiyat yükseliyor? kur düşünce fiyatlar düşmüyor ama..?) baktım vıdı vıdı vızıldanıyorlar, dedim şimdi arıza çıkartmiim burda. "neyse dedim kalsın almıyorum ben" 1.000 YTL para verip ekran alıcam ama test yapmıcam, yok dedim almam. o kadar para veriyorum! çıktım dolaşmaya başladım, hiç biyerde yoktu, EKSEN bilgisayara gelicekmiş ama onlarda test yapamayız dedi (ama derken müşteriyi kandırmaya yönelik cevaplar veriyorlar DİKKAT!) tam avrupa yakasından oraya boş yere gittiğimi düşünürken küçük gibi görünen biyere girip şansımı denemek istedim ve VAR dediler TEKNOCITY - TECHNOPC "Saygun İnce" bey çok yardımcı oldu. 1 adet ve başkası tarafından ayırılmış olan Samsun T260ı, ayırtan kişiyi arayıp sordu, almıyacağının teyidini alıp bana satmayı başardı. Faturamı aldım ve direk teknik servise gidip testini yaptık. hatta teknik servistekilerde ekrana bayıldılar:) Monitörümü aldım ve yoluma gittim.
    Yalnız bu arada testte eğer pixel sorunu çıksaydı nasıl bi yardımda bulunurlardı, iyimi olurdu, kötümü olurdu bilemiyorum. sonuçta fatura kesilmiş ama onlar çamur yaparsa ben daha çok yapardım orda. fakat çıkmadı ve herşey güzeldi. Teşekkürler Thai-Fun Teşekkürler TEKNOCITY

• albani bu kadar ilgilisiniz o zaman bende sunu sorayim sahsen hala CRT kullaniyorum ve cok memnunum ama ilerde mutlaka lcd ye gecmeyi dusunuyorum benim sorum ne zaman full HD 24-26 ve 28 lerde yaygin olarak 2ms black-white-black erisim ve 120hz ozelliklerini gorebilecez bu iki ozellik cunku fiyati cok arttiriyor haliyle bu modeller TR ye ne zaman giris yaparlar bir bilginiz varmi bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 27 Eylül 2008; 17:49:04 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.